(Source: Defensa Central)

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Aston Villa are interested in signing Eden Hazard and have not ruled out making their move in January.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
hehetheoriginal írta: Persze jottok ilyenkor es mondjatok, hogy de hat a gyozelmek meg a cimek, nekem az kevés. En a szep fociert ulok le, nem fogok verre menoen frocsogni mar, ha nem nyer a csapatom, tobbre ertekelek egy otletes tamadasvezetest vagy par szep megoldast, amire senki nem szamit, mint egy nyogvenyelos 1:0-at, ami valoban harom pont meg jol mutat a tablazaton, de az en szorakozasom es az eletembol elvett 90 perc igy ettol meg nem lesz kielegitve, ezt egyre ritkabban kapom meg manapsag.
Most tényleg nem flémelni akarlak, de akkor tényleg miért nem nézel brazil vagy valamilyen dél-amerikai bajnokságot? ott biztos jobban megy a joga bonito. Vagy futsalt, ott még a faszukon is pörgetik a labdát. Az élfutball viszont rég nem erről szól, ha viszont nem fogadod el és kevés neked, akkor nem értem miért nézed, miért követed. Jobb nem lesz ennél, inkább csak rosszabb. Saját magadat triggereled ezzel akkor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Megváltozott a foci. Ezeket a joga bonitós playereket az első értelmes, fizikálisan és taktikailag felkészült csapat szétszedi. Mindenki szereti látni azt, amiről beszélsz, de nem fér bele. Más kell.
Rég nem elég az, amiről te beszélsz.
Robinho... Vini mitől rosszabb vagy kevesebb nála?
Rég nem elég az, amiről te beszélsz.
Robinho... Vini mitől rosszabb vagy kevesebb nála?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kiragadott pelda. Lehetne millio fullatlag embert mondani, egy mendy vagy ilyeneknel az ember nem erti, hogy juthatott el egy madrid kezdoig pl.. En irtozom az atlagtol, mert el voltam kenyeztetve a romariokkal, ronaldokkal, rivaldokkal, ronaldinhokkal, de meg a leonardo, robinho, denilson, djalminha vonal is olyan jatekintelligenciat es technikai tudast kepviselt, amit ma nem nagyon latok, csak a begyakorolt szelre kiteszem sablonpasszokat kb.
Aztan mikor valakit mar megint beharangoznak, hogy a legujabb brazil tamadotehetseg meg uj pele, ronaldo, pocsomoccse, aztan megnezem a videokon a mozgasat es megoldasait, es bogni tamad kedvem, hogy megint a marketinget meg a hypeot benyeli a klubcsapatom, aztan csak a nevetseges botladozast kell majd nezni evekig, az eleg elkeserito.
Persze jottok ilyenkor es mondjatok, hogy de hat a gyozelmek meg a cimek, nekem az kevés. En a szep fociert ulok le, nem fogok verre menoen frocsogni mar, ha nem nyer a csapatom, tobbre ertekelek egy otletes tamadasvezetest vagy par szep megoldast, amire senki nem szamit, mint egy nyogvenyelos 1:0-at, ami valoban harom pont meg jol mutat a tablazaton, de az en szorakozasom es az eletembol elvett 90 perc igy ettol meg nem lesz kielegitve, ezt egyre ritkabban kapom meg manapsag.
Aztan mikor valakit mar megint beharangoznak, hogy a legujabb brazil tamadotehetseg meg uj pele, ronaldo, pocsomoccse, aztan megnezem a videokon a mozgasat es megoldasait, es bogni tamad kedvem, hogy megint a marketinget meg a hypeot benyeli a klubcsapatom, aztan csak a nevetseges botladozast kell majd nezni evekig, az eleg elkeserito.
Persze jottok ilyenkor es mondjatok, hogy de hat a gyozelmek meg a cimek, nekem az kevés. En a szep fociert ulok le, nem fogok verre menoen frocsogni mar, ha nem nyer a csapatom, tobbre ertekelek egy otletes tamadasvezetest vagy par szep megoldast, amire senki nem szamit, mint egy nyogvenyelos 1:0-at, ami valoban harom pont meg jol mutat a tablazaton, de az en szorakozasom es az eletembol elvett 90 perc igy ettol meg nem lesz kielegitve, ezt egyre ritkabban kapom meg manapsag.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk most nem rosszból, de mi a *** baj van Higuaínnal? Ha csak scout oldalról nézzük, olcsón, fiatalon előhalásztak egy játékost, akit végül jó áron adtunk el.hehetheoriginal írta:azaz kokainoznak es kurvaznak a klub penzen, hogy aztan elhozzanak egy higuaint beloleklubok megfigyelői egy csomót utaznak hogy személyesen, a helyszínen nézzék meg a kiszemelt tehetségeket![]()
Ezekhez aztan kell szakertelem![]()
Hát basszameg, mi ez, ha nem hibátlan meló?
Cserébe azért bőven jó volt ideig-óráig. Most is jó lenne, ha lenne egy fiatal Higu a padon.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Gakpo idén az összes meccsen bal szélen tolta a bajnokságban. A jobb oldalon alig tűnt fel. Nem kellene erőltetni, hogy "majd ott is tolja"!...realmadrid95 írta:Galacticos írta: Viszont en eddig sokkal inkabb a barella vagy tielemans igazolas mellett lettem volna de ez az angol gyerek kezdd nagyon meggyozni. Persze lehet hogy magasabb polcon sules lesz, mert egett mar meg sok ember a dortmund utan de a gyerek nagyon erett jatekot mutat. Meg mindig piszok fiatal iden a golok is jonnek, es az is sokat elmond rola szerintem hogy 16evesen mehetett volna barmelyik pl top klubba de inkabb a dortmundot valasztotta. Tchouameni ar korul hoznam mostmar.
Meg a hollandoknal arra a gakpora is erdemes lehet figyelni, ha tud a jobboson is jatszani, jo aron o is hasznos lehetne.
Gakpo mindket szelen tud jatszani. Bellingham ara olyan 120-130 millio korul lesz szerintem, nagyon felnyomja majd az arat a pl csapatok. Liverpooli es Chelsea mar 100 m font koruli ajanlattal keszulnek mar most.
- hehetheoriginal
azaz kokainoznak es kurvaznak a klub penzen, hogy aztan elhozzanak egy higuaint beloleklubok megfigyelői egy csomót utaznak hogy személyesen, a helyszínen nézzék meg a kiszemelt tehetségeket

Ezekhez aztan kell szakertelem

Meg mert ez a sok "szakember" jobban ert a focihoz, mint a mezei szurkolo a fotelbol, annyiszor lattuk mar, ezert nezhetetlen sportag vilagszerte szinte mindenutt, mert tele van sok megmondo experttel, akik nyilvan jobban tudjak

thereisonly1ronaldo
Mert a scouting ma már kicsit összetettebb annál hogy yt alapján eldöntjük ki h ér labdába, mennyire robbanékony, meg "mennyireérziabugit".
Calafattal kapcsolatban voltak kétejeim, de az idő őt igazolja. Ha ennyire ráment endrickre, akkor hajrá. Az ilyen mbappékkal úgysem bírni a pénz miatt. Haaland is kuka, sejktől nem igazolsz. A jövő a modern scoutingban van, ott kell megfogni a játékost 27 évesen
Calafattal kapcsolatban voltak kétejeim, de az idő őt igazolja. Ha ennyire ráment endrickre, akkor hajrá. Az ilyen mbappékkal úgysem bírni a pénz miatt. Haaland is kuka, sejktől nem igazolsz. A jövő a modern scoutingban van, ott kell megfogni a játékost 27 évesen
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Érdekesek ezek az eye tesztek, mert a klubok megfigyelői egy csomót utaznak hogy személyesen, a helyszínen nézzék meg a kiszemelt tehetségeket, pedig gondolom ők is akármennyi videó anyagot tudnak szerezni.
A másik az, hogy rengeteg játékosban ott van a "potenciál" csak aztán sosem jön ki belőle ilyen vagy olyan okok miatt. Ezért könnyű is mondani, hogy én láttam xy-ban a potenciált, dehát nem hozta ki magából.
A másik az, hogy rengeteg játékosban ott van a "potenciál" csak aztán sosem jön ki belőle ilyen vagy olyan okok miatt. Ezért könnyű is mondani, hogy én láttam xy-ban a potenciált, dehát nem hozta ki magából.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Galacticos írta: Viszont en eddig sokkal inkabb a barella vagy tielemans igazolas mellett lettem volna de ez az angol gyerek kezdd nagyon meggyozni. Persze lehet hogy magasabb polcon sules lesz, mert egett mar meg sok ember a dortmund utan de a gyerek nagyon erett jatekot mutat. Meg mindig piszok fiatal iden a golok is jonnek, es az is sokat elmond rola szerintem hogy 16evesen mehetett volna barmelyik pl top klubba de inkabb a dortmundot valasztotta. Tchouameni ar korul hoznam mostmar.
Meg a hollandoknal arra a gakpora is erdemes lehet figyelni, ha tud a jobboson is jatszani, jo aron o is hasznos lehetne.
Gakpo mindket szelen tud jatszani. Bellingham ara olyan 120-130 millio korul lesz szerintem, nagyon felnyomja majd az arat a pl csapatok. Liverpooli es Chelsea mar 100 m font koruli ajanlattal keszulnek mar most.
- hehetheoriginal
- realmadrid95
Nagyok tarsasaga, azert vagy ovodas szinten…hehetheoriginal írta: Menjel jatszani inkabb a kis konzoloddal, ne szolj bele a nagyok tarsalgasaba
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Az az egy Neymar is hajára kenheti a tehetségét. Én is inkább abból a halmazból kérek játékosokat akik nem mennek át az eyetesteden.

- hehetheoriginal
Igaz, de endrick neve nem most merult fel tegnap eloszor.
Nem hinnem, hogy azok alapjan amit a honapok során lattam tole, abbol vilagklasszis elit tamado lesz. Nincsenek meg azok az alapok hozza, nem ugy szuletett.
Persze vinicius is annak szamit manapsag, aztan vannak bajok ott is boven...
Meglatjuk, 40ert ha tudjuk hozni, akkor nyilvan hozzuk, de szamomra csalodas, hogy a brazil foci az elmult 10 evben mindössze egy db neymart tudott kiköpni magabol, mint gigatehetseg.
Nem hinnem, hogy azok alapjan amit a honapok során lattam tole, abbol vilagklasszis elit tamado lesz. Nincsenek meg azok az alapok hozza, nem ugy szuletett.
Persze vinicius is annak szamit manapsag, aztan vannak bajok ott is boven...
Meglatjuk, 40ert ha tudjuk hozni, akkor nyilvan hozzuk, de szamomra csalodas, hogy a brazil foci az elmult 10 evben mindössze egy db neymart tudott kiköpni magabol, mint gigatehetseg.
thereisonly1ronaldo
Hehe! Fasza ez az eye teszt, de 1 meccs alapján meg Yt videók alapján semmit sem ér. Ott van a Sesko gyerek. Hí de fasza, hú de fasza 1 összefoglaló alapján, közben meg a csapatából sem tud kitűnni. Sokkal célravezetőbb, ha valaki megtetszik, akkor veszed a fáradtságot és megnézed 5 meccsen, majd utána hirdetsz eredményt nyilvánosan. Persze akkor is ki fognak röhögni (Jovicnál tapasztaltam), de sokkal jobb képet kapsz a játékosról.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal
Menjel jatszani inkabb a kis konzoloddal, ne szolj bele a nagyok tarsalgasaba
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Viszont en eddig sokkal inkabb a barella vagy tielemans igazolas mellett lettem volna de ez az angol gyerek kezdd nagyon meggyozni. Persze lehet hogy magasabb polcon sules lesz, mert egett mar meg sok ember a dortmund utan de a gyerek nagyon erett jatekot mutat. Meg mindig piszok fiatal iden a golok is jonnek, es az is sokat elmond rola szerintem hogy 16evesen mehetett volna barmelyik pl top klubba de inkabb a dortmundot valasztotta. Tchouameni ar korul hoznam mostmar.
- realmadrid95
Pont errol beszeltem neki multkor. Azt sem fogta fel igazabol, hogy gyenge bajnoksagban jatszik Sesko, de meg ONNAN sem emelkedik ki. Csatar lettere nevetseges statisztikaja van, csetlik botlik sokszor. Ott volt Daka, aki tobb golt lott, mint ahany meccsen jatszott, aztan angliaban siralmas statot hoz. De ott volt az az azsiai csatar is, akit szinten a lipcse vett meg es adta is tovabb, mert 0 az ember, pedig meg o is sokkal jobb volt tole. Minamino is felsult, egyedul csak Haaland alkot azota is. Itt van a legnagyobb brazil tehetseg, aki sokkal jobb hatekonysaggal fejezi be a tamadasokat, sokkal harciasabb, tobbet fut. Erettebb mar most, mint par 25 eves tamado es akkor a nagy eye test szakerto megmondja a tutit.Süti írta: Mondjuk a jóistetn magyarázza meg nekem hogy eyetesten seskoban miben látszik több, mint endrickben "OLYAN KVALITÁSOK ALAPJÁN AMIBEN ÚGYSE FOG FEJLŐDNI EGY 16 (!!!!!) ÉVES GYEREK".
De lehet csak kellene az a szemműtét.![]()
- hehetheoriginal
amig nem erted meg a kulonbseget a potencial es a jovendomondas kozott, addig nincs mirol beszelni.De mondj mar legyszives 3 embert akit felsztaroltal az elmult 15evbol, es ertelmes karriert futott be.
En arról beszelek, hogy eleve az eye testen atmeno emberek kozul, az extra alapanyagbol kell válogatni, inkabb legyen vki ubertehetseges, a tobbi majd kiderul, mert sok egyeb dolgon is mulik, minthogy falabu, 120 centis ostoban jatszo gyerekre verjunk el penzt idot es energiat, aztan varjuk a csodat, mikor mar eleve lehetetlen vallalkozas volt.
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
En amugy kajak birom hogy te egyedul vagy helikopter es ragaszkodsz az elkepzeleseidhez.hehetheoriginal írta: Latom ujabb ember nem erti mi a kulonbseg az eye-test, potenciál es a jovendomondas kozott.

Mert ami rohadt nagy sules volt, abbol en tudok szerintem nem 3mat hanem vagy 5x annyit. Ertem hogy nem josolsz de ennyi rutinnal nem igaz hogy nem szamolod bele azt hogy nem minden a nyers tehetseg.