Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. november 1., kedd 13:19

ilyen Hazard meg Mariano emberektől szabadulni kell, de gyorsan....
kibaszott kellemetlen, ezen a szinten :sly:

( sztm rajtunk rohad az összes )
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. november 1., kedd 13:18

gutihaz14 írta: Aston Villa are interested in signing Eden Hazard and have not ruled out making their move in January. 🇧🇪

(Source: Defensa Central)
Nincs az az Isten. :|

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. november 1., kedd 13:05

Abszolut Hazard van az elen azon a listan amin azok vannak akiktol megkell szabadulni. Utana Mariano, es hat nem tudom a csere Asensio tud hasznos lenni. Viszont fizu emelest nem erdemelne, ennyiert maradhat, ha nem jo akkor ő a 3. A listan. Felolem mehetne mind a 3 mar telen, bar Asensio fixen kitolti a szerzodeset es inkabb menne ingyen.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 1., kedd 12:11

Aston Villa are interested in signing Eden Hazard and have not ruled out making their move in January. 🇧🇪

(Source: Defensa Central)
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 1., kedd 11:14

hehetheoriginal írta: Persze jottok ilyenkor es mondjatok, hogy de hat a gyozelmek meg a cimek, nekem az kevés. En a szep fociert ulok le, nem fogok verre menoen frocsogni mar, ha nem nyer a csapatom, tobbre ertekelek egy otletes tamadasvezetest vagy par szep megoldast, amire senki nem szamit, mint egy nyogvenyelos 1:0-at, ami valoban harom pont meg jol mutat a tablazaton, de az en szorakozasom es az eletembol elvett 90 perc igy ettol meg nem lesz kielegitve, ezt egyre ritkabban kapom meg manapsag.

Most tényleg nem flémelni akarlak, de akkor tényleg miért nem nézel brazil vagy valamilyen dél-amerikai bajnokságot? ott biztos jobban megy a joga bonito. Vagy futsalt, ott még a faszukon is pörgetik a labdát. Az élfutball viszont rég nem erről szól, ha viszont nem fogadod el és kevés neked, akkor nem értem miért nézed, miért követed. Jobb nem lesz ennél, inkább csak rosszabb. Saját magadat triggereled ezzel akkor.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 1., kedd 11:08

Megváltozott a foci. Ezeket a joga bonitós playereket az első értelmes, fizikálisan és taktikailag felkészült csapat szétszedi. Mindenki szereti látni azt, amiről beszélsz, de nem fér bele. Más kell.

Rég nem elég az, amiről te beszélsz.

Robinho... Vini mitől rosszabb vagy kevesebb nála?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 11:00

Kiragadott pelda. Lehetne millio fullatlag embert mondani, egy mendy vagy ilyeneknel az ember nem erti, hogy juthatott el egy madrid kezdoig pl.. En irtozom az atlagtol, mert el voltam kenyeztetve a romariokkal, ronaldokkal, rivaldokkal, ronaldinhokkal, de meg a leonardo, robinho, denilson, djalminha vonal is olyan jatekintelligenciat es technikai tudast kepviselt, amit ma nem nagyon latok, csak a begyakorolt szelre kiteszem sablonpasszokat kb.
Aztan mikor valakit mar megint beharangoznak, hogy a legujabb brazil tamadotehetseg meg uj pele, ronaldo, pocsomoccse, aztan megnezem a videokon a mozgasat es megoldasait, es bogni tamad kedvem, hogy megint a marketinget meg a hypeot benyeli a klubcsapatom, aztan csak a nevetseges botladozast kell majd nezni evekig, az eleg elkeserito.
Persze jottok ilyenkor es mondjatok, hogy de hat a gyozelmek meg a cimek, nekem az kevés. En a szep fociert ulok le, nem fogok verre menoen frocsogni mar, ha nem nyer a csapatom, tobbre ertekelek egy otletes tamadasvezetest vagy par szep megoldast, amire senki nem szamit, mint egy nyogvenyelos 1:0-at, ami valoban harom pont meg jol mutat a tablazaton, de az en szorakozasom es az eletembol elvett 90 perc igy ettol meg nem lesz kielegitve, ezt egyre ritkabban kapom meg manapsag.
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 1., kedd 10:46

hehetheoriginal írta:
klubok megfigyelői egy csomót utaznak hogy személyesen, a helyszínen nézzék meg a kiszemelt tehetségeket
azaz kokainoznak es kurvaznak a klub penzen, hogy aztan elhozzanak egy higuaint belole :lol:
Ezekhez aztan kell szakertelem :lol:
Mondjuk most nem rosszból, de mi a *** baj van Higuaínnal? Ha csak scout oldalról nézzük, olcsón, fiatalon előhalásztak egy játékost, akit végül jó áron adtunk el.

Hát basszameg, mi ez, ha nem hibátlan meló?

Cserébe azért bőven jó volt ideig-óráig. Most is jó lenne, ha lenne egy fiatal Higu a padon.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. november 1., kedd 10:40

realmadrid95 írta:
Galacticos írta: Viszont en eddig sokkal inkabb a barella vagy tielemans igazolas mellett lettem volna de ez az angol gyerek kezdd nagyon meggyozni. Persze lehet hogy magasabb polcon sules lesz, mert egett mar meg sok ember a dortmund utan de a gyerek nagyon erett jatekot mutat. Meg mindig piszok fiatal iden a golok is jonnek, es az is sokat elmond rola szerintem hogy 16evesen mehetett volna barmelyik pl top klubba de inkabb a dortmundot valasztotta. Tchouameni ar korul hoznam mostmar.

Meg a hollandoknal arra a gakpora is erdemes lehet figyelni, ha tud a jobboson is jatszani, jo aron o is hasznos lehetne.

Gakpo mindket szelen tud jatszani. Bellingham ara olyan 120-130 millio korul lesz szerintem, nagyon felnyomja majd az arat a pl csapatok. Liverpooli es Chelsea mar 100 m font koruli ajanlattal keszulnek mar most.
Gakpo idén az összes meccsen bal szélen tolta a bajnokságban. A jobb oldalon alig tűnt fel. Nem kellene erőltetni, hogy "majd ott is tolja"!...

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 10:38

klubok megfigyelői egy csomót utaznak hogy személyesen, a helyszínen nézzék meg a kiszemelt tehetségeket
azaz kokainoznak es kurvaznak a klub penzen, hogy aztan elhozzanak egy higuaint belole :lol:
Ezekhez aztan kell szakertelem :lol:
Meg mert ez a sok "szakember" jobban ert a focihoz, mint a mezei szurkolo a fotelbol, annyiszor lattuk mar, ezert nezhetetlen sportag vilagszerte szinte mindenutt, mert tele van sok megmondo experttel, akik nyilvan jobban tudjak :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. november 1., kedd 10:38

Mert a scouting ma már kicsit összetettebb annál hogy yt alapján eldöntjük ki h ér labdába, mennyire robbanékony, meg "mennyireérziabugit".

Calafattal kapcsolatban voltak kétejeim, de az idő őt igazolja. Ha ennyire ráment endrickre, akkor hajrá. Az ilyen mbappékkal úgysem bírni a pénz miatt. Haaland is kuka, sejktől nem igazolsz. A jövő a modern scoutingban van, ott kell megfogni a játékost 27 évesen

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. november 1., kedd 10:34

Érdekesek ezek az eye tesztek, mert a klubok megfigyelői egy csomót utaznak hogy személyesen, a helyszínen nézzék meg a kiszemelt tehetségeket, pedig gondolom ők is akármennyi videó anyagot tudnak szerezni.

A másik az, hogy rengeteg játékosban ott van a "potenciál" csak aztán sosem jön ki belőle ilyen vagy olyan okok miatt. Ezért könnyű is mondani, hogy én láttam xy-ban a potenciált, dehát nem hozta ki magából.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 1., kedd 9:33

Galacticos írta: Viszont en eddig sokkal inkabb a barella vagy tielemans igazolas mellett lettem volna de ez az angol gyerek kezdd nagyon meggyozni. Persze lehet hogy magasabb polcon sules lesz, mert egett mar meg sok ember a dortmund utan de a gyerek nagyon erett jatekot mutat. Meg mindig piszok fiatal iden a golok is jonnek, es az is sokat elmond rola szerintem hogy 16evesen mehetett volna barmelyik pl top klubba de inkabb a dortmundot valasztotta. Tchouameni ar korul hoznam mostmar.

Meg a hollandoknal arra a gakpora is erdemes lehet figyelni, ha tud a jobboson is jatszani, jo aron o is hasznos lehetne.

Gakpo mindket szelen tud jatszani. Bellingham ara olyan 120-130 millio korul lesz szerintem, nagyon felnyomja majd az arat a pl csapatok. Liverpooli es Chelsea mar 100 m font koruli ajanlattal keszulnek mar most.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 9:32

Akkor sok sikert kivanok a higuainokhoz :lol:
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 1., kedd 9:30

hehetheoriginal írta: Menjel jatszani inkabb a kis konzoloddal, ne szolj bele a nagyok tarsalgasaba
Nagyok tarsasaga, azert vagy ovodas szinten…

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. november 1., kedd 9:27

Az az egy Neymar is hajára kenheti a tehetségét. Én is inkább abból a halmazból kérek játékosokat akik nem mennek át az eyetesteden. :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 9:19

Igaz, de endrick neve nem most merult fel tegnap eloszor.
Nem hinnem, hogy azok alapjan amit a honapok során lattam tole, abbol vilagklasszis elit tamado lesz. Nincsenek meg azok az alapok hozza, nem ugy szuletett.
Persze vinicius is annak szamit manapsag, aztan vannak bajok ott is boven...
Meglatjuk, 40ert ha tudjuk hozni, akkor nyilvan hozzuk, de szamomra csalodas, hogy a brazil foci az elmult 10 evben mindössze egy db neymart tudott kiköpni magabol, mint gigatehetseg.
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. november 1., kedd 9:16

Hehe! Fasza ez az eye teszt, de 1 meccs alapján meg Yt videók alapján semmit sem ér. Ott van a Sesko gyerek. Hí de fasza, hú de fasza 1 összefoglaló alapján, közben meg a csapatából sem tud kitűnni. Sokkal célravezetőbb, ha valaki megtetszik, akkor veszed a fáradtságot és megnézed 5 meccsen, majd utána hirdetsz eredményt nyilvánosan. Persze akkor is ki fognak röhögni (Jovicnál tapasztaltam), de sokkal jobb képet kapsz a játékosról.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 9:16

Menjel jatszani inkabb a kis konzoloddal, ne szolj bele a nagyok tarsalgasaba
thereisonly1ronaldo

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. november 1., kedd 9:15

Viszont en eddig sokkal inkabb a barella vagy tielemans igazolas mellett lettem volna de ez az angol gyerek kezdd nagyon meggyozni. Persze lehet hogy magasabb polcon sules lesz, mert egett mar meg sok ember a dortmund utan de a gyerek nagyon erett jatekot mutat. Meg mindig piszok fiatal iden a golok is jonnek, es az is sokat elmond rola szerintem hogy 16evesen mehetett volna barmelyik pl top klubba de inkabb a dortmundot valasztotta. Tchouameni ar korul hoznam mostmar.

Vissza: