kibaszott kellemetlen, ezen a szinten

( sztm rajtunk rohad az összes )
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. november 1., kedd 13:19
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. november 1., kedd 13:18
Nincs az az Isten.gutihaz14 írta: Aston Villa are interested in signing Eden Hazard and have not ruled out making their move in January.![]()
(Source: Defensa Central)
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. november 1., kedd 13:05
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 1., kedd 12:11
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 1., kedd 11:14
hehetheoriginal írta: Persze jottok ilyenkor es mondjatok, hogy de hat a gyozelmek meg a cimek, nekem az kevés. En a szep fociert ulok le, nem fogok verre menoen frocsogni mar, ha nem nyer a csapatom, tobbre ertekelek egy otletes tamadasvezetest vagy par szep megoldast, amire senki nem szamit, mint egy nyogvenyelos 1:0-at, ami valoban harom pont meg jol mutat a tablazaton, de az en szorakozasom es az eletembol elvett 90 perc igy ettol meg nem lesz kielegitve, ezt egyre ritkabban kapom meg manapsag.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 1., kedd 11:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 11:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 1., kedd 10:46
Mondjuk most nem rosszból, de mi a *** baj van Higuaínnal? Ha csak scout oldalról nézzük, olcsón, fiatalon előhalásztak egy játékost, akit végül jó áron adtunk el.hehetheoriginal írta:azaz kokainoznak es kurvaznak a klub penzen, hogy aztan elhozzanak egy higuaint beloleklubok megfigyelői egy csomót utaznak hogy személyesen, a helyszínen nézzék meg a kiszemelt tehetségeket![]()
Ezekhez aztan kell szakertelem![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. november 1., kedd 10:40
Gakpo idén az összes meccsen bal szélen tolta a bajnokságban. A jobb oldalon alig tűnt fel. Nem kellene erőltetni, hogy "majd ott is tolja"!...realmadrid95 írta:Galacticos írta: Viszont en eddig sokkal inkabb a barella vagy tielemans igazolas mellett lettem volna de ez az angol gyerek kezdd nagyon meggyozni. Persze lehet hogy magasabb polcon sules lesz, mert egett mar meg sok ember a dortmund utan de a gyerek nagyon erett jatekot mutat. Meg mindig piszok fiatal iden a golok is jonnek, es az is sokat elmond rola szerintem hogy 16evesen mehetett volna barmelyik pl top klubba de inkabb a dortmundot valasztotta. Tchouameni ar korul hoznam mostmar.
Meg a hollandoknal arra a gakpora is erdemes lehet figyelni, ha tud a jobboson is jatszani, jo aron o is hasznos lehetne.
Gakpo mindket szelen tud jatszani. Bellingham ara olyan 120-130 millio korul lesz szerintem, nagyon felnyomja majd az arat a pl csapatok. Liverpooli es Chelsea mar 100 m font koruli ajanlattal keszulnek mar most.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 10:38
azaz kokainoznak es kurvaznak a klub penzen, hogy aztan elhozzanak egy higuaint beloleklubok megfigyelői egy csomót utaznak hogy személyesen, a helyszínen nézzék meg a kiszemelt tehetségeket
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. november 1., kedd 10:38
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. november 1., kedd 10:34
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 1., kedd 9:33
Galacticos írta: Viszont en eddig sokkal inkabb a barella vagy tielemans igazolas mellett lettem volna de ez az angol gyerek kezdd nagyon meggyozni. Persze lehet hogy magasabb polcon sules lesz, mert egett mar meg sok ember a dortmund utan de a gyerek nagyon erett jatekot mutat. Meg mindig piszok fiatal iden a golok is jonnek, es az is sokat elmond rola szerintem hogy 16evesen mehetett volna barmelyik pl top klubba de inkabb a dortmundot valasztotta. Tchouameni ar korul hoznam mostmar.
Meg a hollandoknal arra a gakpora is erdemes lehet figyelni, ha tud a jobboson is jatszani, jo aron o is hasznos lehetne.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 9:32
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 1., kedd 9:30
Nagyok tarsasaga, azert vagy ovodas szinten…hehetheoriginal írta: Menjel jatszani inkabb a kis konzoloddal, ne szolj bele a nagyok tarsalgasaba
HozzászólásSzerző: füst » 2022. november 1., kedd 9:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 9:19
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. november 1., kedd 9:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 9:16
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. november 1., kedd 9:15
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem