Mert a mai gyenge kis fütyfürütty felhozatalbol indulsz ki.Realista24 írta:Szerintem egy kozepcsatarnak teljesen mas kvalitasok kellenek, mint egy szelsonek.hehetheoriginal írta:
Tamado, tamado, innentol mindegy mi a poszt, legalabbis az en ertekrendemben.
En elvonatkoztatok ettol, nalam egy támadó akarmilyen poszt, eros, gyors, technikas, ketlabas, kreativ, dinamikus, okos, fineszes, a leheto legtobbszor optimalis megoldast valaszto, osszjatekban is jo kombinativ keszsegu, esszel, az ellenfelnel gyorsabban jatszo, jo helyzetfelismero, golra törő, ziccerben, stresszes szituban higgadt, jo befejezo jatekos.
Most leirtam ronaldot kb, ha odateszem, hogy strapabiro is pluszban, akkor ilyen jatekos nem letezik kb.
De nalam ez a cel, erre kell a leheto legjobban torekednie, ezek kozul a legtobbet kipipalni. Nyilvan vannak, amiken lehet fejleszteni, de az alapveto dolgok, genetika, testfelepites, izomzat tipusa, tehetseg, labdaerzek, ezeknek kell alapbol überextranak lennie, aztan ha van kitartas es profizmus, akkor a tobbit raepiteni es fejleszteni.
De sztem nem mondok neked ujdonsagot, max a kulonbseg, hogy te posztra leosztva keresel jatekost, en meg alapbol a tehetseget, futballtudast es fizikumot, adottsagokat nezem, es akkor felolem kotetlenul barhol extrat tud vki nyujtani.