Sportok, zenek, filmek, mindent, 2022 re ide jutottunk. Amugyis amikor egy elnok hiv fel egy jatekost hogy maradjon akkor mar senki nem mondhatja, hogy a politika nem iranyitja a focit. Bocsi az offert.illgner írta:Részben nem szerencsés (és akkor még finoman fogalmaztam), hogy az lmbtq-lobbi propagandáját látni szinte az összes Bundesliga- és PL-meccsen, de az még kevésbé szerencsés, hogy úgy látom, ez kötelező, ugyanis semmilyen más téma nem szerepel a karszalagokon, kizárólag a szivárvány. Ennél sokkal jobban tetszene, ha mondjuk a gyermekéhezés vagy a korrupció elleni szimbólumot viselnének a játékosok, mert azzal még egyet is tudok érteni, de úgy látszik, hogy ez a lobbi szó szerint letarolta a nyugati profi futballt is._Bushido_ írta:
Nemrég Chelsea vs MU meccsen is ez volt.
Eléggé furcsállom.
Egy török játékos valamely országban nem volt hajlandó felvenni az ilyenfajta karszalagot. Megértem!
Undorító hogy minek kell belevinni a sportba a politikát, s mindenféle egyebet, ami nem oda való!
Mas, Klopp kihuzza a vb-ig szerintetek? Vannak ott fiatalok es oregek vegyesen, de nem lehetne azt mondani, hogy a keret ennyire kifujt. Inkabb erzem ezt mar az edzo es csapat kozti kapcsolat elfaradasanak. Az mondjuk igaz, hogy nem keves olyan jatekosunk van akik szerintem abszolut nem valoak top csapatba, vagy sosem voltak vagy mar nem azon a szinten vannak