Premier League
Re: Premier League
nyomja klopp addig amig ancelotti nem megy/ akar menni. utana jojjon ide
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Sportok, zenek, filmek, mindent, 2022 re ide jutottunk. Amugyis amikor egy elnok hiv fel egy jatekost hogy maradjon akkor mar senki nem mondhatja, hogy a politika nem iranyitja a focit. Bocsi az offert.illgner írta:Részben nem szerencsés (és akkor még finoman fogalmaztam), hogy az lmbtq-lobbi propagandáját látni szinte az összes Bundesliga- és PL-meccsen, de az még kevésbé szerencsés, hogy úgy látom, ez kötelező, ugyanis semmilyen más téma nem szerepel a karszalagokon, kizárólag a szivárvány. Ennél sokkal jobban tetszene, ha mondjuk a gyermekéhezés vagy a korrupció elleni szimbólumot viselnének a játékosok, mert azzal még egyet is tudok érteni, de úgy látszik, hogy ez a lobbi szó szerint letarolta a nyugati profi futballt is._Bushido_ írta:
Nemrég Chelsea vs MU meccsen is ez volt.
Eléggé furcsállom.
Egy török játékos valamely országban nem volt hajlandó felvenni az ilyenfajta karszalagot. Megértem!
Undorító hogy minek kell belevinni a sportba a politikát, s mindenféle egyebet, ami nem oda való!
Mas, Klopp kihuzza a vb-ig szerintetek? Vannak ott fiatalok es oregek vegyesen, de nem lehetne azt mondani, hogy a keret ennyire kifujt. Inkabb erzem ezt mar az edzo es csapat kozti kapcsolat elfaradasanak. Az mondjuk igaz, hogy nem keves olyan jatekosunk van akik szerintem abszolut nem valoak top csapatba, vagy sosem voltak vagy mar nem azon a szinten vannak
Részben nem szerencsés (és akkor még finoman fogalmaztam), hogy az lmbtq-lobbi propagandáját látni szinte az összes Bundesliga- és PL-meccsen, de az még kevésbé szerencsés, hogy úgy látom, ez kötelező, ugyanis semmilyen más téma nem szerepel a karszalagokon, kizárólag a szivárvány. Ennél sokkal jobban tetszene, ha mondjuk a gyermekéhezés vagy a korrupció elleni szimbólumot viselnének a játékosok, mert azzal még egyet is tudok érteni, de úgy látszik, hogy ez a lobbi szó szerint letarolta a nyugati profi futballt is._Bushido_ írta:Nemrég Chelsea vs MU meccsen is ez volt.illgner írta: PL-ben mióta kötelező a szivárványos karszalag? Vagy ez már régóta így van?
Eléggé furcsállom.
Egy török játékos valamely országban nem volt hajlandó felvenni az ilyenfajta karszalagot. Megértem!
Undorító hogy minek kell belevinni a sportba a politikát, s mindenféle egyebet, ami nem oda való!
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Nemrég Chelsea vs MU meccsen is ez volt.illgner írta: PL-ben mióta kötelező a szivárványos karszalag? Vagy ez már régóta így van?
Eléggé furcsállom.
Nem vagyok odaérte, de ez nagyon kemény stat, hogy bakker 2018 január elseje óta tartott neki ez a széria.Remy írta: Van Dijk első hazai bajnoki veresége.
Mikor kidőlt egész szezonra, akkor volt a Poolnak 2021 elején egy hat meccses hazai lose streakje, de se előtte, se utána nem kaptak ki otthon bajnokin, erre jött a Leeds meg Summerville a 89.ben

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Van Dijk első hazai bajnoki veresége.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
PL-ben mióta kötelező a szivárványos karszalag? Vagy ez már régóta így van?
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ennyit számít az értelmes edző.'shutterisland írta: kozben a newcastle is pattintott 4-et.
hatalmasat mennek iden, pedig fele akkora penzszoras sem volt, mint ami benne volt a pakliban.
howe nagy huzas volt.
Es a normális igazolások.
Mindenki azt hitte, hogy az arab pénz miatt elkattannak majd az átig piacon, ehelyett okosba oldották meg.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kozben a newcastle is pattintott 4-et.
hatalmasat mennek iden, pedig fele akkora penzszoras sem volt, mint ami benne volt a pakliban.
howe nagy huzas volt.
howe nagy huzas volt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tippelj, hogy miért...Realista24 írta: Chelsea rúgott három golt, a Brighton egyet. Állás 3-1 a Brightonnak![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Chelsea rúgott három golt, a Brighton egyet. Állás 3-1 a Brightonnak

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
valamelyik univerzumban:

Gondolom rosszul nézne ki a sajtóban hogy a 80 milliós Sanchot meg a 100 milliós Anthonyt kiszorítja egy saját nevelés, úgyhogy inkább nem kockáztatnak

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Tenyleg nem szeret rotalni, ez nekem se nagyon tetszik. De gondolom most ugy van vele, hogy 5 meccs van a vb-ig, mostmar ezzel a kezdovel vegigtolja ami a csovon kifer.M1Ö írta:Szerintem is jobb. Elangaban az akaráson kívül nem sok van. Csak nehéz helyzet az övé. Tipikus tükörszélsőnek tűnik, ugyanazt játsza, mint régen CR. Ő a jobb oldalon nem lenne segítség, balraeg vagytok kismillióan. Gondolom ezért marad ETH-nál inkább Elanga. Mondjuk ő se sokat játszik, nem nagyon rotál a holland. Kíváncsi vagyok, hogy ez később vissza fog-e ütni?Caraway írta:inkabb ot kellene nyomatni, mint Elangat.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Szerintem is jobb. Elangaban az akaráson kívül nem sok van. Csak nehéz helyzet az övé. Tipikus tükörszélsőnek tűnik, ugyanazt játsza, mint régen CR. Ő a jobb oldalon nem lenne segítség, balraeg vagytok kismillióan. Gondolom ezért marad ETH-nál inkább Elanga. Mondjuk ő se sokat játszik, nem nagyon rotál a holland. Kíváncsi vagyok, hogy ez később vissza fog-e ütni?Caraway írta:inkabb ot kellene nyomatni, mint Elangat.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Caraway
Most mennek a targyalasok a szerzodeshosszabbitasrol. Van benne kakao, inkabb ot kellene nyomatni, mint Elangat.tubatibi írta: Amúgy a Garnacho gyerek nem eladó? Mondjuk tuti szeretne egyszer BL-ben is játszani.![]()
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mert az látványos. De ez a pörgés... Konkrétan felnevettem mikor megnéztem a linkelt videót, hogy nézd már a hülyegyereket, hogy pörögCaraway írta: Garnacho meg az egyik keresztlabdat azzal a sarkazos Neymaros mozdulattal vette at, arra senki nem kapta fel a fejet.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Amúgy a Garnacho gyerek nem eladó? Mondjuk tuti szeretne egyszer BL-ben is játszani.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Caraway
Amugy nem ertem miert lett ennyire felfujva ez az angol punditoknal. A Chelsea ellen is megcsinalta 0-0-nal, meg az Ajaxban is millioszor. Nyilvan nem zavarja EtH-t, erre bekerdeznek egy ilyet, hogy emiatt cserelte-e le.Realista24 írta: Edzoba azt mondja, majd o kijavitja az ilyen Anthony jellegu dolgokat, ha nincs haszna.
Anthony azt mondta, hogy o biza nem hagyja abba azt, ami segitett neki idaig jutni.
![]()

Garnacho meg az egyik keresztlabdat azzal a sarkazos Neymaros mozdulattal vette at, arra senki nem kapta fel a fejet.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Edzoba azt mondja, majd o kijavitja az ilyen Anthony jellegu dolgokat, ha nincs haszna.
Anthony azt mondta, hogy o biza nem hagyja abba azt, ami segitett neki idaig jutni.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema