És Ramosnak is lesz egy gyerkőceAz kell neki...![]()

Megnézném, amikor együtt mennek szülőire :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 25., hétfő 9:22
És Ramosnak is lesz egy gyerkőceAz kell neki...![]()
HozzászólásSzerző: El Flaco » 2013. november 25., hétfő 9:20
Az kell neki...Realista24 írta:A pletykák szerint Karim jövőre apa lehet, és házasodni is fog
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. november 24., vasárnap 22:58
őőő... egy másik oldalon is volt, hogy Karim és Chloé márciusra várják első gyermeküket.Ezzel a csajszival volt, amikor Madridba igazol, legalábbis 2010-ben biztos. Aztán jöttek a "kihágások", az afro csaj, akivel fotózták többször, aztán most újra vele van.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 24., vasárnap 22:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 24., vasárnap 21:55
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 24., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 24., vasárnap 21:49
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 24., vasárnap 21:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 24., vasárnap 21:42
HozzászólásSzerző: El Flaco » 2013. november 20., szerda 17:40
Nem kell.R. Carlos írta:Kicsit aggódok...
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. november 15., péntek 22:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 10., vasárnap 16:07
Volt szó róla hogy váltana,mikor azok a magánéleti gondjai voltak,de ugylátszik rendeződött a dolog.Azóta szó sincs róla.Máskülönben sem hiszem hogy adnánk neki annyi fizut,mint amennyit most keresNa jó, titkos vágyam Kun, de nem hinném hogy ő idejön, és a kp az elsődleges.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 10., vasárnap 14:05
Igen, tavasszal kell majd figyelni, mikor rendesen összeállnak (nem mintha nem érezné egymást már most pl Benzema meg Bale) illetve Bale is teljes gázzal megy. Az biztos, hogy ezek hárman hoznak elég gólt. Kp-n lesznek nagyobb változások szerintem, illetve Morata helyett egy rutinosabb, second class centert hoznék aki ha hátrány van beáll és el tudja dönteni.madridronie írta: Azt hogy elé, mögé vagy mellé igazolunk-e csatárt (mert abban egyetértek, hogy valaki jönni fog) majd a szezon hátralévő része dönti el; amennyiben a BBC trió tartja, esetleg emeli a mostani szintjét és beválik ez a szisztéma, illetve Karim "új" szerepköre, akkor nem hiszem, hogy nagy változások lennének, kivéve, ha Carlo más típusú játékost is szeretne a csapatban arra a posztra konkurencia, rotáció, megnövekedett igények, versenyképesség stb. miatt! Morata ugye felejtős ebből a szempontból ........
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. november 10., vasárnap 13:58
A Marca is ezen az állásponton van és ezt fejtegeti a legújabb Karim cikkben!én ezt egyre inkább kezdem false nine-nak érzékelni
a visszalépéseivel inkább teret nyit a két szélsőnek
Azt hogy elé, mögé vagy mellé igazolunk-e csatárt (mert abban egyetértek, hogy valaki jönni fog) majd a szezon hátralévő része dönti el; amennyiben a BBC trió tartja, esetleg emeli a mostani szintjét és beválik ez a szisztéma, illetve Karim "új" szerepköre, akkor nem hiszem, hogy nagy változások lennének, kivéve, ha Carlo más típusú játékost is szeretne a csapatban arra a posztra konkurencia, rotáció, megnövekedett igények, versenyképesség stb. miatt! Morata ugye felejtős ebből a szempontból ........A kérdés az, hogy jövőre elfogadja-e a másodhegedűs szerepét. Mert hogy csatárt igazolni fogunk, nem kevés pénzért, abban szinte biztos vagyok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 10., vasárnap 12:50
Várjál, csak most keveredtem ide.Ebből is látszik milyen jófejek itt a modik,hogy ezért nem tiltottak ki
A kérdés az, hogy jövőre elfogadja-e a másodhegedűs szerepét. Mert hogy csatárt igazolni fogunk, nem kevés pénzért, abban szinte biztos vagyok.. De mindegy is, szerintem nem fogtok megválni Benzemától.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 10., vasárnap 12:37
Ebből is látszik milyen jófejek itt a modik,hogy ezért nem tiltottak kiIlletve szerintem még Gomez is ilyen típusú csatár. :agree:
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 10., vasárnap 12:31
Viszont technikailag ott van a toplistán a csatárok között, értem ezt arra (is), hogy passzolni nagyon tud. (Igaz, nem tudom, mennyire tudná elfogadni, hogy nem elsősorban a gólszerzés, hanem sokkal inkább az előkészítés lenne a feladata. De mindegy is, szerintem nem fogtok megválni Benzemától.)morientes írta:Ő inkább a szélek felé mozog ki,és korántsem olyan önzetlen mint a francia.Jobban támadja direktben a kaput.Egyébként furcsán hangzik,de Kaká játszott nagyon hasonlót fénykorában.És ahogy Kerlon írja,Rooney még ilyen...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 10., vasárnap 12:26
Ő inkább a szélek felé mozog ki,és korántsem olyan önzetlen mint a francia.Jobban támadja direktben a kaput.Egyébként furcsán hangzik,de Kaká játszott nagyon hasonlót fénykorában.És ahogy Kerlon írja,Rooney még ilyen...Vagy esetleg Agüero.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 10., vasárnap 12:18
de ez dm-el nem igazán működött volna a szélen, olyankor már karimnak kellett többet a kaput támadni, mert ugye dm elsősorban osztogatottÉn már tavaly is azt mondtam, hogy neki az feküdne, ami Messinek.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 10., vasárnap 11:24
Vagy esetleg Agüero.Kerlon írta:Erre szerintem még Rooney lenne tökéletesen képes.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem