Miert, te izraelita vagy?hehetheoriginal írta:ne legyel antiszemitasonic írta:
Olyat nem lehet hogy inkabb a spurs vigye el hehe-t?![]()

HozzászólásSzerző: sonic » 2022. október 28., péntek 15:02
Miert, te izraelita vagy?hehetheoriginal írta:ne legyel antiszemitasonic írta:
Olyat nem lehet hogy inkabb a spurs vigye el hehe-t?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 15:00
ne legyel antiszemitasonic írta:Olyat nem lehet hogy inkabb a spurs vigye el hehe-t?Remy írta:
Akkor Rock vagy Toretto feje lenne rajta. Family felirattal.![]()
Ma is láttam egy Son-os hírt. De imádnám. Remélem a VBn nagyot megy, aztán Perez elhozza.
Hehe miatt is.![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. október 28., péntek 14:55
Olyat nem lehet hogy inkabb a spurs vigye el hehe-t?Remy írta:Akkor Rock vagy Toretto feje lenne rajta. Family felirattal.hehetheoriginal írta: remy......![]()
Ma is láttam egy Son-os hírt. De imádnám. Remélem a VBn nagyot megy, aztán Perez elhozza.
Hehe miatt is.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 28., péntek 14:53
Akkor Rock vagy Toretto feje lenne rajta. Family felirattal.hehetheoriginal írta:remy......Nem akarok belerondítani a topicokon átívelő háborúba de mi ez a marveles training pizsama?![]()
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 28., péntek 14:07
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. október 28., péntek 13:47
Dzudzsi nem jobb szamokat hozott anno?realmadrid95 írta: Gakpo is kepben volt nalunk erdeklodes szintjen, itt egy kis statisztika rola:
A PSV 23 esztendős saját nevelésű szélsője valósággal lubickol a Ruud van Nistelrooy-féle 4-2-3-1-es hadrendben.
| Eddigi teljesítménye a 2022/23-as szezonban:
21 mérkőzés
13 gól
14 gólpassz
átlagosan 63 percenként veszi ki a részét egy gólból
Az európai klubok sem hagyták figyelmen kívül Gapko remek teljesítményét. Fabrizio Romano beszámolója szerint, tovább nőtt az érdeklődők száma, már szinte az összes európai élcsapat figyeli.
Annak ellenere, hogy a holland bajnoksag elegge farmer liga, ezek a szamok brutalisak azert. Lehet erdemes lenne komolyabban is erdeklodni felole.
HozzászólásSzerző: ekissm » 2022. október 28., péntek 13:28
Pizsit adom nagyon. Remélem lesz Deadpoolos isPad'em írta: Nem akarok belerondítani a topicokon átívelő háborúba de mi ez a marveles training pizsama?![]()
https://twitter.com/MadridXtra/status/1 ... -ka1w&s=19
Militaóra azt írják ő még nem kapta meg. De gondolom hamarosan az övé is megjön.poronty írta: Elvileg Rodrygo és Militao is megkapta a spanyol útlevelet és ezzel van 3 non-EU hely a csapatnál.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 13:24
remy......Nem akarok belerondítani a topicokon átívelő háborúba de mi ez a marveles training pizsama?![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 28., péntek 13:18
Militaóra azt írják ő még nem kapta meg. De gondolom hamarosan az övé is megjön.poronty írta: Elvileg Rodrygo és Militao is megkapta a spanyol útlevelet és ezzel van 3 non-EU hely a csapatnál.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 13:15
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 13:08
Mondom, hogy nem tudsz ertelmezni, nem csak a ligaval van baj, hanem, hogy ott sem kiemelkedo. Daka annyi golt lott, mint amennyi meccsen jatszott. Sesko iden is 12 meccsen 4 gol a bajnoksagban a statisztikaja.hehetheoriginal írta:ujabb gyöngyszem.Sesko? Gyenge osztrak ligaban is sokkal jobb jatekosok voltak, akik jobban kimagaslottak, aztan megsem lett beloluk igazan semmi, erre jo pelda Daka is.![]()
tehát akkor mivel a tobbibol nem lett semmi, ebbol a gyerekbol se lehet, egyenes ágon következik, mert van koztuk osszefuggés![]()
mint haland ugyebar, aki ugyanabbol a gyenge osztrak bajnoksagbol indult profiként![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 12:35
ujabb gyöngyszem.Sesko? Gyenge osztrak ligaban is sokkal jobb jatekosok voltak, akik jobban kimagaslottak, aztan megsem lett beloluk igazan semmi, erre jo pelda Daka is.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 28., péntek 12:29
Itt az ideje akkor néhány karácsonyi ajándéknak.poronty írta: Elvileg Rodrygo és Militao is megkapta a spanyol útlevelet és ezzel van 3 non-EU hely a csapatnál.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 12:16
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. október 28., péntek 12:08
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. október 28., péntek 11:58
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 10:38
hehetheoriginal írta: haland nem igazan kreativ, inkabb őserőből befejezőként oldja meg, de ki kell szolgalni, nem tudja magának kialakitani a helyzetet.
vannak azert manapsag is fiatal jatekosok, sesko a salzburg/lipcseből, de neki még fejlodnie kell nyilvan, es meg megannyi tehetseges tamado, mar csak a nagy szamok torvenye alapjan is, lehet olyanok is, akikrol meg nem is hallottunk, mert ifiben nyomja valahol, aztan 4 ev mulva már a madrid kezdocsatárja
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 10:01
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 9:32
Csak az a baj, hogy a mai fociban nem tudsz olyan jatekost mondani, aki megfelel ezeknek a kriteriumoknak. Ott van Haaland, aki amugy szinten nagyon egy labas jatekos, de ot keptelenseg megszerezni, valaki meg megis csak kell.hehetheoriginal írta: nem tudom, ugy nez ki leigazoljuk ezt a gyereket, nekem alacsonynak, zömöknek tűnik, es egylábasnak sajnos, de még fiatal, csak már most felnőtt csapatban játszatják, igy meg tudatalatt is elhiszi az elme meg a test, hogy megérkeztem, ez már kész van, aztan ilyen marad (gondolom én, lehet csak az én faszságom).
én jobban szeretem a magasabb, dinamikus, erőteljes, robbanékony játékosokat, akik kétlábasok es technikásak, kreativak, sokkal látványosabb is nézőként.
messi is übertechnikás ugye, de pont ezert nem tudtam soha csipázni - azontul egy köpetként viselkedett emberként a pályán sokszor -, mert csak azt látod, hogy labda tapad a lábához, aztan szalad vele a vedok közt, nekem nem tul látványos, bár tudom, hogy ez a teteje es kurvanehez es hatekony.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 9:31
Kerdezte, hogy kezd e valamit a vastag combjaval, amire reagaltam, hogy igen. Senki nem beszelt arrol, hogy szuk elit e, vagy, hogy milyen csatar, csak kiemeltem egy jo tulajdonsagat.hehetheoriginal írta: jo akkor marceloval vagy hazarddal miert nem tud mit kezdeni
talán mert nem mindenki robot, meg pes vagy fifa?
hogy te nem erted, attol még nem feltétlen érthetetlen.Teljesen erthetetlen megint amirol beszelsz
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem