https://twitter.com/MadridXtra/status/1 ... -ka1w&s=19
Militaóra azt írják ő még nem kapta meg. De gondolom hamarosan az övé is megjön.poronty írta: Elvileg Rodrygo és Militao is megkapta a spanyol útlevelet és ezzel van 3 non-EU hely a csapatnál.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 28., péntek 13:18
Militaóra azt írják ő még nem kapta meg. De gondolom hamarosan az övé is megjön.poronty írta: Elvileg Rodrygo és Militao is megkapta a spanyol útlevelet és ezzel van 3 non-EU hely a csapatnál.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 13:15
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 13:08
Mondom, hogy nem tudsz ertelmezni, nem csak a ligaval van baj, hanem, hogy ott sem kiemelkedo. Daka annyi golt lott, mint amennyi meccsen jatszott. Sesko iden is 12 meccsen 4 gol a bajnoksagban a statisztikaja.hehetheoriginal írta:ujabb gyöngyszem.Sesko? Gyenge osztrak ligaban is sokkal jobb jatekosok voltak, akik jobban kimagaslottak, aztan megsem lett beloluk igazan semmi, erre jo pelda Daka is.![]()
tehát akkor mivel a tobbibol nem lett semmi, ebbol a gyerekbol se lehet, egyenes ágon következik, mert van koztuk osszefuggés![]()
mint haland ugyebar, aki ugyanabbol a gyenge osztrak bajnoksagbol indult profiként![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 12:35
ujabb gyöngyszem.Sesko? Gyenge osztrak ligaban is sokkal jobb jatekosok voltak, akik jobban kimagaslottak, aztan megsem lett beloluk igazan semmi, erre jo pelda Daka is.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 28., péntek 12:29
Itt az ideje akkor néhány karácsonyi ajándéknak.poronty írta: Elvileg Rodrygo és Militao is megkapta a spanyol útlevelet és ezzel van 3 non-EU hely a csapatnál.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 12:16
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. október 28., péntek 12:08
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. október 28., péntek 11:58
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 10:38
hehetheoriginal írta: haland nem igazan kreativ, inkabb őserőből befejezőként oldja meg, de ki kell szolgalni, nem tudja magának kialakitani a helyzetet.
vannak azert manapsag is fiatal jatekosok, sesko a salzburg/lipcseből, de neki még fejlodnie kell nyilvan, es meg megannyi tehetseges tamado, mar csak a nagy szamok torvenye alapjan is, lehet olyanok is, akikrol meg nem is hallottunk, mert ifiben nyomja valahol, aztan 4 ev mulva már a madrid kezdocsatárja
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 10:01
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 9:32
Csak az a baj, hogy a mai fociban nem tudsz olyan jatekost mondani, aki megfelel ezeknek a kriteriumoknak. Ott van Haaland, aki amugy szinten nagyon egy labas jatekos, de ot keptelenseg megszerezni, valaki meg megis csak kell.hehetheoriginal írta: nem tudom, ugy nez ki leigazoljuk ezt a gyereket, nekem alacsonynak, zömöknek tűnik, es egylábasnak sajnos, de még fiatal, csak már most felnőtt csapatban játszatják, igy meg tudatalatt is elhiszi az elme meg a test, hogy megérkeztem, ez már kész van, aztan ilyen marad (gondolom én, lehet csak az én faszságom).
én jobban szeretem a magasabb, dinamikus, erőteljes, robbanékony játékosokat, akik kétlábasok es technikásak, kreativak, sokkal látványosabb is nézőként.
messi is übertechnikás ugye, de pont ezert nem tudtam soha csipázni - azontul egy köpetként viselkedett emberként a pályán sokszor -, mert csak azt látod, hogy labda tapad a lábához, aztan szalad vele a vedok közt, nekem nem tul látványos, bár tudom, hogy ez a teteje es kurvanehez es hatekony.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 9:31
Kerdezte, hogy kezd e valamit a vastag combjaval, amire reagaltam, hogy igen. Senki nem beszelt arrol, hogy szuk elit e, vagy, hogy milyen csatar, csak kiemeltem egy jo tulajdonsagat.hehetheoriginal írta: jo akkor marceloval vagy hazarddal miert nem tud mit kezdeni
talán mert nem mindenki robot, meg pes vagy fifa?
hogy te nem erted, attol még nem feltétlen érthetetlen.Teljesen erthetetlen megint amirol beszelsz
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 9:25
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. október 28., péntek 9:19
Vegulis jo 10 evet el lehet lenni ilyen kepessegekkel, ha jol tudok osszeadni 20 es 30 kozott.hehetheoriginal írta: Hat nalam egy tamado inkabb nyujtson tamadasban extrat es mutasson legszukebb elit szintet, minthogy az legyen a kiveteles kepessege, hogy jol tamad le. Idovel az evek multaval ugyis csokken az intenzitas, meg a futomennyiseg is beall egy kb allandora, ezzel nem lehet hosszu ideig kitunni, a biológia torvenyeit nem tudja senki felulirni
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 28., péntek 9:13
Ha a tényeket nézzük mind a kettő BLt nyert, az egyik még csapatkapitanyként a magasba is emelte a trófeát.hehetheoriginal írta: jo akkor marceloval vagy hazarddal miert nem tud mit kezdeni![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 28., péntek 9:03
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 9:01
hogy te nem erted, attol még nem feltétlen érthetetlen.Teljesen erthetetlen megint amirol beszelsz
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 28., péntek 8:56
Hát izé, egy öregnek mondható, már mindenki számára kiégett kerettel, a 36 éves kis horváttal meg egy 34 éves franciával, aki lehozta élete szezonját és Aranylasztit nyert puffogtattunk ki minden egyes nagy csapatot a visszavágó meccsek végén mert olyan erőnlétűnk van, hogy olyat a világ nem látott. Valverdét pl fixen betosznám egy laborba hogy ezt hogy, mert nem értem ezt hogy csinálja.hehetheoriginal írta: jo hat azert ő se mindenható, bizonyos jatekosok genetikailag es eletvitelbol kifolyolag jobban birjak az evek mulasat, masok nem annyira, mindegy ki az erőnléti edzőjük
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 8:31
Es hol zarja ki a ketto egymast? Teljesen erthetetlen megint amirol beszelsz. Azt kerdezte R24, hogy hasznositja e a vastag combjat, amire igen a valasz. Amugy nem ertek egyet, Cavani, Mane, Son es meg lehetne sorolni(Giggs 100 evesen is kepes volt.) akik olyan intenziv meccseket kepesek lehozni a mai napig, hogy csak pislogsz. Kozeppalyan is rengeteg 30 feletti jatekos van, aki faradhatatlan es igen is, a mai fociban elengedhetetlen, hogy egy tamado fusson, jol tamadjon le. Ez mar nem a 2000 es evek, ahol a szuk elited megallt a kapu elott es tomtek labdaval a csatarokat es csak erre kellett koncentralniuk…hehetheoriginal írta: Hat nalam egy tamado inkabb nyujtson tamadasban extrat es mutasson legszukebb elit szintet, minthogy az legyen a kiveteles kepessege, hogy jol tamad le. Idovel az evek multaval ugyis csokken az intenzitas, meg a futomennyiseg is beall egy kb allandora, ezzel nem lehet hosszu ideig kitunni, a biológia torvenyeit nem tudja senki felulirni
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem