Meg amelyik gyerek nem tud viselkedni oran es zavarja a tobbieket a tanulasban azt se lehet mar nagyon megfegyelmezni, mert akkor jobb eseteben csak jonnek a szulok egybol bepanaszolni a tanart hogy megsertette a gyerek meltosagat meg hasonlok.

HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 27., csütörtök 10:13
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. október 27., csütörtök 10:13
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. október 27., csütörtök 10:06
Már 2019 óta nem, akkor voltam utoljára:D Hiányzik is az a lóvé.Realista24 írta:Csababarca minden evbe amcsiba jart melozni mondjuk....Csabi írta: ja, btw, ha már tanárokról van szó: ma reggel azt olvastam, hogy a sztrájkoló tanárokat az amerikaiak pénzelik a háttérben.
csababarca, kérlek nyilatkozz, te mennyit kapsz zsebbe!?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 27., csütörtök 9:50
csak véletlen egybeesés
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 27., csütörtök 9:48
Próbálok hinni abban, hogy csak véletlen egybeesés. Elolvastam amit írtál, nincs gyerekem, ez a téma még jó darabig nem érint. Zárom be a fórumot, fél órával később facebook elindít. első videó, amit feldobRealista24 írta: Nem tudom van-e meg itt valaki, akinek iskolas koru a gyereke, de en tegnap megint kiegtem, milyen barom szulok vannak.
Mark meselte, hogy az egyik osztalytarsa 20 percig sirt a suliban, mert negyes lett az angol dogaja, es igy mar nem lesz dicseretes ötös belole es a szülei ezert le fogjak cseszni.
Es nem ö az egyetlen az osztalyban, akit terrorban tartanak a szülei, a "csak az ötös az elfogadhato" jeligevel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 27., csütörtök 9:44
Csababarca minden evbe amcsiba jart melozni mondjuk....Csabi írta: ja, btw, ha már tanárokról van szó: ma reggel azt olvastam, hogy a sztrájkoló tanárokat az amerikaiak pénzelik a háttérben.
csababarca, kérlek nyilatkozz, te mennyit kapsz zsebbe!?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. október 27., csütörtök 9:43
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. október 27., csütörtök 9:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 27., csütörtök 9:27
Vannak meg egyeb forrasaim ishehetheoriginal írta:Legalábbis Márk elmondása alapján.
ez a: jol van az hagyjál már fater, minden sinen van
amugy nyilvan van pár iskola az orszagban, ahol mar csak a nagy szamok torvenye alapjan jo tanarok vannak, senki nem mondta, hogy mind kuka.Én nagyon féltem a felsős tanároktól, hogy milyenek lesznek.
de az is biztos, hogy a gyerekek - es a szulok - nagy resze manapsag egy bizonyos kor felett kurvara nem tiszteli a tanarokat, szegeny csatlosnak latja oket, akarmennyire is normalis az adott tanar.
foleg ha felmillios iphonenal szaladgal a gyerek, ami koztudottan 2-3 tanári havi bér...
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 27., csütörtök 9:16
Kevesebb ügyfél nem lehet, nem fejlődik a vállalat.Halfkey írta:Én ezt nem így látom, szerintem baromira nem szarnak bele, csak kevesebben vannak X gyerekre. Kicsit olyan ez a mondatod mint amikor a főnököm arról beszél hogy mittudomén jobban kéne az ügyfél kezét fogni a folyamat alatt, többet írogatni nekik "csak úgy" is becsekkolni hogy mi van. Persze, de akkor legyen kevesebb ügyfél.hehével értek egyet, ma - arányaiban - több pedagógus szarik bele a gyerekek fejlődésébe mint régen.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 27., csütörtök 9:10
Legalábbis Márk elmondása alapján.
amugy nyilvan van pár iskola az orszagban, ahol mar csak a nagy szamok torvenye alapjan jo tanarok vannak, senki nem mondta, hogy mind kuka.Én nagyon féltem a felsős tanároktól, hogy milyenek lesznek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 27., csütörtök 9:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 27., csütörtök 9:07
szépen hangzik, csak ne kérdezd meg, hogy ha ujrakezdhetné a mai fejével, akkor is ezt a pályát választja-e, ilyen korulmenyek között.gutihaz14 írta:bullshit. tobb pedagogus is van a csaladban, van aki 40+ eve es mai napig sziven viseli a gyerekek fejlodeseit. az hogy te ilyen pedagogusokkal talalkoztal vagy ezt feltetelezed az egy dolog de ne altalanosits mert a tobbseg azert gurizik meg mindig nevetseges penzert mert igenis erdekli a jovo generacio jobbatetele, fejlodeseregen jobban kezben voltak tartva a dolgok sztem, ma már a pedagogusoknak sem prioritas a gyerek fejlodese pl, plane hogy sajat maga is a beveto falatert kuzd.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 27., csütörtök 9:05
Én ezt nem így látom, szerintem baromira nem szarnak bele, csak kevesebben vannak X gyerekre. Kicsit olyan ez a mondatod mint amikor a főnököm arról beszél hogy mittudomén jobban kéne az ügyfél kezét fogni a folyamat alatt, többet írogatni nekik "csak úgy" is becsekkolni hogy mi van. Persze, de akkor legyen kevesebb ügyfél.hehével értek egyet, ma - arányaiban - több pedagógus szarik bele a gyerekek fejlődésébe mint régen.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 27., csütörtök 9:04
de az csak egy zrikalas akart lenni. meg mindig karorvendek rajtuk. nem komolyan gondom hogy a klub tehet rola hogy 5 hulye olyan komplexusban szenved amit lattunk a felvetelekenTjacks írta:hehével értek egyet, ma - arányaiban - több pedagógus szarik bele a gyerekek fejlődésébe mint régen. Ez nem azt jelenti hogy mindegyik, de abszolút romló tendencia mutatkozik.gutihaz14 írta:
bullshit. tobb pedagogus is van a csaladban, van aki 40+ eve es mai napig sziven viseli a gyerekek fejlodeseit. az hogy te ilyen pedagogusokkal talalkoztal vagy ezt feltetelezed az egy dolog de ne altalanosits mert a tobbseg azert gurizik meg mindig nevetseges penzert mert igenis erdekli a jovo generacio jobbatetele, fejlodese
az okokat mint tudjuk, nem kezdem el sorolni.
érdekes hogy rögtön kikéred magadnak az általánosítást, nem te küldtél ma reggel egy "több mint egy klub" videót egy másik topikba?![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 27., csütörtök 9:03
hehével értek egyet, ma - arányaiban - több pedagógus szarik bele a gyerekek fejlődésébe mint régen. Ez nem azt jelenti hogy mindegyik, de abszolút romló tendencia mutatkozik.gutihaz14 írta:bullshit. tobb pedagogus is van a csaladban, van aki 40+ eve es mai napig sziven viseli a gyerekek fejlodeseit. az hogy te ilyen pedagogusokkal talalkoztal vagy ezt feltetelezed az egy dolog de ne altalanosits mert a tobbseg azert gurizik meg mindig nevetseges penzert mert igenis erdekli a jovo generacio jobbatetele, fejlodeseregen jobban kezben voltak tartva a dolgok sztem, ma már a pedagogusoknak sem prioritas a gyerek fejlodese pl, plane hogy sajat maga is a beveto falatert kuzd.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 27., csütörtök 9:00
Mi lett volna, azt mondták a kis hülyék hogy Ian Rush a complete futballista, és nem értették hogy ott van Romárionem tudom már, nem emlekszem, napi szinten voltak csatak meg balhek, gondolom felbasztak az agyam vagy ilyenek.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 27., csütörtök 8:57
bullshit. tobb pedagogus is van a csaladban, van aki 40+ eve es mai napig sziven viseli a gyerekek fejlodeseit. az hogy te ilyen pedagogusokkal talalkoztal vagy ezt feltetelezed az egy dolog de ne altalanosits mert a tobbseg azert gurizik meg mindig nevetseges penzert mert igenis erdekli a jovo generacio jobbatetele, fejlodeseregen jobban kezben voltak tartva a dolgok sztem, ma már a pedagogusoknak sem prioritas a gyerek fejlodese pl, plane hogy sajat maga is a beveto falatert kuzd.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 27., csütörtök 8:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 27., csütörtök 8:51
azaz ilyen pici zöldegyébként ilyen játékásónk nekünk is volt nyaralóban, játékgereblyével. tényleg fura, hogy fából meg fémből volt.
nem tudom már, nem emlekszem, napi szinten voltak csatak meg balhek, gondolom felbasztak az agyam vagy ilyenek.de miért csináltál ilyet?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem