Mi lett volna, azt mondták a kis hülyék hogy Ian Rush a complete futballista, és nem értették hogy ott van Romárionem tudom már, nem emlekszem, napi szinten voltak csatak meg balhek, gondolom felbasztak az agyam vagy ilyenek.

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 27., csütörtök 9:00
Mi lett volna, azt mondták a kis hülyék hogy Ian Rush a complete futballista, és nem értették hogy ott van Romárionem tudom már, nem emlekszem, napi szinten voltak csatak meg balhek, gondolom felbasztak az agyam vagy ilyenek.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 27., csütörtök 8:57
bullshit. tobb pedagogus is van a csaladban, van aki 40+ eve es mai napig sziven viseli a gyerekek fejlodeseit. az hogy te ilyen pedagogusokkal talalkoztal vagy ezt feltetelezed az egy dolog de ne altalanosits mert a tobbseg azert gurizik meg mindig nevetseges penzert mert igenis erdekli a jovo generacio jobbatetele, fejlodeseregen jobban kezben voltak tartva a dolgok sztem, ma már a pedagogusoknak sem prioritas a gyerek fejlodese pl, plane hogy sajat maga is a beveto falatert kuzd.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 27., csütörtök 8:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 27., csütörtök 8:51
azaz ilyen pici zöldegyébként ilyen játékásónk nekünk is volt nyaralóban, játékgereblyével. tényleg fura, hogy fából meg fémből volt.
nem tudom már, nem emlekszem, napi szinten voltak csatak meg balhek, gondolom felbasztak az agyam vagy ilyenek.de miért csináltál ilyet?
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 27., csütörtök 8:50
Nem azzal van a baj hogy csináltál, csinálnak ilyet a gyerekek. Mivel nem tudják a határokat, feszegetik őket. A baj a "leszarom" szülőknél kezdődik.hehetheoriginal írta:
ilyet én is csináltam, mikor a játékásóval - mai napig nem értem hogy engedhették, hogy fémből es nem muanyagbol legyen- fejbebasztam a miklós gyula nevű csoporttársam - amennyiben itt vagy a forumon, ne harizz
![]()
, nyilvan beszakadt meg verzett a feje, de tok jogosan gecinagy balhe lett belole, szuleimet behivtak, volt ott minden.
mondjuk vérre menő haboru volt az ovonenik orra meg szeme elott a nagycsoportosokkal is, napi rendszeresseggel, ott azert tanult egysmast egymastol az ember gyereke![]()
regen jobban kezben voltak tartva a dolgok sztem, ma már a pedagogusoknak sem prioritas a gyerek fejlodese pl, plane hogy sajat maga is a beveto falatert kuzd.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 27., csütörtök 8:47
Halfkey írta:Persze hogy itt van, Realista azfejbebasztam a miklós gyula nevű csoporttársam - amennyiben itt vagy a forumon, ne harizz![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 27., csütörtök 8:45
Persze hogy itt van, Realista azfejbebasztam a miklós gyula nevű csoporttársam - amennyiben itt vagy a forumon, ne harizz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 27., csütörtök 8:45
Balhek mindig is voltak...inkabb nem kezdek el meselni. Gondolom a kollega a szulo felfogasa miatt irta.hehetheoriginal írta:ilyet én is csináltam, mikor a játékásóval - mai napig nem értem hogy engedhették, hogy fémből es nem muanyagbol legyenNyáron egyik alkalommal szemtanúja voltam hogy egy kiskölök nekifutásból felökleli a kiscsajszit, az volt a mázlija hogy homokos - nem félreérteni - játszótér volt, ha beton az alap szerintem beszakad a feje. ezután a kiskölök anyja odafutott felvette a gyereket a kezébe és annyit mondott hogy " jajj,mátéka tudod hogy ilyet nem szabad csinálni". letette majd ment tovább "játszani", anyuka meg folytatta a mobilozást.- fejbebasztam a miklós gyula nevű csoporttársam - amennyiben itt vagy a forumon, ne harizz
![]()
, nyilvan beszakadt meg verzett a feje, de tok jogosan gecinagy balhe lett belole, szuleimet behivtak, volt ott minden.
mondjuk vérre menő haboru volt az ovonenik orra meg szeme elott a nagycsoportosokkal is, napi rendszeresseggel, ott azert tanult egysmast egymastol az ember gyereke![]()
regen jobban kezben voltak tartva a dolgok sztem, ma már a pedagogusoknak sem prioritas a gyerek fejlodese pl, plane hogy sajat maga is a beveto falatert kuzd.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 27., csütörtök 8:42
de miért csináltál ilyet?hehetheoriginal írta: ilyet én is csináltam, mikor a játékásóval - mai napig nem értem hogy engedhették, hogy fémből es nem muanyagbol legyen - fejbebasztam a miklós gyula nevű csoporttársam
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 27., csütörtök 8:40
ilyet én is csináltam, mikor a játékásóval - mai napig nem értem hogy engedhették, hogy fémből es nem muanyagbol legyenNyáron egyik alkalommal szemtanúja voltam hogy egy kiskölök nekifutásból felökleli a kiscsajszit, az volt a mázlija hogy homokos - nem félreérteni - játszótér volt, ha beton az alap szerintem beszakad a feje. ezután a kiskölök anyja odafutott felvette a gyereket a kezébe és annyit mondott hogy " jajj,mátéka tudod hogy ilyet nem szabad csinálni". letette majd ment tovább "játszani", anyuka meg folytatta a mobilozást.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 27., csütörtök 8:19
túl sok van, összehordja őket a szél. Már oviban elkezdődik az egész, közép-nagy csoportos gyerekek már "kész" vannak rég, apuról-anyuról levette a mintát. Pénzünk meg nem lesz magániskolára, így is a bölcsit csak így tudtuk megoldani, 100 ropi/hó. easyhehetheoriginal írta:
magyar oktatás. ha komolyan gondolod, akkor kezdj el pénzt keresni magániskolára.
a szulokhoz meg, ezert fontos a szuloi ertekezlet, meg hogy megismerd kik vannak az osztalyban, aztan a normalis szulokkel osszefogva eltakaritani a szemetet. mert kozvetve, kozvetlenul hatással vannak a saját gyerekedre.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 27., csütörtök 8:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 27., csütörtök 8:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 27., csütörtök 8:04
tipik mult rendszerbeli felfogás, hogy csak a kitűnő tanuló az elfogadható. ismerős érzés, én is kaptam belőle bőven, aztan egyetem alatt már csak azt tanultam, ami érdekelt - nem sokminden volt ilyenRealista24 írta: Nem tudom van-e meg itt valaki, akinek iskolas koru a gyereke, de en tegnap megint kiegtem, milyen barom szulok vannak.
Mark meselte, hogy az egyik osztalytarsa 20 percig sirt a suliban, mert negyes lett az angol dogaja, es igy mar nem lesz dicseretes ötös belole es a szülei ezert le fogjak cseszni.
Es nem ö az egyetlen az osztalyban, akit terrorban tartanak a szülei, a "csak az ötös az elfogadhato" jeligevel.
magyar oktatás. ha komolyan gondolod, akkor kezdj el pénzt keresni magániskolára.Én úgy vagyok vele hogy az általános iskola ne erről szóljon már. Főleg ne az alsótagozat.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 27., csütörtök 8:02
Nálam még picik a lányok, de mivel pár év múlva engem is arcon csap a valóság, rohadtul figyelek erre a témára. Tesóméknál másodikos a gyerek, mesél ezt azt. Másodikban olyan terhelést kapnak a gyerekek hogy beszarsz. Terhelés alatt óraszámot, indokolatlanul sok felmérőt értek. Szeptember végén már nemtudom hány "dolgozaton" túl voltak a kicsik.7-ik(!!) óra.Realista24 írta: Nem tudom van-e meg itt valaki, akinek iskolas koru a gyereke, de en tegnap megint kiegtem, milyen barom szulok vannak.
Mark meselte, hogy az egyik osztalytarsa 20 percig sirt a suliban, mert negyes lett az angol dogaja, es igy mar nem lesz dicseretes ötös belole es a szülei ezert le fogjak cseszni.
Es nem ö az egyetlen az osztalyban, akit terrorban tartanak a szülei, a "csak az ötös az elfogadhato" jeligevel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 27., csütörtök 7:33
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 26., szerda 20:53
normális piaci jelenség. nekem még drágább lett. minden biztosítás jelentősen drágább.pheco írta: Segítsetek pls KGFB témában.
Jött e-mail az évfordulós kötelező átkötéséről, online meg is csináltam a szokásos kalkulációt. Az elmúlt években 8-10ezerrel legalább olcsóbb lett mindig, de most egy kisebb nevű biztosítónál lenne olcsóbb kb egy ezressel, a nagyobbaknál hasonló összeg vagy pár ezerrel magasabb is lenne. Ti is tapasztaltatok hasonlót és ez normális a jelenlegi piaci helyzetben vagy elbasztam valamit esetleg?
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. október 26., szerda 20:53
Teljesen normális én nemrég olvastam hogy drágulni fognak a biztosítások.pheco írta: Segítsetek pls KGFB témában.
Jött e-mail az évfordulós kötelező átkötéséről, online meg is csináltam a szokásos kalkulációt. Az elmúlt években 8-10ezerrel legalább olcsóbb lett mindig, de most egy kisebb nevű biztosítónál lenne olcsóbb kb egy ezressel, a nagyobbaknál hasonló összeg vagy pár ezerrel magasabb is lenne. Ti is tapasztaltatok hasonlót és ez normális a jelenlegi piaci helyzetben vagy elbasztam valamit esetleg?
HozzászólásSzerző: pheco » 2022. október 26., szerda 20:51
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. október 25., kedd 20:43
Jó, de én boomer vagyok, kockulok még a facebook-on...Mickey írta:a faxbukot kell tiltani, nem az ismerősöket
Köszönöm Gabikám, végre valaki!lordgabi írta: Telefonról: jobb szélen a csengő mellett a 3 csíkra katt, Beállítások és adatvédelem, Beállítások, Letiltottak.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem