OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 27., csütörtök 8:50

hehetheoriginal írta:
ilyet én is csináltam, mikor a játékásóval - mai napig nem értem hogy engedhették, hogy fémből es nem muanyagbol legyen :lol: - fejbebasztam a miklós gyula nevű csoporttársam - amennyiben itt vagy a forumon, ne harizz :lol: :mrgreen: , nyilvan beszakadt meg verzett a feje, de tok jogosan gecinagy balhe lett belole, szuleimet behivtak, volt ott minden.
mondjuk vérre menő haboru volt az ovonenik orra meg szeme elott a nagycsoportosokkal is, napi rendszeresseggel, ott azert tanult egysmast egymastol az ember gyereke :lol: :|

regen jobban kezben voltak tartva a dolgok sztem, ma már a pedagogusoknak sem prioritas a gyerek fejlodese pl, plane hogy sajat maga is a beveto falatert kuzd.
Nem azzal van a baj hogy csináltál, csinálnak ilyet a gyerekek. Mivel nem tudják a határokat, feszegetik őket. A baj a "leszarom" szülőknél kezdődik.

Nálad is balhé/retorzió volt, látod milyen normális lettél.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 27., csütörtök 8:47

Halfkey írta:
fejbebasztam a miklós gyula nevű csoporttársam - amennyiben itt vagy a forumon, ne harizz
Persze hogy itt van, Realista az :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 27., csütörtök 8:45

fejbebasztam a miklós gyula nevű csoporttársam - amennyiben itt vagy a forumon, ne harizz
Persze hogy itt van, Realista az :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 27., csütörtök 8:45

hehetheoriginal írta:
Nyáron egyik alkalommal szemtanúja voltam hogy egy kiskölök nekifutásból felökleli a kiscsajszit, az volt a mázlija hogy homokos - nem félreérteni - játszótér volt, ha beton az alap szerintem beszakad a feje. ezután a kiskölök anyja odafutott felvette a gyereket a kezébe és annyit mondott hogy " jajj,mátéka tudod hogy ilyet nem szabad csinálni". letette majd ment tovább "játszani", anyuka meg folytatta a mobilozást.
ilyet én is csináltam, mikor a játékásóval - mai napig nem értem hogy engedhették, hogy fémből es nem muanyagbol legyen :lol: - fejbebasztam a miklós gyula nevű csoporttársam - amennyiben itt vagy a forumon, ne harizz :lol: :mrgreen: , nyilvan beszakadt meg verzett a feje, de tok jogosan gecinagy balhe lett belole, szuleimet behivtak, volt ott minden.
mondjuk vérre menő haboru volt az ovonenik orra meg szeme elott a nagycsoportosokkal is, napi rendszeresseggel, ott azert tanult egysmast egymastol az ember gyereke :lol: :|

regen jobban kezben voltak tartva a dolgok sztem, ma már a pedagogusoknak sem prioritas a gyerek fejlodese pl, plane hogy sajat maga is a beveto falatert kuzd.
Balhek mindig is voltak...inkabb nem kezdek el meselni. Gondolom a kollega a szulo felfogasa miatt irta.
Anno en kaptam rendesen otthon a sok allatsagert, ami miatt most itt a forumon kell kielnem magamat hehen.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 27., csütörtök 8:42

hehetheoriginal írta: ilyet én is csináltam, mikor a játékásóval - mai napig nem értem hogy engedhették, hogy fémből es nem muanyagbol legyen - fejbebasztam a miklós gyula nevű csoporttársam
de miért csináltál ilyet? :D már akkor is agresszor voltál mi? :lol:
egyébként ilyen játékásónk nekünk is volt nyaralóban, játékgereblyével. tényleg fura, hogy fából meg fémből volt.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 27., csütörtök 8:40

Nyáron egyik alkalommal szemtanúja voltam hogy egy kiskölök nekifutásból felökleli a kiscsajszit, az volt a mázlija hogy homokos - nem félreérteni - játszótér volt, ha beton az alap szerintem beszakad a feje. ezután a kiskölök anyja odafutott felvette a gyereket a kezébe és annyit mondott hogy " jajj,mátéka tudod hogy ilyet nem szabad csinálni". letette majd ment tovább "játszani", anyuka meg folytatta a mobilozást.

thereisonly1ronaldo

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 27., csütörtök 8:19

hehetheoriginal írta:
magyar oktatás. ha komolyan gondolod, akkor kezdj el pénzt keresni magániskolára.
a szulokhoz meg, ezert fontos a szuloi ertekezlet, meg hogy megismerd kik vannak az osztalyban, aztan a normalis szulokkel osszefogva eltakaritani a szemetet. mert kozvetve, kozvetlenul hatással vannak a saját gyerekedre.
túl sok van, összehordja őket a szél. Már oviban elkezdődik az egész, közép-nagy csoportos gyerekek már "kész" vannak rég, apuról-anyuról levette a mintát. Pénzünk meg nem lesz magániskolára, így is a bölcsit csak így tudtuk megoldani, 100 ropi/hó. easy :|

Nah ez a kisrác fogja majd terrorban tartani az osztályát, tanárostul. Mert nincs kontroll. Nincsenek következmények.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 27., csütörtök 8:17

kemény dolog a matek :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 27., csütörtök 8:15

En nagyjabol leszarom, hogy hanyast kap...es annak sem orulok, ha tudja a lecket, de nem erti :lol:
Hany ilyen van...josagos eg.

Angolbol egyik nap irt egy harmas dogat...na mondom, mi a fa*z. Persze tudott mindent, de a helyesirasra annyira figyel oda, mint Pique a vedekezesre. Minden szot tudott, de volt egy szo, amibol 5 alkalommal hagyta ki ugyanazt az egy betut :lol: :fpalm:

A masik peldam, hogy egyszer irt egy kettes matekdogat, az amugy matekot imado kolyok. Elsore fel is kurtam magam, eppen hazafele voltam az uton, mocskos ideges voltam, azert na, kettes...az mar necc nalam is.

Megneztem a dogat, 40 pontos volt. Aminek a felet arra lehetett kapni, hogy 20 szamot ket halmazba sorolja a gyerek faek egyszeru feladat. Nyilvan az enyem el sem olvasta a feladatot rendesen, es felcserelte a ket halmazt...mert az mar csak a vegen volt odairva, hogy melyik melyik...nekiesett, mint ziro az asszonynak.

A masik harom feladatra osszesen volt 20 pont, törtekkel valo szamolas, osszeadas, kivonas, stb. Tehat a lenyegi resz, hogy erted-e, tudod-e. Az persze hibatlan lett. Kettes. :lol:

Nyilvan nem dicsertem meg a gyereket, mert hiaba tudja, ha ilyen fassagot csinal, hogy nem figyel oda...de ugyanakkor nyugtaztam magamban, hogy tudja a törteket.

Persze mondtam, hogy a valo eletben az ilyen dolgokon sok mulhat. Mint a haveromnak, akinek ket hete utaltak 400.000 Ft-ot, hogy valtson egy cegnek eurot. Majd ket het utan felhivta Marika neni, hogy mikor viszi a 400 eurot... :lol: :lol: :lol: Haver nyert majdnem 3 kilot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 27., csütörtök 8:04

Realista24 írta: Nem tudom van-e meg itt valaki, akinek iskolas koru a gyereke, de en tegnap megint kiegtem, milyen barom szulok vannak.

Mark meselte, hogy az egyik osztalytarsa 20 percig sirt a suliban, mert negyes lett az angol dogaja, es igy mar nem lesz dicseretes ötös belole es a szülei ezert le fogjak cseszni.

Es nem ö az egyetlen az osztalyban, akit terrorban tartanak a szülei, a "csak az ötös az elfogadhato" jeligevel.
tipik mult rendszerbeli felfogás, hogy csak a kitűnő tanuló az elfogadható. ismerős érzés, én is kaptam belőle bőven, aztan egyetem alatt már csak azt tanultam, ami érdekelt - nem sokminden volt ilyen :lol: - nem volt egyszerű.
ma már kétszer meggondolnám, hogy van e ertelme 5-6 evet elbaszni egyetemre, ahelyett, hogy saját vállalkozáson torne az ember magát inkább. (persze nyilvan a legegyszerubb apa szekebe beulni a cégbe....)
aztan a realitás általában, hogy ha 1-2 dolog erdekli igazan es tehetsege is van hozzá, akkor tokmindegy mi van a többi "tantárggyal".
rengeteg gyereket/ma már felnőttet ismerek, aki pesti zseniképzőkbe meg csúcsiskolákba járt hasonló zseni szuloi felfogással, aztán már az érettségi is max nyogvenyelosen lett meg, ha egyáltalán meglett, mert a nyomás miatt a gyerek inkább a drog es alkohol utra lépett, aztan ha nem itta el teljesen az agyát, mára van egy jol menő IT cége pl, vagy ismerosok lévén - akiket nyilvan a közös cigik soran ismert meg - vmi kormányközeli cég beszállitoja, stb, de nyilván a szulok a mai napig nem tudták megemészteni, hogy 3-ast kapott magyar irodalombol meg énekzenéből...
Én úgy vagyok vele hogy az általános iskola ne erről szóljon már. Főleg ne az alsótagozat.
magyar oktatás. ha komolyan gondolod, akkor kezdj el pénzt keresni magániskolára.
a szulokhoz meg, ezert fontos a szuloi ertekezlet, meg hogy megismerd kik vannak az osztalyban, aztan a normalis szulokkel osszefogva eltakaritani a szemetet. mert kozvetve, kozvetlenul hatással vannak a saját gyerekedre.
thereisonly1ronaldo

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 27., csütörtök 8:02

Realista24 írta: Nem tudom van-e meg itt valaki, akinek iskolas koru a gyereke, de en tegnap megint kiegtem, milyen barom szulok vannak.

Mark meselte, hogy az egyik osztalytarsa 20 percig sirt a suliban, mert negyes lett az angol dogaja, es igy mar nem lesz dicseretes ötös belole es a szülei ezert le fogjak cseszni.

Es nem ö az egyetlen az osztalyban, akit terrorban tartanak a szülei, a "csak az ötös az elfogadhato" jeligevel.
Nálam még picik a lányok, de mivel pár év múlva engem is arcon csap a valóság, rohadtul figyelek erre a témára. Tesóméknál másodikos a gyerek, mesél ezt azt. Másodikban olyan terhelést kapnak a gyerekek hogy beszarsz. Terhelés alatt óraszámot, indokolatlanul sok felmérőt értek. Szeptember végén már nemtudom hány "dolgozaton" túl voltak a kicsik.7-ik(!!) óra. :hmmm:

Én úgy vagyok vele hogy az általános iskola ne erről szóljon már. Főleg ne az alsótagozat.

Amit te írsz az végtelenül szomorú, azt kéne már felfogni hogy a legtöbbjük egész életében melózni, hajtani fog, full nem értem szülőként miért kell a saját gyerekedet presszionálni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 27., csütörtök 7:33

Nem tudom van-e meg itt valaki, akinek iskolas koru a gyereke, de en tegnap megint kiegtem, milyen barom szulok vannak.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 26., szerda 20:53

pheco írta: Segítsetek pls KGFB témában.

Jött e-mail az évfordulós kötelező átkötéséről, online meg is csináltam a szokásos kalkulációt. Az elmúlt években 8-10ezerrel legalább olcsóbb lett mindig, de most egy kisebb nevű biztosítónál lenne olcsóbb kb egy ezressel, a nagyobbaknál hasonló összeg vagy pár ezerrel magasabb is lenne. Ti is tapasztaltatok hasonlót és ez normális a jelenlegi piaci helyzetben vagy elbasztam valamit esetleg?
normális piaci jelenség. nekem még drágább lett. minden biztosítás jelentősen drágább.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. október 26., szerda 20:53

pheco írta: Segítsetek pls KGFB témában.

Jött e-mail az évfordulós kötelező átkötéséről, online meg is csináltam a szokásos kalkulációt. Az elmúlt években 8-10ezerrel legalább olcsóbb lett mindig, de most egy kisebb nevű biztosítónál lenne olcsóbb kb egy ezressel, a nagyobbaknál hasonló összeg vagy pár ezerrel magasabb is lenne. Ti is tapasztaltatok hasonlót és ez normális a jelenlegi piaci helyzetben vagy elbasztam valamit esetleg?
Teljesen normális én nemrég olvastam hogy drágulni fognak a biztosítások.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2022. október 26., szerda 20:51

Segítsetek pls KGFB témában.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. október 25., kedd 20:43

Hehe, te ne nevessél baszki, ezek komoly dolgok :lol: Megtámadnak a nők a tinédzser koromból... Muszáj volt tiltanom, de már feloldanám.
Mickey írta:a faxbukot kell tiltani, nem az ismerősöket
Jó, de én boomer vagyok, kockulok még a facebook-on... :kalapos:
lordgabi írta: Telefonról: jobb szélen a csengő mellett a 3 csíkra katt, Beállítások és adatvédelem, Beállítások, Letiltottak.
Köszönöm Gabikám, végre valaki! :salute:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. október 25., kedd 20:29

M1Ö írta: Srácok, segítsetek már még meccs előtt... Hogy a picsába kell feloldani facebook-on az ismerősök tiltását?
a faxbukot kell tiltani, nem az ismerősöket :smile:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 25., kedd 20:27

M1Ö írta: Srácok, segítsetek már még meccs előtt... Hogy a picsába kell feloldani facebook-on az ismerősök tiltását?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. október 25., kedd 20:19

Telefonról: jobb szélen a csengő mellett a 3 csíkra katt, Beállítások és adatvédelem, Beállítások, Letiltottak.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. október 25., kedd 19:59

Srácok, segítsetek már még meccs előtt... Hogy a picsába kell feloldani facebook-on az ismerősök tiltását?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Vissza: