En nagyjabol leszarom, hogy hanyast kap...es annak sem orulok, ha tudja a lecket, de nem erti
Hany ilyen van...josagos eg.
Angolbol egyik nap irt egy harmas dogat...na mondom, mi a fa*z. Persze tudott mindent, de a helyesirasra annyira figyel oda, mint Pique a vedekezesre. Minden szot tudott, de volt egy szo, amibol 5 alkalommal hagyta ki ugyanazt az egy betut
A masik peldam, hogy egyszer irt egy kettes matekdogat, az amugy matekot imado kolyok. Elsore fel is kurtam magam, eppen hazafele voltam az uton, mocskos ideges voltam, azert na, kettes...az mar necc nalam is.
Megneztem a dogat, 40 pontos volt. Aminek a felet arra lehetett kapni, hogy 20 szamot ket halmazba sorolja a gyerek faek egyszeru feladat. Nyilvan az enyem el sem olvasta a feladatot rendesen, es felcserelte a ket halmazt...mert az mar csak a vegen volt odairva, hogy melyik melyik...nekiesett, mint ziro az asszonynak.
A masik harom feladatra osszesen volt 20 pont, törtekkel valo szamolas, osszeadas, kivonas, stb. Tehat a lenyegi resz, hogy erted-e, tudod-e. Az persze hibatlan lett. Kettes.
Nyilvan nem dicsertem meg a gyereket, mert hiaba tudja, ha ilyen fassagot csinal, hogy nem figyel oda...de ugyanakkor nyugtaztam magamban, hogy tudja a törteket.
Persze mondtam, hogy a valo eletben az ilyen dolgokon sok mulhat. Mint a haveromnak, akinek ket hete utaltak 400.000 Ft-ot, hogy valtson egy cegnek eurot. Majd ket het utan felhivta Marika neni, hogy mikor viszi a 400 eurot...

Haver nyert majdnem 3 kilot.