HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 27., csütörtök 8:15
1. felidot lattam tegnap, kifejezetten elveztem a davies vs dembele parharcot, jo volt nezni, ahogy probaljak kavargatni meg szopatni egymast, mindketto top10 leggyorsabb ember kozt van, technikasak. tobb kene ilyenbol a fociba manapsag.
hector az oreg bajszos, majd valaki aki nyomon követte elmondja, hogy ennyire szétcsapta a sérulése? asszem sokat kihagyott az arsenalban, azota kallodik osszevissza, de fűgeci nagyon gyenge lett szegény, nyilvan hosszu kihagyas utan teljesen ritmuson kivul van gondolom én.
amugy mondjatok, hogy a barca keret nem eleg jo vagy keves, nem ertek egyet. egyszeruen mindig vannak a perememberek, sok év ota, (rengeteg név, felsorolni is nehéz), akik amugy huzoemberek lehetnének es korabbi csapataik legjobbjai voltak az adott poszton, de a katalan életérzés meg a gőg elbassza az egészet általában, es kötelező a 40 kilós gyerekeket meg a járókeretes buszkeccet játszatni minden meccsen, aztan csoadlkoznak, hogy vedelem semmi, kp egy jobban labdat tarto csapat ellen semmi, bizhatnak az egy darab levandovszkiban kb elöl.
azt gondolná az ember, hogy pont a pjanic, kessie, meg hasonlo arcok azert ulnek a padon evekig, mert a kezdok jobbak, hát látjuk...
ezek a pedri, gavi meg ezek, de amig nem valtozik a filozofia, addig ez lesz a barca. hogy ez jo, vagy nem pl nekunk, nem tudom, lehet orvendezni, de azert csak jobb szeretek remego labakkal meg idegben leulni egy el clasico elé...
thereisonly1ronaldo