HozzászólásSzerző: coolrob » 2022. október 25., kedd 0:02
Próbálok részenként válaszolni, de köszi a korrekt írást, rögtön jobb volt olvasni, mint a nonstop ETH alázást, kellemesen csalódtam.
Pont amit írsz, azért támogatjuk ETH-t. Az utóbbi években edző keringő volt, mert az amcsi tulajok elhitték, hogy majd rögtön jön a siker. De ez nem az a csapat, hanem elkényeztetett agyonfizetett köözépszerek gyülekezete. Hidd el pontosan fáj látni, hogy eleve 2x szorzóval adják nekünk az arcokat, akik nevetséges összegeket keresnek, cserébe semmibe nézik a csapatot, az aktuális edzőt és a tradiciókat is. Természetesen érthető, hogy nem olyan vonzó már egy lejtmenetben lévő csapatba igazolni, de ezt nem lehet 1 szezon alatt megváltoztatni sajnos.
Most van esély a változásra, Woodward végre elhúzott, rengeteg játékos végre elhúzott. Végre nem olyanok jöttek idén, akiket csak a pénz motivált, és ez baromi jó érzés. Martinez már most a legtöbb szurkoló kedvence, és látszik hogy meghalna a mezért, mert örül hogy itt lehet. Ez kell ide, nem Pogba, Lukaku, Di Maria és hasonló zsoldosok. Ki kell kecmeregni a rohadt nagy gödörből, és ehhez épitkezni kell szép lassan. Most sincs még közel sem kész a csapat, és hidd el mi is látjuk mekkora a baj. Ilyen Fred, Maguire és Dalot arcokkal (bár utóbbinak most volt pár jó meccse) egyelőre a BL spot a cél, ami Angliában baromira nem könnyű. mert rendszerint 6 csapat megy érte, és idén amúgy a Newcastle is komoly szintet lépett.
Ronaldo már az elején kibillentette magát, mert szinte az első meccsre esett be egy új edzőnél. Nem mellesleg 100%-ig biztos vagyok benne, hogy el akart igazolni, csak nem talált megfelelő csapatot. Valóban nem kontrajátékot akarunk látni, és ha láttad az utolsó 3-4 meccset, akkor láthatod hogy ETH sem ezt akarja, csak idő kell. Ezek az elkényelesedett arcok eddig 8-9 km-t futottak meccsenként, ami kabaré, mert 20%-kal marad el egy normális teljesítménytől.
Nagyjából mindent jól csinált egyébként ETH. Megadta az esélyt még Maguire-nek is, akit mindig fájó a csapat közelében látni. Viszont két meccs után ki is vette a kezdőből. Sose csinált segget a szájából, és mindig nyiltan kommunikált. Megmondta hogy örül Casenek, de Tomi épp olyan meccseket hozott, hogy nem tudja kivenni rögtön, mert az rossz példa lenne. Egyébként Erikssen-től is többször elmondta, hogy folyamatosan figyelik és beszél vele és remek kondiban van, nem mellesleg most pont pihent pár meccset betegség miatt, de amik játszik a legjobbak között van.
Amit a végén írtál, pont azt tolja az edző. Felkérték a munkára, és megnézte melyeg a legvészesebb posztok, oda igazolt. Kellett védő, bal szelső és védekező középpályás. Mint a nagykönyvben.. Itt érheti kritika, mert ismert arcokat hozott, ráadásul Antony kb duplaáron jött, és szerintem eléggé egydimenziós játékos, de egyelőre beválni látszik. Ronaldo meg elkerülhetetlenné tette a méregetést. Szerintem már nagyon nincs helye a csapatban, ehhez a letámadásos focihoz keveset fut és lassú is. Martial lenne oda a joker, de nem tud felgyúgyulni sajnos, pedig állítom hogy vele meccsenként 1 góllal többet verne a csapat, mégha azt nem is ő lövi, de hátha hamarosan megtudjuk.
Ronaldo egy legenda, de sajnos évek óta rossz döntéseket hoz, és ilyen volt a Juventushoz való eligazolása is. Nálatok sem tudta elfogadni az epizódszerepet, és hogy nem csak körülötte forog a világ, ezért mennie kellett. Ő egy topcsapathoz már kevés, mert a biológiát nem lehet becsapni. Ha egy domináns csapat lenne mögötte, mint a City, akkor meglőhetné az évi 30-40 gólt, de olyan csapatban Haaland meg majd 70 gólig jut, szóval ott sincs miről beszélni. Nekem is a legnagyobb kedvencem volt, de ez a hazatérés hatalmas tévedés volt. Nem mellesleg szerintem minden téren a tavalyi volt a legrosszabb szezonunk Fergie távozása óta, így hatalmas váltás kell minden téren.