Meghagyom Neked.Szerintem Gadotnak legalább vannak.... kvalitásai
A hatalmas homlokú, vésőállú nők nem az eseteim.

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2022. október 26., szerda 14:17
Meghagyom Neked.Szerintem Gadotnak legalább vannak.... kvalitásai
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. október 26., szerda 14:17
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. október 26., szerda 14:11
na ja, nem mindegy, hogyan értékeljük a látottakatHalfkey írta: Szerintem Gadotnak legalább vannak.... kvalitásaiA Shazam számomra is katasztrófa volt.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 26., szerda 14:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 26., szerda 14:04
Ott a pont. De az első SS bőven szarabb nála.P. Krisz írta:Szvsz. a WW 84 sokkal, de sokkal szarabb.Az egy geciszar film (bocs, legszebb jelző amit találtam), messze a DC legalja.
2,5 órán át nézni Gadot ZS-kategóriás alakítását.![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2022. október 26., szerda 14:02
Szvsz. a WW 84 sokkal, de sokkal szarabb.Az egy geciszar film (bocs, legszebb jelző amit találtam), messze a DC legalja.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 26., szerda 13:02
Amikor átváltozik, Shazam egy igazi kretén. Próbáltam elfelejteni, de még mindig eszembe jut az a sok ciki jelenet, szekunder szégyenérzet a javából.nmate írta:Az egy geciszar film (bocs, legszebb jelző amit találtam), messze a DC legalja.Remy írta:SHAZAM!
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 26., szerda 12:51
legalább tudjuk hogy valaki olvassa ezeket a Remy fele osszefoglalokat.nmate írta:Az egy geciszar film (bocs, legszebb jelző amit találtam), messze a DC legalja.Remy írta:SHAZAM!
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. október 26., szerda 12:37
Az egy geciszar film (bocs, legszebb jelző amit találtam), messze a DC legalja.Remy írta:SHAZAM!
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 26., szerda 9:35
Ebből azért jó dolgok sülhetnek ki.James Gunn és Peter Safran vette át a DC irányítását a Warnernél!
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 24., hétfő 22:19
TERRIFIER 2: Kreativitás, gore, FÉNYKÉPEZÉS (!) terén valami kicseszett jó a film. Egyszerre idézte meg a TROMA és a 80-as évekbeli B-slashert. A bohóc lassan klasszikus figura lesz, DE! Kurva hosszú... és ez sokat ront az összképen. Próbáltak egy sztorit is összetákolni hozzá, de nagyon túlhúzták. Indokolatlan módon. Komolyan... 130 perces slasher.soadroli írta:
Terrifier 2-t megnézte már valaki?![]()
Valaki erre izgul. De nyugi. 2022 van. Ma már mindent el kell fogadni.halamadrid írta:
Bmeg Remy, ha egyszer feltalálod a rák ellenszerét, arra is downvoteokat fogsz kapni![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. október 24., hétfő 21:51
Bmeg Remy, ha egyszer feltalálod a rák ellenszerét, arra is downvoteokat fogsz kapniRemy írta:Kit érdekel a láma hangya, mikor Henry Cavill hivatalosan is visszatér Supermanként!!!!soadroli írta: Ant-Man and the Wasp: Quantumania | Official Trailer
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 24., hétfő 19:32
Kit érdekel a láma hangya, mikor Henry Cavill hivatalosan is visszatér Supermanként!!!!soadroli írta: Ant-Man and the Wasp: Quantumania | Official Trailer
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 23., vasárnap 16:12
PéldáulHalfkey írta:Kifejtenèd mire gondolsz?Cavillt is konkrétan kicsinálták.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 23., vasárnap 15:10
Kifejtenèd mire gondolsz?Cavillt is konkrétan kicsinálták.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. október 23., vasárnap 14:10
Ez a része az ami érthetetlen, nem látják, hogy a 18-as filmekre is simán mennek gyerekek stb, nagyon is megoldható, megoldják és a néző számok is jók a magas korhatáros filmeknél. Nem tudom amerikában hogy oldják ezt meg a jegy eladásnál, mennyire van ez ellenőrizve, itt kelet euban simán elég ha egy felnőtt megveszi a jegyet és utána mehet is be. Kína, ázsia mondjuk biztos húzósabb, gondolom, hogy van magyarázat, de hogy be sem vállalják az a hihetetlen.Remy írta: - A 18-as karika nagyon hiányzik a mozis felhozatalból. Logan, Deadpool megkapták, működik. Sorozatokban is működik. Érthetetlen, hogy a stúdiók miért hiszik azt, hogy ha egy film, aminél indokolt lenne a magasabb korhatárbesorolás, megkapja a PG-13-at, akkor az több pénzt fog hozni, mintha 18-ast kapna. Kurva rossz felfogás. Jó filmeket kéne csinálni, bevállalósakat.
- Amazonas kincse, nem kincsei.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 23., vasárnap 12:37
- A 18-as karika nagyon hiányzik a mozis felhozatalból. Logan, Deadpool megkapták, működik. Sorozatokban is működik. Érthetetlen, hogy a stúdiók miért hiszik azt, hogy ha egy film, aminél indokolt lenne a magasabb korhatárbesorolás, megkapja a PG-13-at, akkor az több pénzt fog hozni, mintha 18-ast kapna. Kurva rossz felfogás. Jó filmeket kéne csinálni, bevállalósakat.wZoLee7 írta: Ezek szuperhős filmek is lehetnek jók, volt már rá pár példa. Viszont látva a the boys sikerét, totál egyértelmű a recept. Kell a +18, ez a 16-os kategória semmire sem elég már, csak arra, hogy a tucatból legyen egy újabb film. Nem árt ha valaki tud színészkedni, na mert bármennyire szeretjük a sziklát, 1 max 2 karakternél többet nem tud hozni hitelesen. Én egyébként szeretem a mai napig az amazonasz kincseit (agyatlan mindenki szétütök) meg a ballers sorozatot is (sok pénzem van menő csávó vagyok és amerikai foci).
A DC semmiből sem fog tanulni ez fix, eddig talán a legjobb teljesítményük a WW első része volt, azon kívül mind iszonyatosan buta szar![]()
Épp ma olvastam, hogy az új Tsalád filmben Toretto elektromos autóval fog hasítani és jaj mennyi rajongót fog ez felháborítani? Mennyit? Akinak van igényessége az kb a tokio hajszával lépett be és ki a szériából![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. október 22., szombat 23:54
Én nem is tudom mi volt az utolsó film amit moziban láttam. 5 évig dolgoztam moziban...de a mostani felhozatal nagy részét úgy sem bírom megnézni egyben, hogy otthon kényelmesen amikor akarom...RealAsensio írta:Ilyen filmekre nem ulok be moziba, hogy elkoltsek 10+ ezer magyar forintot, talan meg tobbet is, nem tudom mennyi most a belepojegy meg a nagy popcorn nagy kola komboFaust írta: A lenyeget: hogy egy rakas szar.pedig egyre kevesebb olyan film jon ki, amire jegyet valtanek, na de majd az Oppenheimer!
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. október 22., szombat 23:47
Ilyen filmekre nem ulok be moziba, hogy elkoltsek 10+ ezer magyar forintot, talan meg tobbet is, nem tudom mennyi most a belepojegy meg a nagy popcorn nagy kola komboFaust írta: A lenyeget: hogy egy rakas szar.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem