nem tudom, van e barca tj lehetoseg, de ha nincs, akkor plzen double chance + barca win kombo kb 11x oddsert es azt a 11k-t a kovi forduloban bayern doube chance-ra es barca winre huzni az kb 20k tehat 20-szoros love.
kb ennyi eselyunk is van.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. október 26., szerda 18:59
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 26., szerda 18:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 26., szerda 18:09
Nem kell a dráma. Szépen rendezze le az Inter az egészet és szia. Aztán persze a Bayern is törölje ki a barcával a micsodáját. Bőven elég.dzsi91 írta:
Én azért egy kis drámát megnéznék. Inter kiszopna nagy remények a bayern meg összecsomagolja a barszát csak a poén kedvéért mint szokta.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. október 26., szerda 18:07
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 26., szerda 16:08
Én azért egy kis drámát megnéznék. Inter kiszopna nagy remények a bayern meg összecsomagolja a barszát csak a poén kedvéért mint szokta.'shutterisland írta: esti meccsekhez jo szorakozast.
alig van barmit nezni amugy.![]()
mi szerintem ugy jarunk, hogy iden jobbak voltunk jatekban, mint tavaly, megis most simabban esunk ki.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. október 26., szerda 15:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. október 26., szerda 14:12
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. október 26., szerda 13:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 26., szerda 13:03
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 26., szerda 12:36
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. október 26., szerda 11:30
detto. Ha van neki lehetőség menjen nagyobb német csapthoz de én nem erőltetném a helyében az angol vagy spanyol vonalat.Sierra írta:Ugyanezt akartam írni én is, de mondom már nem megyek bele ezekbe, viszont akkor nem csak én látom így. Két Real elleni meccsen semmi olyat nem csinált amire csettintettem volna. Full szürke volt a srác.wZoLee7 írta: Szoboszlaiban viszont semmi extrát nem látok továbbra sem. Ugyan az, mint Asensio.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 26., szerda 11:28
Ugyanezt akartam írni én is, de mondom már nem megyek bele ezekbe, viszont akkor nem csak én látom így. Két Real elleni meccsen semmi olyat nem csinált amire csettintettem volna. Full szürke volt a srác.wZoLee7 írta: Szoboszlaiban viszont semmi extrát nem látok továbbra sem. Ugyan az, mint Asensio.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. október 26., szerda 11:22
én inkább úgy éreztem a lipcse védelme összességében volt nagyon jó tegnap Orban is bőven hozta azt a szintet. Szoboszlaiban viszont semmi extrát nem látok továbbra sem. Ugyan az, mint Asensio. A saját posztján kevés, vannak nála sokkal jobbak már a csapaton belül is. Nem gyors, védekezésben nem erős. Van egy nagyon jó lövője de Dominiknál ez pont tegnap kicsit sem jött ki. Nagyon jó helyen van, de én valahogy nem látom Őt ennél magasabb szinten.haszi írta: A Simakan, Nkunku Szoboszlai hármas bármelyikét el tudnám nézegetni habfehérben.Nagy meccset hoztak le ők hárman a tegnap. Simakan csak 22 éves és pont hiány poszton játszik, tehetséges játekos, egy próbát mindenképp megérne szerintem.
Megérdemelten kapta a MOTM díjat a tegnap![]()
HozzászólásSzerző: haszi » 2022. október 26., szerda 10:33
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 25., kedd 23:12
Inter meccs korábban lesz, remélhetőleg mindegy lesz már az a meccsBlowfish írta:
Én egy bayern wint![]()
HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. október 25., kedd 22:58
Én egy bayern wintgutihaz14 írta: holnapra egy inter wint kerek semmi mast. koszi
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 25., kedd 22:56
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 25., kedd 22:14
mondjuk annal a tavalyi evnel nem nehez jobbnak lenniLadislao Suarez írta: Messi idén tényleg jobb formában nyomja, mint tavaly. Most is vágott már kettőt. Meg MBappé és Neymar is.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. október 25., kedd 22:07
Tavasszal a vb utan szerintem el is engedik majd kicsit megintLadislao Suarez írta: Messi idén tényleg jobb formában nyomja, mint tavaly. Most is vágott már kettőt. Meg MBappé és Neymar is.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. október 25., kedd 22:06
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem