Bale szerintem kifejezetten jól használta a jobb lábát.RaúlCF írta:Bale is lőtt gólokat a jobb lábával de nem ez volt a jellemző hanem hogy mindig visszavette a bal lábára. én ezen a szinten elvárom egy játékostól hogy ha nem is perfektül de egy elfogadható szinten képes legyen legyen mindkét lábával játszani. CR-nek baromira mindegy volt hogy melyik lábával csinálja. Modric is folyamat küllőzik de ha kell 20-ról úgy ráküldi ballal mint pl a Sociedad ellen, hogy csak néznek. Kroos is 98%ban jobbal ívelgeti keresztbe a pályát de nem illetődik meg ha nincs lehetősége és ballal kell. vannak szintek.realmadrid95 írta: Amugy, pont hogy mindket labaval hajszal pontosan lo a videokban. Igazabol amugy Haalandra is mondhatnank, hogy nagyon egy labas jatekos, mert neki volt zsinorban 2 meccse is mikor jobb labbal nem ert a labdaba, de megis 153 goljabol 19 et lott a gyengebbik labaval, mig peldaul RvN 199 goljabol 18at Klose 231 goljabol 19 et, akik nem tuntek feltetlenul egy labasnak. De maradhatunk a labdaerinteseknel es a passzoknal is, Modric meccsenkent 1.8 szor er meccsenkent ballal a labdahoz, pedig o aztan tenyleg igazan nagy varazslo, csak mint ahogy irtatok is, nem olyan fetuno nektek, hogy valaki jobb labbal er leginkabb labdaba. Igen, nektek, mert en is balos vagyok, 8 evig fociztam es nekem teljesen termeszetes volt Dm, James (+Haaland) is.
Nem, akinek mindegy, az ugye használja, amelyikkel kényelmesebb és nem úgy "helyezkedik", hogy az kényelmes legyen.realmadrid95 írta:Nyilvan azert ersz bele kevesebbet a gyengebbik labaddal es erolteted a jobbik labad, mert nem tudsz vele barmikor beleerni. Mint irtam, csak nem annyire szembetuno a jobb labasoknal ez.Kerlon írta: Nem attól leszel két lábas, ha minden második labdaérintésed azzal teszed meg, hanem ha bármikor labdába tudsz vele érni.