a faxbukot kell tiltani, nem az ismerősöketM1Ö írta: Srácok, segítsetek már még meccs előtt... Hogy a picsába kell feloldani facebook-on az ismerősök tiltását?

HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. október 25., kedd 20:29
a faxbukot kell tiltani, nem az ismerősöketM1Ö írta: Srácok, segítsetek már még meccs előtt... Hogy a picsába kell feloldani facebook-on az ismerősök tiltását?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 25., kedd 20:27
M1Ö írta: Srácok, segítsetek már még meccs előtt... Hogy a picsába kell feloldani facebook-on az ismerősök tiltását?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. október 25., kedd 20:19
Telefonról: jobb szélen a csengő mellett a 3 csíkra katt, Beállítások és adatvédelem, Beállítások, Letiltottak.M1Ö írta: Srácok, segítsetek már még meccs előtt... Hogy a picsába kell feloldani facebook-on az ismerősök tiltását?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. október 25., kedd 19:59
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. október 24., hétfő 12:45
Jövőre találkozunk, kelet felől érkezem!Realista24 írta:Csak miattatok nyittattam ki...
A köd tegnap volt. A kilátó helyett dugó meg még szerdán. Azóta is átkozom azt a napotSüti írta:A vár nem játszott ködben, de a KILÁTÓ igen?
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 24., hétfő 12:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 24., hétfő 12:12
Csak miattatok nyittattam ki...M1Ö írta:Már itthon vagyunk, csak a mai nap a visszaszojásról szól a hétköznapokba.h3x0r írta:Utazgatunk? Kirandulgatunk? Hetfo van, dolgozni kell !!Csak Süti feltépte a sebeket a dugóval, vidéki ként nekem ez nagyon sok volt amit vártunk
![]()
Ja, R24! A Bory-vár csak kimaradt... olyan köd volt, hogy az orromig nem láttam el...
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 24., hétfő 12:11
Rád van állítva a pegazusferni írta: Nyáron lejárt a jogsim, nem foglalkoztam vele, nem érdekelt a dolog.
Mondom jó, megcsináltatom vègre, felhívtam az orvosi rendelőmet szerdán 12:07kor, másnap reggelre kaptam időpontot, erre baszki 13:13kor már kaptam is a büntetést a rend őreitől hogy le van járva a jogsim, miután megállítottak random![]()
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. október 24., hétfő 11:49
Már itthon vagyunk, csak a mai nap a visszaszojásról szól a hétköznapokba.h3x0r írta:Utazgatunk? Kirandulgatunk? Hetfo van, dolgozni kell !!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 24., hétfő 11:39
Utazgatunk? Kirandulgatunk? Hetfo van, dolgozni kell !!M1Ö írta:Ha már dugó... Veszprémet kerüljétek! Aszfaltoznak, amibe bele esik 2 körforgalom is. El akartunk mennni megnézni valami kilátót, amit nem találtunk meg, cserébe ültünk fél-fél órát a dugóba..Süti írta: Még szerencse hogy most nem volt dugó fehérvárról, és hamar visszaértem.![]()
De legalább láttam a Veszprém stadionját kívülről
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. október 24., hétfő 11:29
Ha már dugó... Veszprémet kerüljétek! Aszfaltoznak, amibe bele esik 2 körforgalom is. El akartunk mennni megnézni valami kilátót, amit nem találtunk meg, cserébe ültünk fél-fél órát a dugóba..Süti írta: Még szerencse hogy most nem volt dugó fehérvárról, és hamar visszaértem.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 24., hétfő 10:16
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 24., hétfő 8:39
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 24., hétfő 8:27
Én levél formájában kaptam kb 3 hétre rá.Süti írta: Srácok, tegnap éjjel lejárt az autópályamatricám ma meg lelkesen felhajtottam a pályára, de 60 percen belül vettem elvileg egyet mikor eszembe jutott.Így elvileg rendben vagyok, ugye? Hol kapnék értesítést pótdíjról, ha jönne?
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 24., hétfő 8:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. október 24., hétfő 8:07
Én pont egy órával a felhajtás után vettem nyáron és azóta sem jött csekk. Ugye első ellenőrzőpont után van 60 perced, hogy "bemutasd" asszem. Szóval ja, sima.Süti írta: Srácok, tegnap éjjel lejárt az autópályamatricám ma meg lelkesen felhajtottam a pályára, de 60 percen belül vettem elvileg egyet mikor eszembe jutott.Így elvileg rendben vagyok, ugye? Hol kapnék értesítést pótdíjról, ha jönne?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 24., hétfő 7:52
60 percen belul jo vagy, ne aggodj.Süti írta: Srácok, tegnap éjjel lejárt az autópályamatricám ma meg lelkesen felhajtottam a pályára, de 60 percen belül vettem elvileg egyet mikor eszembe jutott.Így elvileg rendben vagyok, ugye? Hol kapnék értesítést pótdíjról, ha jönne?
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 24., hétfő 7:50
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. október 22., szombat 21:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 18:43
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem