Zeneklub
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Re: Zeneklub
Cody Fry lement már, de adnék neki mégegy hallgatást, szerintem holnap vagy holnapután írok róla.
Én jönnék, de nem nagyon pörgünk. Azért hozzak ajánlást holnap?
Én jönnék, de nem nagyon pörgünk. Azért hozzak ajánlást holnap?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fred again... - Actual Life
Hát erről em egyszerű most irnom. Mert abszolut semmit nem mozgatott meg bennem. Kétszer is lement. Max ha egy számra felkaptam a fejem. Olyan egyhanguan lemegy, Plázákban mennek kb ilyenek. Nemtudok sokat irni sajnos. Nagyon felejthető a számomra sorry
Nem akarom nagyon lehúzni de nekem nagyon semmilyen zene ez.
2/10
Hát erről em egyszerű most irnom. Mert abszolut semmit nem mozgatott meg bennem. Kétszer is lement. Max ha egy számra felkaptam a fejem. Olyan egyhanguan lemegy, Plázákban mennek kb ilyenek. Nemtudok sokat irni sajnos. Nagyon felejthető a számomra sorry

Nem akarom nagyon lehúzni de nekem nagyon semmilyen zene ez.
2/10
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
lenyomtam egyszerre az első két albumot, hátránya, hogy akavra-akaratlanul is még inkább egymáshoz mérem őket 
nem mozgatott meg az album, ugyan arra a kaptafára készült dalok egymás után, nem találtam benne semmi különlegeset, extrát
ha mégis ki kéne emelni az albumról egy számot, akkor az a Me lenne, és még a Marea-nak volt egy sajátos hangzása, hangulata
viszont a Julia, Sabrina, Lydia számokat ha hallanám, utólag nem biztos, hogy be tudnám azonosítani melyik-melyik..
köszi az ajánlást, kezdő albumnak nem volt rossz, reméljük csak felfelé vezet az út
5/10
Cody Fry - Picture of Mountains
ez már közelebb áll az én zenei világomhoz, mint az első ajánlás
kellemes számok, de egyik sem olyan ami különösebben felkeltené az érdeklődésem, mind a biztosra megy, langyoska
ami kiemelkedett az a cody fry és a pictures of mountains voltak
köszi az ajánlásokat!
6,5/10

nem mozgatott meg az album, ugyan arra a kaptafára készült dalok egymás után, nem találtam benne semmi különlegeset, extrát
ha mégis ki kéne emelni az albumról egy számot, akkor az a Me lenne, és még a Marea-nak volt egy sajátos hangzása, hangulata
viszont a Julia, Sabrina, Lydia számokat ha hallanám, utólag nem biztos, hogy be tudnám azonosítani melyik-melyik..
köszi az ajánlást, kezdő albumnak nem volt rossz, reméljük csak felfelé vezet az út

5/10
ez már közelebb áll az én zenei világomhoz, mint az első ajánlás
kellemes számok, de egyik sem olyan ami különösebben felkeltené az érdeklődésem, mind a biztosra megy, langyoska
ami kiemelkedett az a cody fry és a pictures of mountains voltak
köszi az ajánlásokat!
6,5/10
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Na pont az ilyenek miatt nem akartam jelentkezni
Annyira távol áll tőlem az ilyesmi...úgyhogy érdemi kritikát nem tudok írni róla. 2 részletben hallgattam, gondoltam majd így jobban elkap a 2. fele, hát nem így lett. Sajnálom hogy ilyen "boomer" vagyok vagy nemtom' mi, de én ebben semmi értékelhetőt nem találtam. Nyiván van az az állapot ahol nem zavar, sőt még talán élvezném is, de az nem a józan.
Nekem összefolytak a számok, tipikus "bevásárlóközpontos" cucc, ott mennek mindig ilyenek
Viszont lehúzni se akarom annyira így az elején, és mivel hatalmas szívem van, legyen 4/10.
Na pont az ilyenek miatt nem akartam jelentkezni

Annyira távol áll tőlem az ilyesmi...úgyhogy érdemi kritikát nem tudok írni róla. 2 részletben hallgattam, gondoltam majd így jobban elkap a 2. fele, hát nem így lett. Sajnálom hogy ilyen "boomer" vagyok vagy nemtom' mi, de én ebben semmi értékelhetőt nem találtam. Nyiván van az az állapot ahol nem zavar, sőt még talán élvezném is, de az nem a józan.
Nekem összefolytak a számok, tipikus "bevásárlóközpontos" cucc, ott mennek mindig ilyenek

Viszont lehúzni se akarom annyira így az elején, és mivel hatalmas szívem van, legyen 4/10.

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Akkor hozom is az új ajánlást
Sokat gondolkodtam, hogy melyik albumát hozzam és végül ez nyert, de a többivel se nagyon lehetett volna mellélőni, ez talán kevésbé popos mint a korábbiak. Nagyon szívesen használ szimfonikus zenekart, sokszor filmzene hatást keltenek a számai.
Fiatal zeneszerző az USA-ból a saját albumain kívül írt zenét Tv-showhoz, reklámhoz stb.
Jó szórakozást!
https://open.spotify.com/album/1iyEom0q ... ftwiYmPQ5w
https://tidal.com/browse/album/236991859
https://youtu.be/dU7iHJEsNFo
Sokat gondolkodtam, hogy melyik albumát hozzam és végül ez nyert, de a többivel se nagyon lehetett volna mellélőni, ez talán kevésbé popos mint a korábbiak. Nagyon szívesen használ szimfonikus zenekart, sokszor filmzene hatást keltenek a számai.
Fiatal zeneszerző az USA-ból a saját albumain kívül írt zenét Tv-showhoz, reklámhoz stb.
Jó szórakozást!
https://open.spotify.com/album/1iyEom0q ... ftwiYmPQ5w
https://tidal.com/browse/album/236991859
https://youtu.be/dU7iHJEsNFo
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Süti
Ezzel kapcsolatban én elfogult vagyok, pont az ajánló kolléga által bedobott Boiler roomos szettet rongyosra hallgattam. (Azt hiszem akkor is te dobtad, csak Zene topikba.
)
Albumként is borzasztóan egyben van nekem a kép, és végig élveztem. De nekem nem volt új, és most alapvetően rá vagyok pörögve a srácra, talán őt hallgatom a legtöbbet mostanában elektronikus vonalról.
Két dolog miatt fogok 10/8-at adni, az egyik hogy legyen egy kis mozgásterem a többi ajánlásra, a másik pedig hogy a srác azóta csak még jobb lett (a frissen kijött Actual Life 3 egészen zseniális...)
Úgyhogy én nem is az ajánlást köszönném meg, hanem az első posztot még zene topikban, mikor rátaláltam.
Ezzel kapcsolatban én elfogult vagyok, pont az ajánló kolléga által bedobott Boiler roomos szettet rongyosra hallgattam. (Azt hiszem akkor is te dobtad, csak Zene topikba.

Albumként is borzasztóan egyben van nekem a kép, és végig élveztem. De nekem nem volt új, és most alapvetően rá vagyok pörögve a srácra, talán őt hallgatom a legtöbbet mostanában elektronikus vonalról.
Két dolog miatt fogok 10/8-at adni, az egyik hogy legyen egy kis mozgásterem a többi ajánlásra, a másik pedig hogy a srác azóta csak még jobb lett (a frissen kijött Actual Life 3 egészen zseniális...)
Úgyhogy én nem is az ajánlást köszönném meg, hanem az első posztot még zene topikban, mikor rátaláltam.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- davi10
Megyünk ma tovább?
- babaking
Jól indult az album, tetszett a hangzás, végig az az érzésem volt, hogy nagyon jól össze van rakva jól van kikeverve. Ennek ellenére elég gyorsan érdektelenné vált - kicsit repetitív is lett, és a számokon belül sem volt túl nagy mozgás. Majdnem 3 szor is lement mégsem tudnék egy számot sem mondani ami megragadt.
Ami abszolút dicséretet érdemel az a koncepció és a kreativitás. Emellet szerintem nagyon jól átadja, hogy abban az időben az emberek miken mentek keresztül, milyen érzelmekkel kellett küzdeniük. (Nyilván nem mindenkinek volt ilyen élménye, de szerintem sokan tudnak vele azonosulni.)
Egyébként nekem is az első 3-4 szám tetszett jobban, de lehet, hogy csak azért, mert ott még hatott az újonság és a hanzás varázsa. Lehet ha fordított sorrendben lennének a számok mások tetszenének.
Nálam ez így 6/10
Jó ajánlás volt, ismét kinyílt egy ablak számomra
Jól indult az album, tetszett a hangzás, végig az az érzésem volt, hogy nagyon jól össze van rakva jól van kikeverve. Ennek ellenére elég gyorsan érdektelenné vált - kicsit repetitív is lett, és a számokon belül sem volt túl nagy mozgás. Majdnem 3 szor is lement mégsem tudnék egy számot sem mondani ami megragadt.
Ami abszolút dicséretet érdemel az a koncepció és a kreativitás. Emellet szerintem nagyon jól átadja, hogy abban az időben az emberek miken mentek keresztül, milyen érzelmekkel kellett küzdeniük. (Nyilván nem mindenkinek volt ilyen élménye, de szerintem sokan tudnak vele azonosulni.)
Egyébként nekem is az első 3-4 szám tetszett jobban, de lehet, hogy csak azért, mert ott még hatott az újonság és a hanzás varázsa. Lehet ha fordított sorrendben lennének a számok mások tetszenének.
Nálam ez így 6/10
Jó ajánlás volt, ismét kinyílt egy ablak számomra

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- davi10
Lement 2x az album, több hallgatás szerintem nem adna hozzá, úgyhogy amíg friss az élmény hozom az írást.
Egész érdekesen kezdődik az album, mind a Kyle (i found you), mind a Dermot (see yourself in my eyes) az album jobb számai közé tartoznak. Utána viszont nekem elfogyott a lendület, és később csak a Me (heavy) volt ami kicsit jobban megfogott. A többi nekem kicsit néha katyvaszos is volt, néhány szám csak elhúzott közjátéknak tűnt, valahogy nem állt össze kerek egésszé.
Lefelé a Big Hen (steal my joy) lógott ki, de a fent említett 3 számon kívül a többi se nagyon tudott megmozgatni. Azok viszont később talán még elő is kerülhetnek nálam.
Köszi az ajánlást!
6/10
Lement 2x az album, több hallgatás szerintem nem adna hozzá, úgyhogy amíg friss az élmény hozom az írást.
Egész érdekesen kezdődik az album, mind a Kyle (i found you), mind a Dermot (see yourself in my eyes) az album jobb számai közé tartoznak. Utána viszont nekem elfogyott a lendület, és később csak a Me (heavy) volt ami kicsit jobban megfogott. A többi nekem kicsit néha katyvaszos is volt, néhány szám csak elhúzott közjátéknak tűnt, valahogy nem állt össze kerek egésszé.
Lefelé a Big Hen (steal my joy) lógott ki, de a fent említett 3 számon kívül a többi se nagyon tudott megmozgatni. Azok viszont később talán még elő is kerülhetnek nálam.
Köszi az ajánlást!
6/10
- babaking
Nekem jó, meg is van már jövő hétre az ajánlásEl Sie7e írta: elkészült a google sheet is, nem egy madridom focis momentum adatbázis, de azért ez sem rossz![]()
ha mindenkinek megfelel, mennénk jelentkezési sorrendben
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
elkészült a google sheet is, nem egy madridom focis momentum adatbázis, de azért ez sem rossz

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Süti
Mekkora kezdés.

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Na jelentem sikerült megérkezni, mostanában picit elvoltam tűnve de meghoztam az ajánlásom úgyhogy pörgessük
Fred again... - Actual Life (April 14 – December 17 2020)
Ismét elektronikus de ismét picit más
Véleményem szerint az utóbbi évek legizgalmasabb producere a srác. Fred volt korábban Ed Sheeran albumának producere is, közben pedig a COVID előtt elkezdett hanganyagokat, klipeket összegyűjteni illetve rögzíteni és azokból számokat készíteni. Az album alapvetően az első két nagy lockdown időszakát öleli fel, kicsit napló jelleggel feldolgozva a tapasztalatait ebből az időszakból.
Youtube
Spotify
Ínyenceknek, ha esetleg megtetszene:
Az album folytatása
Boiler Room szett (szerintem all-time top)
Studio live
Mindenkinek jó hallgatást

Fred again... - Actual Life (April 14 – December 17 2020)
Ismét elektronikus de ismét picit más

Youtube
Spotify
Ínyenceknek, ha esetleg megtetszene:
Az album folytatása
Boiler Room szett (szerintem all-time top)
Studio live
Mindenkinek jó hallgatást

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- babaking
Akkor sebydani hozhatja

Annak legalább van értelme.nmate írta: Rosszabbak vagytok, mint a hármas metró felújítás

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Rosszabbak vagytok, mint a hármas metró felújítás
- babaking
Mehet

- davi10
Részemről mehet!
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Na mizu srácok?
Hétvégén mehet?
Hétvégén mehet?

Cristiano Ronaldo