Ezek után a liverpoolhoz is aláírnék a helyébenRealista24 írta: Chelsea are interested in making a January move for Cristiano Ronaldo, who is prepared to take a pay cut to move away from Manchester United.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 23., vasárnap 20:09
Ezek után a liverpoolhoz is aláírnék a helyébenRealista24 írta: Chelsea are interested in making a January move for Cristiano Ronaldo, who is prepared to take a pay cut to move away from Manchester United.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 23., vasárnap 19:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 23., vasárnap 16:08
Számol vele, csak nem úgy ahogy ti szeretnetek.dzsi91 írta:Cé szempontjából szerintem mindegy ő játszani akar mindig.így a végnapok fele szerintem semmi más nemszámít neki csak plusz gólokat rúgni ahhoz meg játszani kell.Realista24 írta: Csak azt ne felejtsd el dzsi hogy a City ellen óriási szopon voltak, és ezért nem küldte be.
Itt meg győztes meccsre mehetett volna be.
Lényeg , hogy mindig előad valami kifogást csak ne kelljen kimondani az igazat, hogy nem számol vele.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. október 23., vasárnap 15:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 23., vasárnap 15:47
Cé szempontjából szerintem mindegy ő játszani akar mindig.így a végnapok fele szerintem semmi más nemszámít neki csak plusz gólokat rúgni ahhoz meg játszani kell.Realista24 írta: Csak azt ne felejtsd el dzsi hogy a City ellen óriási szopon voltak, és ezért nem küldte be.
Itt meg győztes meccsre mehetett volna be.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 23., vasárnap 15:40
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 23., vasárnap 15:30
Pont ebből volt a feszko , hogy tenhag folyamatosan nyomja a kamuszövegeket. Eloszor tisztelezbol nemkuldi be a city ellen aztan nem jatszatja, hogy pihenjen a spurs meccsre aztan a spurs meccsen meg beakarja cserélni a 80akárhanyadik percben ami már semmiről nemszólt csak a farokméregetésről. Tipikus gvardiola-ibra eset. Adott egy olyan jatekos akinek elég erős karaktere van és státusza meg egy edző aki nemszámol vele de ahelyett, hogy ezt felvállalná megy a mismasolas meg buzizas. Igen számítok rá blablabla. Szimplan gerinctelen a kopasz és ebből lett a balhé, ráadásul azthiszen ugyanezt a storyt mar eljatszotta az ajaxban is valakivel ha jól hallottam._Bushido_ írta: Erik ten Hag on Man Utd signing new striker in January: "I count on Cristiano Ronaldo, so in this moment it is not an item". #MUFC
Will Ronaldo be there for the rest of the season and do you want him to stay for the rest of the season?
"Yes, both", ten Hag said.
Akkor meg minek nyilatkozik ilyeneket?
Kétszínű, nem kicsit, nagyon!
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. október 23., vasárnap 15:16
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. október 23., vasárnap 14:20
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. október 23., vasárnap 14:09
És akkor a viking is hozzánk jön, lehet.Sierra írta: Hát bakker a Citybe kellett volna igazolnia. Mármint szakmailag. Fix BL esélyes csapat minden évben, PL-re is a legfőbb esélyes kb, nem is kell senkinek bemutatni a City-t. Szerintem sok gólt szerezhetett volna. Bár ki tudja lehet Pep is jegelte volna és csereként számol vele.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 23., vasárnap 12:38
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. október 23., vasárnap 12:31
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 23., vasárnap 8:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 23., vasárnap 8:36
Igen. De sokan azt írtak Mendes találta csak ki, hogy a ManU aktivizálja magát.gutihaz14 írta:marmint milyen elmelet? az volt a fo elmelet hogy a city ajanlat megvolt de jott a mu es a szivere hallgatott az esze helyett. en legalabbis errol tudtam.Realista24 írta: Pep elismerte hogy a múlt szezonban le akartak igazolni CRt.
Akkor egy újabb elmélet dőlt meg.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 23., vasárnap 8:35
marmint milyen elmelet? az volt a fo elmelet hogy a city ajanlat megvolt de jott a mu es a szivere hallgatott az esze helyett. en legalabbis errol tudtam.Realista24 írta: Pep elismerte hogy a múlt szezonban le akartak igazolni CRt.
Akkor egy újabb elmélet dőlt meg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 23., vasárnap 8:20
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. október 22., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 22., szombat 21:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. október 22., szombat 21:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 21:17
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem