Premier League
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Nyár végén olyat lehetett olvasni, hogy SAF győzte meg CR-t, hogy a MUba menjen vissza és ne a városi riválishoz.
De pl a chelsea is vitte volna, de tuchelnek nem kellett. Az új elnök vitte volna. Kicsivel később tuchel ment is a levesbe... Kár érte, az égészért, hogy így alakult.
Akármi is történik a VBig, és magán a vb-n, remélem CR sikeresen el tudja hagyni a számára mérgető környezetet. Hehe most okosakat ír vele kapcsolatban. Ha pl nincs CR, akkor a mu tavaly fix középmezőny lett volna. A zseniális Megájvör, lindelöf pároson röhögött mindenki, rengetegszer varane ült a padon, míg ez a kettő kezdett.
De pl a chelsea is vitte volna, de tuchelnek nem kellett. Az új elnök vitte volna. Kicsivel később tuchel ment is a levesbe... Kár érte, az égészért, hogy így alakult.
Akármi is történik a VBig, és magán a vb-n, remélem CR sikeresen el tudja hagyni a számára mérgető környezetet. Hehe most okosakat ír vele kapcsolatban. Ha pl nincs CR, akkor a mu tavaly fix középmezőny lett volna. A zseniális Megájvör, lindelöf pároson röhögött mindenki, rengetegszer varane ült a padon, míg ez a kettő kezdett.
ja ertem igy mar tiszta.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Igen. De sokan azt írtak Mendes találta csak ki, hogy a ManU aktivizálja magát.gutihaz14 írta:marmint milyen elmelet? az volt a fo elmelet hogy a city ajanlat megvolt de jott a mu es a szivere hallgatott az esze helyett. en legalabbis errol tudtam.Realista24 írta: Pep elismerte hogy a múlt szezonban le akartak igazolni CRt.
Akkor egy újabb elmélet dőlt meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
marmint milyen elmelet? az volt a fo elmelet hogy a city ajanlat megvolt de jott a mu es a szivere hallgatott az esze helyett. en legalabbis errol tudtam.Realista24 írta: Pep elismerte hogy a múlt szezonban le akartak igazolni CRt.
valamelyik univerzumban:

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pep elismerte hogy a múlt szezonban le akartak igazolni CRt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ha lenne felesleges pénzem, mernék fogadni, hogy az alábbi lesz a brazil támadósor: Vinicius lesz a balon, Jesus 9-esben, Richarlison be lesz erőltetve a kezdőbe a jobb oldalon a munkabírása miatt, és mert Tite szerelmes belé, Neymar pedig a csatár mögött, szabad szerepkörben.
Más... Attól függetlenül, hogy Arsenal-szurkoló vagyok, elképesztő mennyi antipatikus figura van ebben a Unitedben. Tipikus türhő alakok, meg favágók. Ilyen Antony képű faszikat ha meglátok, átmegyek a másik oldalra az utcán. Ezzel persze nem a játékosok tudását, vagy kvalitását minősítem, de fel tudnék sorolni jópár embert, akik kifejezetten ellenszenvesek, legalábbis számomra. Mondjuk a Chelsea is rivális például, de azért nem ilyen vészes a helyzet ilyen téren.
Más... Attól függetlenül, hogy Arsenal-szurkoló vagyok, elképesztő mennyi antipatikus figura van ebben a Unitedben. Tipikus türhő alakok, meg favágók. Ilyen Antony képű faszikat ha meglátok, átmegyek a másik oldalra az utcán. Ezzel persze nem a játékosok tudását, vagy kvalitását minősítem, de fel tudnék sorolni jópár embert, akik kifejezetten ellenszenvesek, legalábbis számomra. Mondjuk a Chelsea is rivális például, de azért nem ilyen vészes a helyzet ilyen téren.

Vinicius nem annyival rosszabb Neymarnál balon, mint Raphina Neymarnál jobbon. Normális edzõnek meg kell tudnia ezt oldani.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De volt hogy egymás mellett tolták Neymarral, utóbbi a csatár mögött. Csoportkörben elférnek bőven.
De az se rossz ha van egy Vini, Rodrygo duod a padon.
De az se rossz ha van egy Vini, Rodrygo duod a padon.
Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem fer be, ha neymar es jezus is formaban van, jobboson koztudottan nem jo, ezert kezd ott rafinnya. En egy denilson/juninho fele sztarcsere feladatot tudok elkepzelni nala, hogy beáll utolso harmincra es felporgeti a dolgokat
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
Vini kezdő lesz a vbn ebben biztos vagyok.
Na de ez off.
Martinelli is idén egész érdekes.
Na de ez off.
Martinelli is idén egész érdekes.
Nem illik.
- hehetheoriginal
Max nalad, de vini soha nem volt es most sem kezdo, mar csak azert mert neymar van balon altalaban, jobbon meg nem vinit fogja betenni , rafi is elotte van a sorban pl, rodrygo meg 3 perceket kap idohuzo cserenek a vegen altalaban. Persze a vbig lehet egysmasziro4vr írta:Vini alap, Neymar alap, mellettük lesz mondjuk 2 hely a kezdőben, kíváncsi leszek.hehetheoriginal írta: ellenkeznék a velemenyeddel, lehet hogy gyorsnak tunik, ahogy porognek a pici labai, de hasonloan kb iscohoz o se tud elszakadni a vedojetol rendesen, ha valahogy mar ki tudta billenteni, valszeg a rovid kis labai miatt. Szoval azt mondom, hogy a valogatottban mindegyik szelso jobb nala, nem ertem - azon tul, hogy anglia....-, hogy lehetett 100at kiadni erte
Nálam Antony meg Jesus, de vszeg Raphinha lesz meg Ricardinho.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. október 22., szombat 21:15-kor.
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
Vini alap, Neymar alap, mellettük lesz mondjuk 2 hely a kezdőben, kíváncsi leszek.hehetheoriginal írta: ellenkeznék a velemenyeddel, lehet hogy gyorsnak tunik, ahogy porognek a pici labai, de hasonloan kb iscohoz o se tud elszakadni a vedojetol rendesen, ha valahogy mar ki tudta billenteni, valszeg a rovid kis labai miatt. Szoval azt mondom, hogy a valogatottban mindegyik szelso jobb nala, nem ertem - azon tul, hogy anglia....-, hogy lehetett 100at kiadni erte
Nálam Antony meg Jesus, de vszeg Raphinha lesz meg Ricardinho.
Nem illik.
Lábmértetet nem kommentálnám, de Antony egyelõre nem hoz okos döntéseket a pályán, az biztos.
- hehetheoriginal
az megvan, hogy modric a spursben nyomott le par evet? Aztan kikapartuk a gecibol es az ev legrosszabb la liga igazolasat csinaltuk beloleEl se merem képzelni,mi lenne ha egy Modricot vagy Kroos-t tennénk be a pl-be

ellenkeznék a velemenyeddel, lehet hogy gyorsnak tunik, ahogy porognek a pici labai, de hasonloan kb iscohoz o se tud elszakadni a vedojetol rendesen, ha valahogy mar ki tudta billenteni, valszeg a rovid kis labai miatt. Szoval azt mondom, hogy a valogatottban mindegyik szelso jobb nala, nem ertem - azon tul, hogy anglia....-, hogy lehetett 100at kiadni erteAntony-ra kíváncsi leszek, a sebesség, technika megvan, játssza az agyát is rendesen, ebbe könnyű beleragadni, meg lehet belőle még fejlődni is.
thereisonly1ronaldo
ohhh, na ezt nem tudtam.illgner írta: Éppen valami nőverés miatt mondott le, nem biztos, hogy most olyan nagyon jó választás lenne, főleg, hogy az egyik játékosuk is január óta nőverés miatt van felfüggesztve

Nemtom, nekem ezzel a Ten Haggal is az az érzésem, hogy meg fog bukni. Igazából mindenki megbukott ott az öreg Ferguson óta. Kivéve talán a jó öreg Special One-t, ő aránylag sikeres volt a körülményekhez képest. Ole Gunnar volt az egyetlen, aki majdnem 3 évet ott volt, amúgy mindenki max 2-t.
Ja tényleg ott van még a Bayern is, de annyira sehol nincsenek az utóbbi években, hogy mindig megfeledkezem róluk.ziro4vr írta: Real, City, Bayern, én ezt a hármat mondanám ha labdabiztonságot, passzpontosságot nézünk.

- ziro4vr
Real, City, Bayern, én ezt a hármat mondanám ha labdabiztonságot, passzpontosságot nézünk.
Enyhe túlzás, de beraksz egy Muba egy Casemirot, hát a többi óvodásnak néz ki, Eriksen, Fred, Mektomi, hagyjuk..
Antony-ra kíváncsi leszek, a sebesség, technika megvan, játssza az agyát is rendesen, ebbe könnyű beleragadni, meg lehet belőle még fejlődni is.
Enyhe túlzás, de beraksz egy Muba egy Casemirot, hát a többi óvodásnak néz ki, Eriksen, Fred, Mektomi, hagyjuk..
Antony-ra kíváncsi leszek, a sebesség, technika megvan, játssza az agyát is rendesen, ebbe könnyű beleragadni, meg lehet belőle még fejlődni is.
Nem illik.
Éppen valami nőverés miatt mondott le, nem biztos, hogy most olyan nagyon jó választás lenne, főleg, hogy az egyik játékosuk is január óta nőverés miatt van felfüggesztveSierra írta:
Ja tudom de az már elég rég volt. Lehet azóta már fejlődött ő is, Walesszel 4 évet elvolt.

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Legjobb barátom Mu szurkoló, kérdeztem,hogy a mi fasz van,hogy nem játszik Case?ziro4vr írta: Casemiro, Varane meg Antony focizott valamennyit, a többitől elpattant a labda, rossz helyezkedés, túlfut..jajj de meg kell becsülnünk a mostani csapatunkat.
Pár hete még azt mondta,hogy áhh gyors neki a pl, he mondom ember, láttam meccseket ahol játszott már akkor is kiemelkedett azzal,hogy egyből passzolt és nem szarozott legtöbb esetben a labdaátvétellel sem(persze csak ahol a helyzet indokolta), most meg elvan alélva,hogy tanári mód játszott a spurs ellen, meg mostanában úgy un block.
El se merem képzelni,mi lenne ha egy Modricot vagy Kroos-t tennénk be a pl-be vagyis de, Man city féle focó lenne.
Amúgy a Real meg a City kerete durván kiemelkedik a többi csapat közül minőségben, teknikában. Többiek egy vagy több polccal lejjebb vannak. Tényleg szerencsések vagyunk. És mindezt úgy, hogy egyébként 2 középcsatár van a keretben össz-vissz.ziro4vr írta: Casemiro, Varane meg Antony focizott valamennyit, a többitől elpattant a labda, rossz helyezkedés, túlfut..jajj de meg kell becsülnünk a mostani csapatunkat.
Ja tudom de az már elég rég volt. Lehet azóta már fejlődött ő is, Walesszel 4 évet elvolt.chronic írta: ?
Jobb volt ma a MU, Giggs meg volt pár meccsig az edző azt hiszem Van Gaal után, hagyjuk is.
Hosszú évek óta az első értelmes edző a MU padján, de azért már kib....nátok, ez jó