OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. október 24., hétfő 12:45

Realista24 írta:Csak miattatok nyittattam ki...
Jövőre találkozunk, kelet felől érkezem! :lol: Amúgy tényleg jó lenne össze futni, ha már ilyen jó a társaság :) Megnézünk egy meccset, meg kibeszéljük a hülye hehét :kalapos: Ziro meg veszprémi, nem? Hátha ő is oda ér addig a dugóból :lol:
Süti írta:A vár nem játszott ködben, de a KILÁTÓ igen? :mrgreen:
A köd tegnap volt. A kilátó helyett dugó meg még szerdán. Azóta is átkozom azt a napot :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 24., hétfő 12:22

A vár nem játszott ködben, de a KILÁTÓ igen? :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 24., hétfő 12:12

M1Ö írta:
h3x0r írta:Utazgatunk? Kirandulgatunk? Hetfo van, dolgozni kell !!
Már itthon vagyunk, csak a mai nap a visszaszojásról szól a hétköznapokba. :kalapos: Csak Süti feltépte a sebeket a dugóval, vidéki ként nekem ez nagyon sok volt amit vártunk :lol:

Ja, R24! A Bory-vár csak kimaradt... olyan köd volt, hogy az orromig nem láttam el...
Csak miattatok nyittattam ki... :-(
Amugy ködben is rengetegen mennek, majd nezik a ködöt 2500ert :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 24., hétfő 12:11

ferni írta: Nyáron lejárt a jogsim, nem foglalkoztam vele, nem érdekelt a dolog.

Mondom jó, megcsináltatom vègre, felhívtam az orvosi rendelőmet szerdán 12:07kor, másnap reggelre kaptam időpontot, erre baszki 13:13kor már kaptam is a büntetést a rend őreitől hogy le van járva a jogsim, miután megállítottak random :mrgreen: :kalapos:
Rád van állítva a pegazus :D

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. október 24., hétfő 11:49

h3x0r írta:Utazgatunk? Kirandulgatunk? Hetfo van, dolgozni kell !!
Már itthon vagyunk, csak a mai nap a visszaszojásról szól a hétköznapokba. :kalapos: Csak Süti feltépte a sebeket a dugóval, vidéki ként nekem ez nagyon sok volt amit vártunk :lol:

Ja, R24! A Bory-vár csak kimaradt... olyan köd volt, hogy az orromig nem láttam el...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 24., hétfő 11:39

M1Ö írta:
Süti írta: Még szerencse hogy most nem volt dugó fehérvárról, és hamar visszaértem.
Ha már dugó... Veszprémet kerüljétek! Aszfaltoznak, amibe bele esik 2 körforgalom is. El akartunk mennni megnézni valami kilátót, amit nem találtunk meg, cserébe ültünk fél-fél órát a dugóba.. :-@ :lol: De legalább láttam a Veszprém stadionját kívülről :lol:
Utazgatunk? Kirandulgatunk? Hetfo van, dolgozni kell !! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. október 24., hétfő 11:29

Süti írta: Még szerencse hogy most nem volt dugó fehérvárról, és hamar visszaértem.
Ha már dugó... Veszprémet kerüljétek! Aszfaltoznak, amibe bele esik 2 körforgalom is. El akartunk mennni megnézni valami kilátót, amit nem találtunk meg, cserébe ültünk fél-fél órát a dugóba.. :-@ :lol: De legalább láttam a Veszprém stadionját kívülről :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 24., hétfő 10:16

Nyáron lejárt a jogsim, nem foglalkoztam vele, nem érdekelt a dolog.

Mondom jó, megcsináltatom vègre, felhívtam az orvosi rendelőmet szerdán 12:07kor, másnap reggelre kaptam időpontot, erre baszki 13:13kor már kaptam is a büntetést a rend őreitől hogy le van járva a jogsim, miután megállítottak random :mrgreen: :kalapos:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 24., hétfő 8:39

Az is számit hogy hol mész, én Balatonvilágos és Siófok között mentem egyszer véletlen úgy hogy csak Fejér+Pest matricám volt, de nem küldtek róla csekket.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 24., hétfő 8:27

Süti írta: Srácok, tegnap éjjel lejárt az autópályamatricám ma meg lelkesen felhajtottam a pályára, de 60 percen belül vettem elvileg egyet mikor eszembe jutott. :lol: Így elvileg rendben vagyok, ugye? Hol kapnék értesítést pótdíjról, ha jönne?
Én levél formájában kaptam kb 3 hétre rá. :D 16k volt egy út. :D Sajnos visszafelé is kaptam egy 16 ezres csekket, mert akkor azt hittem hogy havi matricám van és még érvényes, de közben csak 10 naposom volt. :( 32 ezer ment a levesbe.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 24., hétfő 8:26

Akkor jó, köszönöm. :D Még szerencse hogy most nem volt dugó fehérvárról, és hamar visszaértem. :lol:
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. október 24., hétfő 8:07

Süti írta: Srácok, tegnap éjjel lejárt az autópályamatricám ma meg lelkesen felhajtottam a pályára, de 60 percen belül vettem elvileg egyet mikor eszembe jutott. :lol: Így elvileg rendben vagyok, ugye? Hol kapnék értesítést pótdíjról, ha jönne?
Én pont egy órával a felhajtás után vettem nyáron és azóta sem jött csekk. Ugye első ellenőrzőpont után van 60 perced, hogy "bemutasd" asszem. Szóval ja, sima.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 24., hétfő 7:52

60 percen belul jo vagy, ne aggodj.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 24., hétfő 7:50

Srácok, tegnap éjjel lejárt az autópályamatricám ma meg lelkesen felhajtottam a pályára, de 60 percen belül vettem elvileg egyet mikor eszembe jutott. :lol: Így elvileg rendben vagyok, ugye? Hol kapnék értesítést pótdíjról, ha jönne?
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. október 22., szombat 21:11

Kosz sracok a segitseget. Mar ebbol a par hozzaszolasbol tobb segitseget kaptam, mint tobb oranyi veluk valo telefonalgatassal. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 18:43

A Madridomnak mindenhol is van embere.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. október 22., szombat 18:42

Gala:

Hívd fel és adj ultimátumot. Amennyiben nem oldják meg fogyasztóvédelemhez fordulsz. Ilyenkor általában prioba veszik az ugyedet.
Illetve javaslom hogy telefonálj este 10 után, olyankor a helpdesk dolgozik csak, ott elvileg kompetensebb emberek vannak.
Dolgoztam anno ügyfélszolgálatosként upc és vodánal, sajnos ezek a munkalapok sokszor hibára futnak a rendszerben, ami azt eredményezi hogy a box nem ismeri fel a csomagot meg a technikus nem kapja meg a kiszállást mind feladatot.
Egyébként nem csodálkozom, hogy ennyi panasz van, amikor anno ott voltam kb. minden egyes "fejlesztés" rosszul sült el. A modemek, boxok, programok, adminisztrációs ügyintézés, gdpr kisfaszom, minden csak szarabb és lasabb. Most egyébként egy teljesen új adatbázis rendszert cseréltek és a még ott dolgozó ismerősöktől tudom, hogy ez rengeteg hibát okoz.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 22., szombat 18:35

filatáska írta: Tiltólista az hát a megoldás, nem az hogy megtanul az ember magyarul. Néha mintha egy 14 évesek által uralt facebook csoportban lenne az ember.
Jajj hagyjad már ezt a hülye szöveget. :lol: Tud ő magyarul rendesen, semmi baja nincs a helyesírással. Az hogy poénból úgy ír szavak, hogy az téged idegesít, az a te bajod, senki másé.
filatáska írta: Amúgy ha alkalmaznám, akkor ezt a nagy ötletedet se olvashattam volna.
Akkor meg ne rinyáljál, hanem használd. És akkor engem se kell olvasnod. :-*

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 22., szombat 18:08

Mióta átvették a UPCt vállalhatatlanok sajnos.
Nekem is volt bajom, megszűnt a Horizon GO és a helyette induló Vodafone TVhez meg nem kaptam hozzáférést, mert a MyVodafone bugos szar volt :lol:

Rengeteg időm elment rá... Felhívtam őket, azt mondták ez meg ez meg lesz csinálva, ránéznek az okos arcok stb pár nap, visszatelefonáltam bő 1 hét után, azt mondják nem látnak semmit a rendszerben, hogy én beszéltem volna velük :lol: :lol: :lol:
És ez így ment napokig :lol:
Volt hogy helyrejött a dolog, de aztán meg a TV adásom ment el, vissza lett állítva a TV adás hogy jó legyen, erre megint elcsesződött a myvodafone és ott voltam ahol elkezdtem a dolgokat :lol:

Végül nem kaphattam hozzáférést, mert régi csomagom van, ami már nem is létezik és emiatt új szerződést kellett kötni... Pedig előtte 2 ügyintéző is mondta, hogy nem fog kelleni újat kötni :lol:

Kedvencem az volt mikor az ügyintézők egymásnak mondtak ellen folyamat és mikor mondtam nekik hogy x dolgot ők mondtak, nem én találtam ki meg nèztek nagyokat :lol:

Egyszer elmondtam mi a bajom és mi nem működik a nő kb lehazugozott, hogy hát biztos jónak kell lennie, ilyen baja nem lehet... Mondtam neki kapcsoljon egy másik kollégát inkább :lol:

Majd erre rá nem sokkal Karácsony előtt kiküldtek egy 70 ezres csekket, mert észrevették mikor telefonálgattam nekik, hogy valami hibás náluk :lol: :lol:

Kiderült egyszer anno elfelejtettem befizetni a számlát, kikapcsolták a szolgáltatást és mikor aznap még visszakapcsoltattam valamit elbasztak és a számlámból kimaradt valami TVs tétel amit nem küldtek ki utána fene tudja meddig, tehát az a tétel 0 Ft volt mindig és kiszámlázták egybe az egészet, miközben ők basztak el valamit és még részletre se lehetett lehetőséget kérni :lol: :lol:

Másik kedvencem, hogy kijön a szerelő mediaboxot cserélni, majd cseszik rá, hogy aztán a rendszerbe meg àtírja, hogy akkor most milyen is van nàlunk azt bármi bajom van, hívom őket és kérik a mediabox számát nem egyszer néznek nagyokat, hogy az nincs is a nevemen :lol:

Mikor megújult a myvodafone meg egy random cím volt a lakóhelyennek beírva, ami kb 200km-re van tőlem, hogy ott van a szolgáltatásom meg az a címem :lol:

Net legalább stabil meg fasza, de amúgy botrány ami ott megy mióta bővültek.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 22., szombat 17:16

akkora hulladek ceg a vodafone minden teren. inkabb koss szerzodest massal addig sem vagy szolgaltatas nelkul. tovabb haboruzhatsz velük tovabb hatha addig elintezik a jovairast aztan decemberben meg szerzodest bontasz majd.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Vissza: