Jövőre találkozunk, kelet felől érkezem!Realista24 írta:Csak miattatok nyittattam ki...

A köd tegnap volt. A kilátó helyett dugó meg még szerdán. Azóta is átkozom azt a napotSüti írta:A vár nem játszott ködben, de a KILÁTÓ igen?

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. október 24., hétfő 12:45
Jövőre találkozunk, kelet felől érkezem!Realista24 írta:Csak miattatok nyittattam ki...
A köd tegnap volt. A kilátó helyett dugó meg még szerdán. Azóta is átkozom azt a napotSüti írta:A vár nem játszott ködben, de a KILÁTÓ igen?
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 24., hétfő 12:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 24., hétfő 12:12
Csak miattatok nyittattam ki...M1Ö írta:Már itthon vagyunk, csak a mai nap a visszaszojásról szól a hétköznapokba.h3x0r írta:Utazgatunk? Kirandulgatunk? Hetfo van, dolgozni kell !!Csak Süti feltépte a sebeket a dugóval, vidéki ként nekem ez nagyon sok volt amit vártunk
![]()
Ja, R24! A Bory-vár csak kimaradt... olyan köd volt, hogy az orromig nem láttam el...
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 24., hétfő 12:11
Rád van állítva a pegazusferni írta: Nyáron lejárt a jogsim, nem foglalkoztam vele, nem érdekelt a dolog.
Mondom jó, megcsináltatom vègre, felhívtam az orvosi rendelőmet szerdán 12:07kor, másnap reggelre kaptam időpontot, erre baszki 13:13kor már kaptam is a büntetést a rend őreitől hogy le van járva a jogsim, miután megállítottak random![]()
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. október 24., hétfő 11:49
Már itthon vagyunk, csak a mai nap a visszaszojásról szól a hétköznapokba.h3x0r írta:Utazgatunk? Kirandulgatunk? Hetfo van, dolgozni kell !!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 24., hétfő 11:39
Utazgatunk? Kirandulgatunk? Hetfo van, dolgozni kell !!M1Ö írta:Ha már dugó... Veszprémet kerüljétek! Aszfaltoznak, amibe bele esik 2 körforgalom is. El akartunk mennni megnézni valami kilátót, amit nem találtunk meg, cserébe ültünk fél-fél órát a dugóba..Süti írta: Még szerencse hogy most nem volt dugó fehérvárról, és hamar visszaértem.![]()
De legalább láttam a Veszprém stadionját kívülről
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. október 24., hétfő 11:29
Ha már dugó... Veszprémet kerüljétek! Aszfaltoznak, amibe bele esik 2 körforgalom is. El akartunk mennni megnézni valami kilátót, amit nem találtunk meg, cserébe ültünk fél-fél órát a dugóba..Süti írta: Még szerencse hogy most nem volt dugó fehérvárról, és hamar visszaértem.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 24., hétfő 10:16
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 24., hétfő 8:39
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 24., hétfő 8:27
Én levél formájában kaptam kb 3 hétre rá.Süti írta: Srácok, tegnap éjjel lejárt az autópályamatricám ma meg lelkesen felhajtottam a pályára, de 60 percen belül vettem elvileg egyet mikor eszembe jutott.Így elvileg rendben vagyok, ugye? Hol kapnék értesítést pótdíjról, ha jönne?
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 24., hétfő 8:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. október 24., hétfő 8:07
Én pont egy órával a felhajtás után vettem nyáron és azóta sem jött csekk. Ugye első ellenőrzőpont után van 60 perced, hogy "bemutasd" asszem. Szóval ja, sima.Süti írta: Srácok, tegnap éjjel lejárt az autópályamatricám ma meg lelkesen felhajtottam a pályára, de 60 percen belül vettem elvileg egyet mikor eszembe jutott.Így elvileg rendben vagyok, ugye? Hol kapnék értesítést pótdíjról, ha jönne?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 24., hétfő 7:52
60 percen belul jo vagy, ne aggodj.Süti írta: Srácok, tegnap éjjel lejárt az autópályamatricám ma meg lelkesen felhajtottam a pályára, de 60 percen belül vettem elvileg egyet mikor eszembe jutott.Így elvileg rendben vagyok, ugye? Hol kapnék értesítést pótdíjról, ha jönne?
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 24., hétfő 7:50
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. október 22., szombat 21:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 18:43
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. október 22., szombat 18:42
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 22., szombat 18:35
Jajj hagyjad már ezt a hülye szöveget.filatáska írta: Tiltólista az hát a megoldás, nem az hogy megtanul az ember magyarul. Néha mintha egy 14 évesek által uralt facebook csoportban lenne az ember.
Akkor meg ne rinyáljál, hanem használd. És akkor engem se kell olvasnod.filatáska írta: Amúgy ha alkalmaznám, akkor ezt a nagy ötletedet se olvashattam volna.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 22., szombat 18:08
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 22., szombat 17:16
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem