OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
cart

Re: OFF

HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 22., szombat 17:00

Galacticos írta: Mi az istent csinaljak veluk? Ilyenkor van olyan opcio hogy az o hibajukbol szerzodest bontunk?
Ird meg nekik hogyha nem adnak kompenzaciot az okozott kellemetlensegert, akkor az NMHH-hoz fordulsz az ugyben.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 16:48

100 szavazat után 50-50% elvileg az emelést kapó-nem kapó arany.

Érdekes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. október 22., szombat 16:22

Upc/vodafone.
Tobb mint egy honapja felhivtam oket hogy koltozes lesz, (decemberig szol a huseg) mondtak vigyem at en a ket media boxot(egy regebbi meg upcs egy uj vodafoneos), athoztam, kijott a szerelo, beaktivalta. Mar telefonon jeleztem hogy a regi boxot szeretnem ujra cserelni amin van felveheto funkcio azt mondtak szoljak a szerelonek megoldja.
Na es innentol kaosz. A szerelo mondta h o nem cserelhet olyat ami nincs a munkalapon. Megcsinalt mindent, masnap bekapcsolom a tvt es nem megy a regi box. Felhivom oket, kozoltek hogy telefonaljal holnap mert meg nem zarult le a munkalap, addig nem tud ujat nyitni. Ez volt 3x egymasutan, a 3.alkalommal mondtam hogy akkor kapcsoljanak valakit aki megoldja mert ez mar nem okes igy. Megoldottak, mondtak hogy pentek reggel kijon 8 es del kozott a technikus es kicsereli a media boxot. Eltelt 2 ora felhivtak hogy bocsi megse, masnap kaptunk egy uj idopontot kovetkezo keddre este 4 es 8 kozott. A technikus itt nem jott ki vegul, nem is szoltak. Masnap bementem a vodafoneba, felvettek a panaszom kertek hogy varjak par napot es megoldjak.
Eltelt 2 het, bementem mondtak hogy meg mindig semmi de kikuldenek egy szerelot ma 8 es del kozott. Ma sem erkezett meg a szerelo. Bementem utana es kozoltek h ezzel nem tudnak mit csinalni most legyek turelemmel. Kozben meg kijott egy teljes szamla.. :lol:
Tehat ott tartok 4 het alatt hogy: 6x telefonaltam, 3x voltam bent es kaptunk egy teljes szamlat..
A hiba az hogy a rendszeruk ugy erzekeli hogy a regi mediabox az elozo lakas cimen van, es nem tudjak atirni egy ismeretlen hibauzenet miatt. Varjak a voda kozponti valaszat a hibauzenetre. A panaszkodas miatt visszanetik es ha tenyleg nem mukodott a box, akkor a kovetkezo szamlan jovairjak azt az osszeget.
Mi az istent csinaljak veluk? Ilyenkor van olyan opcio hogy az o hibajukbol szerzodest bontunk?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 22., szombat 16:12

Hehe, engedd már el, inkább gyere az f1 topicba szakérteni. :D :D :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 22., szombat 15:32

Huhh most már tényleg kezdesz nagyon unalmas lenni. :D Nyugodjál meg, attól nyugodt leszel. Nemtom mit lehet ezen ennyit magyarázni, oldalakon keresztül, órákon át.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 15:31

Inkább orulj neki hogy egyáltalán meg itt lehetsz ennyi végleges után.

És ahogy írtam, azt csinálsz amit akarsz, csak ne lepodj majd meg. Ez pedig nem fenyegetés, szimpla ígéret.

A hülye kérdéseidre és felvetéseidre meg nem pazarolok karaktert.

Ha meg nem tetszik ami van, önként is leszokhatsz a fórumról.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 15:26

Tehat ha en osszeallok par emberrel, kipecezunk vkit es eldontjuk rola, hogy minket zavar, ezt jelezzuk folyamatosan - barmit is irjon barmirol, tokmindegy, hogy igaza van e vagy sem - downvote-tal vagy privatban, akkor barkit kiteszel? :D

De amugy mik az alapelvek? Hogy ne zavarjuk egymast szavakkal? Ez eleg tag fogalom, engem es gondolom masokat is sokminden zavar sokmindennel kapcsolatban, akar itt a forumon is pl, aztan megsem tortenik semmi. Mindenki es minden megy tovabb, nem?
Ha tul sok ember el szemellenzoben, akkor is csak nekik lehet igazuk, csak mert tobben vannak? Es akkor inkabb az ellenkezo, mas velemenyt fujot meg el kell takaritani? (Tökmindegy ebbol a szempontból, hogy itt kinek van igaza, az elvrol van szo)
Vannak forum iranyelvek az ilyen helyzetekre pl?, nem a tok evidens ne anyazz dolgokra gondolok. Vagy szubjektiv modon, epp az adott pillanattol es az "elkövető" szemelye alapjan merlegelve ad-hoc?

Es igen, en is latom, hogy kivulallokent úgy tunik, hogy nem tudom elengedni a temat, de hogy egy admin ilyet mondjon, hogy ha tul sok embert zavarsz, akkor kiteszlek, mintha lopnek toluk vagy az eletukre törnék, tehat inkabb korlatozzuk a jogait csak mert par embert "zavar" a mondanivalo....
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 14:56

hehetheoriginal írta: Nekem meg mindegy, az elmult 24 ora utan teged minosit, ha kiteszel akarmennyi idore, csak mert en probaltam normálisan allni a dolgokhoz, es megbeszelni, amit gondolok, te meg "meguntad"
Jo horgaszast :vivo: wait ez kardozas nem horgaszas :lol:
Engem minősít? Hat hol érdekel engem ez? :lol:
De amikor már majdnem mindenkit zavarsz, akkor jön a búcsú. Egyszerű, ahogy ezt már írtam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 14:34

Nem megy tovabb a faszkodas, ands dolgaira valaszoltam.
Beszelgetesnek hivjak. Kommunikacio egyik formaja.
De tenyleg erdekes, hogy ez szamodra faszkodasnak szamit es az adminnak is a hataron mozog.... :hmmm:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 22., szombat 14:31

De én nem is értem min megy még mindig itt a harc.
És itt kérem meg a kisembereket is, hogy hehe kommentekre való válaszok mellőzzék a személyeskedést, akar nyíltan, akar burkoltan.

Körbe lett rágva a téma már háromszor, sikerült a fenti dologban kb közös nevezőre jutni, de ez sem elég, megy tovább a faszkodás.
Nem kell ám minden kommentre válaszolni meg mindent felvenni, megint azért nincs abbahagyva a téma, mert kell az utolsó szó, olyan nincs hogy az másnál van.

Ott az idèzetben ami a lényeg, meg lehet próbálni működik-e vagy sem, ennél jobb opció nem lesz. Felesleges ezt a témát már tovább vinni.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 14:00

Nekem meg mindegy, az elmult 24 ora utan teged minosit, ha kiteszel akarmennyi idore, csak mert en probaltam normálisan allni a dolgokhoz, es megbeszelni, amit gondolok, te meg "meguntad"
Jo horgaszast :vivo: wait ez kardozas nem horgaszas :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 13:54

Itt sokan kinéztek belőled is, de mindenki rájött hogy képtelen vagy rá.
Egyébként meg ha nem tetszik a rendszer, vár az internet csodálatos és szabad világa, indíts egy fórumot, amit úgy moderalsz, ahogy jónak látod.

Azt meg megint sajnálom hogy nem jutott el az agyadig, hogy te már háromszor voltal hat havi offon, igy nincs annyi mozgastered. Ilyen egyszerű.

Igen, egyből tiltva vagy mert a következő lépés nálad már a kurvaanyazas. Szóval vagy mész két hétre egyből vagy megvárom azt hogy végleges legyen. Nekem mind a kettő jó.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 13:51

Valaki beszól egyből sír a szád, hogy jajj, csúnya Xy beszólt és nincs buntetve.
3 megoldas van erre:
1. tűrje el az ember? Az genetikailag nem opcio sajnos, nyilvan nem csak nalam
2. visszaszolok neki, ha kicsit eroteljesebb, akkor csak en vagyok tiltva
3. "sir a szám" neked, mint adminnak, hogy tegyel rendet. Most delelott lattam eloszor, hogy szoltal, hogy aki szemelyeskedik, az buntizve lesz, elotte mindig csak az egyik fél lett altalaban kirakva, mig a szító, kezdő fél dorzsoli a tenyerét vigyorogva ( a vicces, hogy ez a fél gyakran egy es ugyanaz az adminnal, a te eseted legutobb, vagy amikor lathatatlanna tette vmelyik amit irtam).

De nekem, es a mai vilagban plane a 4. megoldas lenne a legjobb, hogy nincs atyáskodás meg folyamat ellenorzes es bannolgatas, hanem kinezik az emberbol azt, hogy kepesek normalis keretek kozt megvitatni a dolgokat, hagyni egeszseges keretek kozt a tarsalgast, ha egymast szidjak, akkor egymast szidjak, nem gondolom, hogy a szavaknak ekkora erejuk lenne, hogy ne lehetne elviselni...
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 13:39

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Határon mozogtok srácok, gondoltam szólok, hogy ne lepodjon meg senki.
Miert? Mi a baj mar megint?
Diktatura van? Nem lehet megbeszelni a dolgokat?
Szerintem normális vita folyik, vagy nem?
Hol mashol lehet ilyenrol beszelni, ha nem az offban?
Nem ertem...
Olyan erzekeny meg befeszult mar mindenki, hogy tojasokon kell lepkedni egy hsz irasakor...
minek provokálsz mellé
pl most mivel provokaltam? :hmmm:
Te vagy a legérzékenyebb meg két feszültebb baszki, mert nem azt fújja mindenki amit te.
Valaki beszól egyből sír a szád, hogy jajj, csúnya Xy beszólt és nincs buntetve.
Olyan vagy mint egy dedos.
Ha nem lettél volna már vagy háromszor véglegesen, nagyobb mozgastered lenne, így nincs.

De szóltam, ne rinyalj ha megint kapod a hat honapot.

Én nem vagyok feszült, horgászok és két kattintasba kerül az általad generált probléma megoldása.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. október 22., szombat 13:35

Legyen szavazás :lol:
Melyik a rosszabb?
Hehe rinyálása vagy a fórumirányítási elvek?

Nekem mucsis a véleményem :lol:
rodrygo, vini vagy epp most valverde kritikara nem kaptam, igy nehez a temanal maradni...
És ha még nyilvánvalóan hazudsz is miért ne küldjünk el a kurvaanyádba? - hogy idézzelek
Mégsem tesszük, úgyhogy hűlj le

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 13:29

Egyszerūen van az álláspontod és kész
nem ertek egyet :lol:
Valverdere is mondtam, hogy szintet lepett idenre, hazit is elhordtam, mikor kiderult, hogy hiaba egeszseges, de lusta es bulikazik inkabb.
Pl
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 13:24

Realista24 írta: Határon mozogtok srácok, gondoltam szólok, hogy ne lepodjon meg senki.
Miert? Mi a baj mar megint?
Diktatura van? Nem lehet megbeszelni a dolgokat?
Szerintem normális vita folyik, vagy nem?
Hol mashol lehet ilyenrol beszelni, ha nem az offban?
Nem ertem...
Olyan erzekeny meg befeszult mar mindenki, hogy tojasokon kell lepkedni egy hsz irasakor...
minek provokálsz mellé
pl most mivel provokaltam? :hmmm:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 13:22

Határon mozogtok srácok, gondoltam szólok, hogy ne lepodjon meg senki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 22., szombat 13:21

csak mert probalja "felnyitni" az ostobat hosszaszolo szemét, ravilagitani, megmagyarazni ujra es ujra, mindig maskepp korulirva az allitasokat, hogy hatha atmegy es megerti az illető vegre
Próbáljuk sokan, de nem megy át neked :( Egyszerūen van az álláspontod és kész, semmi más nem tud befolyásolni - elvárnád hogy legyen értelmes vita, pedig az úgy néz ki hogy mind a két fél próbálja megérteni a másikat. Ez neked nem
megy. Ez nem baj, de minek provokálsz mellé?

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 13:11

Azonnal felajanlom, ha mar igy felszolitottal es koteleztel ra :lol:
Hetfon elso dolgom lesz utalni.

A mas munkajaban hibat talalni dologra: az nem tul jo dolog szerintem, ha folyamatosan azt latja az ember, hogy az ostobasag, ertetlenseg dijazva, toleralva van, csak azert hogy ne haljon ki a forum, ellentetben massal, aki buntetve van folyamatosan (az esetek nagy reszeben egyoldaluan, kiveve, ha valoban jogos es jogosnak talalja a kitiltast), csak mert probalja "felnyitni" az ostobat hosszaszolo szemét, ravilagitani, megmagyarazni ujra es ujra, mindig maskepp korulirva az allitasokat, hogy hatha atmegy es megerti az illető vegre, es tudnank folytatni a normalis vitat, ahelyett, hogy amiatt, mert nem erti vki a másik írását (nem csak en eseteimrol beszelek, rengeteg ilyen van sajnos), akkor elkezd inkabb faradtan poenkodni (de hat miert nem erted a poent koma?....azt hittem "érted"...) vagy szemelyeskedni...

De most ez megint ugy jon le majd biztos, hogy itt dogoljonnmeg az osszes admin meg broaf, holott csak objektiv egyenlo banasmodot akarnek, mindenkinek es nyilvan azert jovok ujra es ujra vissza, mert sok a normalis joravalo arc itt.
De sztem, magambol kiindulva nehez ugy objektívnek lenni, ha az admin nap mint nap vitazik es szemelyeskedve (kolcsonosen) az egyszeri forumozoval pl...

Sokan mondjatok, hogy a stilus, az a baj. Na ezert nem lettem pl tanar, mert nincs turelmem a sok faszsagot elviselni, persze hogy elkattan az ember, ha folyamat ertetlenseggel talalkozik.

Csak azt nem ertem, hogy ha pl egy raul4ever vagy raisen ki van teve folyamatosan, mert bolond együgyű dolgokat ir, akkor a nyilvanvalo ostobasag es ertetlenkedes miert nem buntetendo?
Vagy ha azt mondjuk, hogy ok ilyenek, nem tudnak rajta valtoztatni, mert biologiailag nem kepesek, akkor mindenkit el kell fogadni ugy, ahogy van, akkor ne legyen baj, hogy en pl anyazva kuldok el embereket melegebb éghajlatra.
thereisonly1ronaldo

Vissza: