Beszelgetesnek hivjak. Kommunikacio egyik formaja.
De tenyleg erdekes, hogy ez szamodra faszkodasnak szamit es az adminnak is a hataron mozog....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 14:34
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 22., szombat 14:31
És itt kérem meg a kisembereket is, hogy hehe kommentekre való válaszok mellőzzék a személyeskedést, akar nyíltan, akar burkoltan.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 14:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 13:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 13:51
3 megoldas van erre:Valaki beszól egyből sír a szád, hogy jajj, csúnya Xy beszólt és nincs buntetve.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 13:39
Te vagy a legérzékenyebb meg két feszültebb baszki, mert nem azt fújja mindenki amit te.hehetheoriginal írta:Miert? Mi a baj mar megint?Realista24 írta: Határon mozogtok srácok, gondoltam szólok, hogy ne lepodjon meg senki.
Diktatura van? Nem lehet megbeszelni a dolgokat?
Szerintem normális vita folyik, vagy nem?
Hol mashol lehet ilyenrol beszelni, ha nem az offban?
Nem ertem...
Olyan erzekeny meg befeszult mar mindenki, hogy tojasokon kell lepkedni egy hsz irasakor...
pl most mivel provokaltam?minek provokálsz mellé![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. október 22., szombat 13:35
És ha még nyilvánvalóan hazudsz is miért ne küldjünk el a kurvaanyádba? - hogy idézzelekrodrygo, vini vagy epp most valverde kritikara nem kaptam, igy nehez a temanal maradni...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 13:29
nem ertek egyetEgyszerūen van az álláspontod és kész
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 13:24
Miert? Mi a baj mar megint?Realista24 írta: Határon mozogtok srácok, gondoltam szólok, hogy ne lepodjon meg senki.
pl most mivel provokaltam?minek provokálsz mellé
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 13:22
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 22., szombat 13:21
Próbáljuk sokan, de nem megy át nekedcsak mert probalja "felnyitni" az ostobat hosszaszolo szemét, ravilagitani, megmagyarazni ujra es ujra, mindig maskepp korulirva az allitasokat, hogy hatha atmegy es megerti az illető vegre
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 13:11
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 22., szombat 12:17
https://youtu.be/-1qju6V1jLMSierra írta:De pont hogy azt történik, hogy te kijelentesz valamit, hogy pl Valverde szar, vagy szar volt még a szezon elején, és akkor úgy állítod be, hogy márpedig ez így van, ő szar. Ne is próbáljuk megmagyarázni az ellenkezőjét, mert megvannak a hiányosságai, nem tudja megtartani a labdát... de ez továbbra is csak a te véleményed. Az, hogy neked nem üti meg a szintet az a te bajod, de a 100 emberből a maradék 99 szerint világklasszis. Én konkrétan erre írtam az autópályás hasonlatot. Rengeteg ilyen kijelentésed van, és akkor csodálkozol ha személyeskedésbe megy át? Te próbálod a személyes véleményeked objektív tényként rátukmálni a többiekre.hehetheoriginal írta: eleve focirol akarnek itt beszelni, ha mar real forum, de pl szakmai ellenerveket ( nem amit a podcastban hallasz vagy az nson olvasol, hanem a te sajat velemenyed, ahogy te latod, hiszen en is ebbol indulok ki es nem masok szarjait ajvekolom) a rodrygo, vini vagy epp most valverde kritikara nem kaptam, igy nehez a temanal maradni...
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 22., szombat 12:09
De pont hogy azt történik, hogy te kijelentesz valamit, hogy pl Valverde szar, vagy szar volt még a szezon elején, és akkor úgy állítod be, hogy márpedig ez így van, ő szar. Ne is próbáljuk megmagyarázni az ellenkezőjét, mert megvannak a hiányosságai, nem tudja megtartani a labdát... de ez továbbra is csak a te véleményed. Az, hogy neked nem üti meg a szintet az a te bajod, de a 100 emberből a maradék 99 szerint világklasszis. Én konkrétan erre írtam az autópályás hasonlatot. Rengeteg ilyen kijelentésed van, és akkor csodálkozol ha személyeskedésbe megy át? Te próbálod a személyes véleményeked objektív tényként rátukmálni a többiekre.hehetheoriginal írta: eleve focirol akarnek itt beszelni, ha mar real forum, de pl szakmai ellenerveket ( nem amit a podcastban hallasz vagy az nson olvasol, hanem a te sajat velemenyed, ahogy te latod, hiszen en is ebbol indulok ki es nem masok szarjait ajvekolom) a rodrygo, vini vagy epp most valverde kritikara nem kaptam, igy nehez a temanal maradni...
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 22., szombat 11:04
hehetheoriginal írta: de pl szakmai ellenerveket ( nem amit a podcastban hallasz vagy az nson olvasol, hanem a te sajat velemenyed, ahogy te latod, hiszen en is ebbol indulok ki es nem masok szarjait ajvekolom) a rodrygo, vini vagy epp most valverde kritikara nem kaptam, igy nehez a temanal maradni...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 10:13
ennyit akartam kb, koszonom, hogy vmiben meg tudtunk egyezni.És itt kérem meg a kisembereket is, hogy hehe kommentekre való válaszok mellőzzék a személyeskedést, akar nyíltan, akar burkoltan.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 10:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 10:05
Elhal a fórum? Mármint nélküled?hehetheoriginal írta:EgyenjogusagertRealista24 írta:
És itt jön az érzékeny hehe, aki igazsagtalansagert kiált. Ez a kedvenc részem.![]()
De nyilvan nekem is unalmas ugyanazokat a ferditett dolgokat, a sajat altalatok kiforgatott szavaimat olvasni allandoan, csak mert alacsony a felfogokepesseg.
Aztan megint megunom, elkuldok valakit a kurvaanyjaba, te a kisemberek nagy hosekent ujra beadod a veglegest, aztan elhal a forum, mert ez van batoritva, ez van " jutalmazva"mert nincs parbeszed meg vita, csak ket szmajli a megyameccs topikban, ha vki golt lott....
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 22., szombat 10:03
hehetheoriginal írta:EgyenjogusagertRealista24 írta:
És itt jön az érzékeny hehe, aki igazsagtalansagert kiált. Ez a kedvenc részem.![]()
De nyilvan nekem is unalmas ugyanazokat a ferditett dolgokat, a sajat altalatok kiforgatott szavaimat olvasni allandoan, csak mert alacsony a felfogokepesseg.
Aztan megint megunom, elkuldok valakit a kurvaanyjaba, te a kisemberek nagy hosekent ujra beadod a veglegest, aztan elhal a forum, mert ez van batoritva, ez van " jutalmazva"mert nincs parbeszed meg vita, csak ket szmajli a megyameccs topikban, ha![]()
vki golt lott....
sztem meg az elbaszott forumiranyitasi es menedzselesi elvek ebben a nyomorultta valo gyenge mai vilagbanMert hehe az igazi tema, nem Valverde
A szomoru, hogy evek ota megcsak meg sincs fontolva, hogy vajon jo e ez igy vagy nem. Nyilvan nem miattam, de mindig ugye az adminnak lehet csak igaza.....o sose teved, minden kizqaras jogos, mint a jo spanyol biroknal...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 9:57
EgyenjogusagertRealista24 írta:És itt jön az érzékeny hehe, aki igazsagtalansagert kiált. Ez a kedvenc részem.hehetheoriginal írta: Esaz autopalya meg az oreg papi metafora nem unalmas?
Legalabb hatszor leirtak.
Ezeket miert nem basztatod?
sztem meg az elbaszott forumiranyitasi es menedzselesi elvek ebben a nyomorultta valo gyenge mai vilagbanMert hehe az igazi tema, nem Valverde
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem