OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: OFF

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 13:11

Azonnal felajanlom, ha mar igy felszolitottal es koteleztel ra :lol:
Hetfon elso dolgom lesz utalni.

A mas munkajaban hibat talalni dologra: az nem tul jo dolog szerintem, ha folyamatosan azt latja az ember, hogy az ostobasag, ertetlenseg dijazva, toleralva van, csak azert hogy ne haljon ki a forum, ellentetben massal, aki buntetve van folyamatosan (az esetek nagy reszeben egyoldaluan, kiveve, ha valoban jogos es jogosnak talalja a kitiltast), csak mert probalja "felnyitni" az ostobat hosszaszolo szemét, ravilagitani, megmagyarazni ujra es ujra, mindig maskepp korulirva az allitasokat, hogy hatha atmegy es megerti az illető vegre, es tudnank folytatni a normalis vitat, ahelyett, hogy amiatt, mert nem erti vki a másik írását (nem csak en eseteimrol beszelek, rengeteg ilyen van sajnos), akkor elkezd inkabb faradtan poenkodni (de hat miert nem erted a poent koma?....azt hittem "érted"...) vagy szemelyeskedni...

De most ez megint ugy jon le majd biztos, hogy itt dogoljonnmeg az osszes admin meg broaf, holott csak objektiv egyenlo banasmodot akarnek, mindenkinek es nyilvan azert jovok ujra es ujra vissza, mert sok a normalis joravalo arc itt.
De sztem, magambol kiindulva nehez ugy objektívnek lenni, ha az admin nap mint nap vitazik es szemelyeskedve (kolcsonosen) az egyszeri forumozoval pl...

Sokan mondjatok, hogy a stilus, az a baj. Na ezert nem lettem pl tanar, mert nincs turelmem a sok faszsagot elviselni, persze hogy elkattan az ember, ha folyamat ertetlenseggel talalkozik.

Csak azt nem ertem, hogy ha pl egy raul4ever vagy raisen ki van teve folyamatosan, mert bolond együgyű dolgokat ir, akkor a nyilvanvalo ostobasag es ertetlenkedes miert nem buntetendo?
Vagy ha azt mondjuk, hogy ok ilyenek, nem tudnak rajta valtoztatni, mert biologiailag nem kepesek, akkor mindenkit el kell fogadni ugy, ahogy van, akkor ne legyen baj, hogy en pl anyazva kuldok el embereket melegebb éghajlatra.
thereisonly1ronaldo

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 22., szombat 12:17

Sierra írta:
hehetheoriginal írta: eleve focirol akarnek itt beszelni, ha mar real forum, de pl szakmai ellenerveket ( nem amit a podcastban hallasz vagy az nson olvasol, hanem a te sajat velemenyed, ahogy te latod, hiszen en is ebbol indulok ki es nem masok szarjait ajvekolom) a rodrygo, vini vagy epp most valverde kritikara nem kaptam, igy nehez a temanal maradni...
De pont hogy azt történik, hogy te kijelentesz valamit, hogy pl Valverde szar, vagy szar volt még a szezon elején, és akkor úgy állítod be, hogy márpedig ez így van, ő szar. Ne is próbáljuk megmagyarázni az ellenkezőjét, mert megvannak a hiányosságai, nem tudja megtartani a labdát... de ez továbbra is csak a te véleményed. Az, hogy neked nem üti meg a szintet az a te bajod, de a 100 emberből a maradék 99 szerint világklasszis. Én konkrétan erre írtam az autópályás hasonlatot. Rengeteg ilyen kijelentésed van, és akkor csodálkozol ha személyeskedésbe megy át? Te próbálod a személyes véleményeked objektív tényként rátukmálni a többiekre.
https://youtu.be/-1qju6V1jLM

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 22., szombat 12:09

hehetheoriginal írta: eleve focirol akarnek itt beszelni, ha mar real forum, de pl szakmai ellenerveket ( nem amit a podcastban hallasz vagy az nson olvasol, hanem a te sajat velemenyed, ahogy te latod, hiszen en is ebbol indulok ki es nem masok szarjait ajvekolom) a rodrygo, vini vagy epp most valverde kritikara nem kaptam, igy nehez a temanal maradni...
De pont hogy azt történik, hogy te kijelentesz valamit, hogy pl Valverde szar, vagy szar volt még a szezon elején, és akkor úgy állítod be, hogy márpedig ez így van, ő szar. Ne is próbáljuk megmagyarázni az ellenkezőjét, mert megvannak a hiányosságai, nem tudja megtartani a labdát... de ez továbbra is csak a te véleményed. Az, hogy neked nem üti meg a szintet az a te bajod, de a 100 emberből a maradék 99 szerint világklasszis. Én konkrétan erre írtam az autópályás hasonlatot. Rengeteg ilyen kijelentésed van, és akkor csodálkozol ha személyeskedésbe megy át? Te próbálod a személyes véleményeked objektív tényként rátukmálni a többiekre.

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 22., szombat 11:04

hehetheoriginal írta: de pl szakmai ellenerveket ( nem amit a podcastban hallasz vagy az nson olvasol, hanem a te sajat velemenyed, ahogy te latod, hiszen en is ebbol indulok ki es nem masok szarjait ajvekolom) a rodrygo, vini vagy epp most valverde kritikara nem kaptam, igy nehez a temanal maradni...

Dehogynem kaptál, jópáran leírtuk érvekkel alátámasztva, kifejtve a gondolatainkat a témában, csak azokra ritkábban reagálsz mint a beszólásokra.

Példaul a kritikád Fede irányába annyiból áll, hogy nem elég technikás. Egyetlen gyengesége a masik 10 erősség mellett. Erre felhoztuk azt a sok pozitivumot, hogy brutál gyors, dinamikus, fáradhatatlan, erős, szíve a helyén, alázatos, támad-védekezik, fejlődőképes, kegyetlen lövőtechnikával. Igen ő nem egy Modric, Thiago féle középpályás, hanem egy kengyelfutó baszódeszant hogy a te szavaddal éljek. Nem egy forgolódó piszipaszis, de amúgy a kényszeritőkben, labdajáratásban sem hasal el, sőt. Igazi box-to-box, jelenleg még egy ilyen játékost ezekkel az attribútumokkal nem tudsz mondani. Ezek mellé az a mentalitás, amit mutat évek óta, a szorgalom, alázat a címer iránt, bőven elég hozzá, hogy kompenzálja, hogy nem elég technikás és Real legenda legyen, ha ezzel az elánnal folytatja.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 10:13

És itt kérem meg a kisembereket is, hogy hehe kommentekre való válaszok mellőzzék a személyeskedést, akar nyíltan, akar burkoltan.
ennyit akartam kb, koszonom, hogy vmiben meg tudtunk egyezni.
Amikor en tenyleg az adott topik temajarol probalnek irni, de jonnek a burkolt es kevesbe burkolt hszek hogy milyen hulye vagyok (akar forumozotol, akar a forumozo kalapot felvevo admintol), es azt latom, hogy csak az erre valo reakciot buntetik, akkor sztem jogos az allaspontom.

Reszemrol lezartam, megertettem, amit irtal (hidd el, csoda manapsag) eleve focirol akarnek itt beszelni, ha mar real forum, de pl szakmai ellenerveket ( nem amit a podcastban hallasz vagy az nson olvasol, hanem a te sajat velemenyed, ahogy te latod, hiszen en is ebbol indulok ki es nem masok szarjait ajvekolom) a rodrygo, vini vagy epp most valverde kritikara nem kaptam, igy nehez a temanal maradni...
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 10:06

A tisztánlátás kedvéért hehe. Ha ezután a piros hsz után úgy írsz ahogy nem kene, game over. Üdv az elbaszott forumiranyito toronyból.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 10:05

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:

És itt jön az érzékeny hehe, aki igazsagtalansagert kiált. Ez a kedvenc részem.
Egyenjogusagert :ike:

De nyilvan nekem is unalmas ugyanazokat a ferditett dolgokat, a sajat altalatok kiforgatott szavaimat olvasni allandoan, csak mert alacsony a felfogokepesseg.
Aztan megint megunom, elkuldok valakit a kurvaanyjaba, te a kisemberek nagy hosekent ujra beadod a veglegest, aztan elhal a forum, mert ez van batoritva, ez van " jutalmazva"mert nincs parbeszed meg vita, csak ket szmajli a megyameccs topikban, ha vki golt lott....
Elhal a fórum? Mármint nélküled? :lol: :lol: :lol:

Na eddig mókás volt de újra unalmassá váltak, és akkor most szólok utoljára.

Az hogy másokat kis embernek minősítesz, ezzel magadat folejuk helyezve, és a többi személyeskedő szarsag amit nyomsz a nem egészen 24 órás visszatéresed óta, itt ér véget.

Vagy elengeded a témát, vagy normálisan próbálsz írni, nekem mindegy. Ha egyik verzió sem megy, akkor kipróbáljuk hosszútávon újra, hogy mennyire halott a fórum nélküled.

Utoljára szóltam, és lásd, szóltam, hogy ne lepodj meg.

És itt kérem meg a kisembereket is, hogy hehe kommentekre való válaszok mellőzzék a személyeskedést, akar nyíltan, akar burkoltan.

Meglátjuk melyik fel meddig bírja.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 22., szombat 10:03

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:

De nyilvan nekem is unalmas ugyanazokat a ferditett dolgokat, a sajat altalatok kiforgatott szavaimat olvasni allandoan, csak mert alacsony a felfogokepesseg.
Aztan megint megunom, elkuldok valakit a kurvaanyjaba, te a kisemberek nagy hosekent ujra beadod a veglegest, aztan elhal a forum, mert ez van batoritva, ez van " jutalmazva"mert nincs parbeszed meg vita, csak ket szmajli a megyameccs topikban, ha :'( :'( vki golt lott....
Mert hehe az igazi tema, nem Valverde
sztem meg az elbaszott forumiranyitasi es menedzselesi elvek ebben a nyomorultta valo gyenge mai vilagban
A szomoru, hogy evek ota megcsak meg sincs fontolva, hogy vajon jo e ez igy vagy nem. Nyilvan nem miattam, de mindig ugye az adminnak lehet csak igaza.....o sose teved, minden kizqaras jogos, mint a jo spanyol biroknal...

:'( :'(

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 9:57

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: Esaz autopalya meg az oreg papi metafora nem unalmas?
Legalabb hatszor leirtak.
Ezeket miert nem basztatod?

Aztan megint megunom, elkuldok valakit a kurvaanyjaba, te a kisemberek nagy hosekent ujra beadod a veglegest, aztan elhal a forum, mert ez van batoritva, ez van " jutalmazva"mert nincs parbeszed meg vita, csak ket szmajli a megyameccs topikban, ha vki golt lott....
Mert hehe az igazi tema, nem Valverde
sztem meg az elbaszott forumiranyitasi es menedzselesi elvek ebben a nyomorultta valo gyenge mai vilagban
A szomoru, hogy evek ota megcsak meg sincs fontolva, hogy vajon jo e ez igy vagy nem. Nyilvan nem miattam, de mindig ugye az adminnak lehet csak igaza.....o sose teved, minden kizqaras jogos, mint a jo spanyol biroknal...
thereisonly1ronaldo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 22., szombat 9:55

tubatibi írta: Btw, most csak Nálam szarakodik a fórum vagy most Valverde , hogy off topikos? :mrgreen:
Mert hehe az igazi tema, nem Valverde.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. október 22., szombat 9:52

Btw, most csak Nálam szarakodik a fórum vagy most Valverde , hogy off topikos? :mrgreen:

Ja, amúgy meg egy szar, egy az egybe cserélném Gansora. :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 9:52

hehetheoriginal írta: Esaz autopalya meg az oreg papi metafora nem unalmas?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 9:51

az semmiseg
hol lattal ilyet?
En azokkal vitatkozom, akik azt allitjak, hogy legenda meg vilag legjobb kp-sa mar most vagy lesz.
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 22., szombat 9:51

Két baj van a veled ‘eye-test’ beszélgetéssel hehe:

- az eredeti àllàspontod elkezded visszamenõlegesen finomítgatni (‘csak arra gondoltam ám hogy nem lesz szūk elit’)

- áltudományos módszertant használsz, nincs olyan forgatókönyv ami megcáfolhatná a gondolataid. Bármi törtènik is a játèkossal, akkor is ráfogható hogy ‘akkor márpedig ez volt’.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 9:49

Esaz autopalya meg az oreg papi metafora nem unalmas?
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 22., szombat 9:49

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta:
Akkor miert mondod, hogy kurvajo volt?
Nem tul technikas, nem tul labdabiztos, 1v1ben kb a sebessegebol el meg, ez mostanra a percek, a magabiztossag es a rutin miatt jobb lett, es o jelenleg az extra, amit a csapat tud, de attol meg a dolgok, amiket felsoroltam, allnak a mai napig, ezeket nem lehet gyakorlassal teljesen eltuntetni.
De ugye most mindenki a pillanat foglya, nem lehet rosszat irni, pedig csak a realitas.
Maximum nálad állnak. Az egész szakma elismeri, de hehe mércéjét nem üti meg. :kalapos:

Az, hogy bejatssza az egesz palyat, eroszakos, eros jatekos, akirol csak ugy pattan le az ellenfel, vagy hogy egy labdaszerzes utan hirtelen megindulassal konkretan egyedul atviszi a palyan a labdat es kulcspasszokat ad az semmiseg. Szerintem a vilagon nincs meg egy olyan jatekos, aki ilyen gyorsan tud vedekezesbol atom tamadojatekot nyujtani, de hat Hehe megmondta, tul technikas es nem tul labdabiztos..
Apropo, a topligak kozul Valverde rugta a legtobb golt a 16 oson kivulrol, szoval eleg technikas spiler. Barkirol lehet negativ dolgot irni… (Messi tavolrol nem lo, nem vedekezik, rosszul rugja a 11 eseket es meg lehetne nap hosszat sorolni.) de itt vannak azok a pozitiv tulajdonsagai ami miatt mindenki elismeri es imadja.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 9:48

Amíg vélemény, addig senkinek nincs vele baja.
De már megint azt csinálod amit mindig.

A te véleményed az egyetlen igaz, és ezt el kell fogadnia mindenki másnak mert te így látod.
Igaz mindenki mas az ellenkezőjét látja, de neked muszáj minden ellenvéleményre leírnod ugyanazt aztán újra és újra. Ezért írtuk már neked százszor, hogy marha unalmas, amit csinálsz. Sablonos mint a csúcs Barca.

De felőlem leírhatod meg ezerszer is, de ne várd hogy ennek hatására megváltozik az emberek saját véleménye.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 9:44

Ki nem ismeri el?
De vannak hianyossagai, es mivel ezek vele szuletett dolgok, gyakorlassal nem lehet mindent kijavitani, ezert nalam nem lesz a legszukebb elit tagja. Ettol meg leirtam nem? hogy o adja most az extrat a csapatnak es ugy nez ki szintet lepett, ha mar pl vini eldobni latszik a dolgokat. En velemenyem, mint ahogy a tietek is megvan.

Btw vissza lehet megint itt olvasni ki beszel focirol, ervelni, es ki probal csak szemelyeskedni. De gondolom az ilyen kisgyerekek nem kapnak semmi büntikét, nehogy elpityeredjenek :lol:

Az a baj, hogy mivel ember az admin es nem robot, igy mivel negativan elfogult velem szemben, azert se fogja kitenni a velem szemelyeskedo félt. Szomoru. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. október 22., szombat 9:48-kor.
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 22., szombat 9:43

p.csabi1 írta: Megjött hehe megpezsdült az élet az oldalon. :mrgreen:

Igen amugy. :D mert olyan mint a 80 eves papikak akik szembe hajtanak fel az autopalyara :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 9:36

hehetheoriginal írta:
Süti írta: Valóban érthetetlen hogy egy fiatal középpályás miért fokozatosan lett beépítve a világ legjobb középpályás trioja mellé, és miért nem lett egyből kezdő.

Edzőbá meg csak szegény Ázárral gonosz. :(
Akkor miert mondod, hogy kurvajo volt?
Nem tul technikas, nem tul labdabiztos, 1v1ben kb a sebessegebol el meg, ez mostanra a percek, a magabiztossag es a rutin miatt jobb lett, es o jelenleg az extra, amit a csapat tud, de attol meg a dolgok, amiket felsoroltam, allnak a mai napig, ezeket nem lehet gyakorlassal teljesen eltuntetni.
De ugye most mindenki a pillanat foglya, nem lehet rosszat irni, pedig csak a realitas.
Maximum nálad állnak. Az egész szakma elismeri, de hehe mércéjét nem üti meg. :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: