Hetfon elso dolgom lesz utalni.
A mas munkajaban hibat talalni dologra: az nem tul jo dolog szerintem, ha folyamatosan azt latja az ember, hogy az ostobasag, ertetlenseg dijazva, toleralva van, csak azert hogy ne haljon ki a forum, ellentetben massal, aki buntetve van folyamatosan (az esetek nagy reszeben egyoldaluan, kiveve, ha valoban jogos es jogosnak talalja a kitiltast), csak mert probalja "felnyitni" az ostobat hosszaszolo szemét, ravilagitani, megmagyarazni ujra es ujra, mindig maskepp korulirva az allitasokat, hogy hatha atmegy es megerti az illető vegre, es tudnank folytatni a normalis vitat, ahelyett, hogy amiatt, mert nem erti vki a másik írását (nem csak en eseteimrol beszelek, rengeteg ilyen van sajnos), akkor elkezd inkabb faradtan poenkodni (de hat miert nem erted a poent koma?....azt hittem "érted"...) vagy szemelyeskedni...
De most ez megint ugy jon le majd biztos, hogy itt dogoljonnmeg az osszes admin meg broaf, holott csak objektiv egyenlo banasmodot akarnek, mindenkinek es nyilvan azert jovok ujra es ujra vissza, mert sok a normalis joravalo arc itt.
De sztem, magambol kiindulva nehez ugy objektívnek lenni, ha az admin nap mint nap vitazik es szemelyeskedve (kolcsonosen) az egyszeri forumozoval pl...
Sokan mondjatok, hogy a stilus, az a baj. Na ezert nem lettem pl tanar, mert nincs turelmem a sok faszsagot elviselni, persze hogy elkattan az ember, ha folyamat ertetlenseggel talalkozik.
Csak azt nem ertem, hogy ha pl egy raul4ever vagy raisen ki van teve folyamatosan, mert bolond együgyű dolgokat ir, akkor a nyilvanvalo ostobasag es ertetlenkedes miert nem buntetendo?
Vagy ha azt mondjuk, hogy ok ilyenek, nem tudnak rajta valtoztatni, mert biologiailag nem kepesek, akkor mindenkit el kell fogadni ugy, ahogy van, akkor ne legyen baj, hogy en pl anyazva kuldok el embereket melegebb éghajlatra.