hol lattal ilyet?az semmiseg
En azokkal vitatkozom, akik azt allitjak, hogy legenda meg vilag legjobb kp-sa mar most vagy lesz.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 9:51
hol lattal ilyet?az semmiseg
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 22., szombat 9:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 9:49
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 22., szombat 9:49
Realista24 írta:Maximum nálad állnak. Az egész szakma elismeri, de hehe mércéjét nem üti meg.hehetheoriginal írta:
Akkor miert mondod, hogy kurvajo volt?
Nem tul technikas, nem tul labdabiztos, 1v1ben kb a sebessegebol el meg, ez mostanra a percek, a magabiztossag es a rutin miatt jobb lett, es o jelenleg az extra, amit a csapat tud, de attol meg a dolgok, amiket felsoroltam, allnak a mai napig, ezeket nem lehet gyakorlassal teljesen eltuntetni.
De ugye most mindenki a pillanat foglya, nem lehet rosszat irni, pedig csak a realitas.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 9:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 9:44
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 22., szombat 9:43
p.csabi1 írta: Megjött hehe megpezsdült az élet az oldalon.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 9:36
Maximum nálad állnak. Az egész szakma elismeri, de hehe mércéjét nem üti meg.hehetheoriginal írta:Akkor miert mondod, hogy kurvajo volt?Süti írta: Valóban érthetetlen hogy egy fiatal középpályás miért fokozatosan lett beépítve a világ legjobb középpályás trioja mellé, és miért nem lett egyből kezdő.
Edzőbá meg csak szegény Ázárral gonosz.![]()
Nem tul technikas, nem tul labdabiztos, 1v1ben kb a sebessegebol el meg, ez mostanra a percek, a magabiztossag es a rutin miatt jobb lett, es o jelenleg az extra, amit a csapat tud, de attol meg a dolgok, amiket felsoroltam, allnak a mai napig, ezeket nem lehet gyakorlassal teljesen eltuntetni.
De ugye most mindenki a pillanat foglya, nem lehet rosszat irni, pedig csak a realitas.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. október 22., szombat 9:33
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 22., szombat 9:29
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 9:26
Akkor miert mondod, hogy kurvajo volt?Süti írta: Valóban érthetetlen hogy egy fiatal középpályás miért fokozatosan lett beépítve a világ legjobb középpályás trioja mellé, és miért nem lett egyből kezdő.
Edzőbá meg csak szegény Ázárral gonosz.![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 22., szombat 9:17
Babinho írta:Hát mert az a reakció vicces volt a hsz-edre. a hsz meg már amúgy bullshit. de értjük, hogy akkor az volt a véleményed...hanem hogy nem érti a témát, és azt hiszi vicces és nevetértsd meg nem vagyunk még néha készek rá, hogy megértsünk
![]()
Viniékre senki nem mondta, hogy történelem távlatokban szűk elitnem tudom ki hozta fel ma az értő olvasásthu de mennyien mondták, hogy manapság igenis szűk elit![]()
szia![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 22., szombat 9:15
Há me vót itt egy CKM.hehetheoriginal írta:akkor miert nem játszatták? Gonosz edzoba?Akkor is az volt
Érdekes..![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 22., szombat 9:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 9:05
akkor miert nem játszatták? Gonosz edzoba?Akkor is az volt
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 22., szombat 9:03
Az a baj, hogy az már a pillanatnyi látottak alapján is egy méretes faszság volt. Csak akkor ragaszkodsz hozzá, hogy eyetest, te látod, te érted, te tudod. Aztán ha idővel megbukik, és látszik hogy már akkor se volt igazad, akkor jössz ezzel a hülyeséggel, hogy "aktuális pillanatnyi helyzet volt ám csak".hehetheoriginal írta: te is levered a lécet, hát hihetetlen, hogy nem értitek, hogy a pillanatnyi látottak alapján beszél az ember...azzal nem tudtok vitazni... csak az ész- és érv nélküli felfogás, hogy sajat jatekosrol csak jot lehet mondani...
akkor lenne igazatok, ha itt nem lenne elismerve, hogy mostanra szintet lépett..
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. október 22., szombat 8:05
Köszi szépen! Holnap haza felé meg is állunk megnézni.Igen.
Október 23-án is
9:00 - 17:00 óráig
szeretettel várjuk látogatóinkat
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 21., péntek 23:11
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 21., péntek 15:31
Mondjuk a böszmeség engem is felkúr.hehetheoriginal írta: akkor az vagyok, dont give a fck, de az értetlenségre szenzitiv. na az bassza az idegeimet, az biztos.
nem hiaba nem lettem pl tanár, csodálom is, aki bírja idegekkel![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 15:10
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem