Abban a vitában benn voltam én is, christian023 néven, de ott az volt a lényeg, hogy a csávó kihozta, hogy Messi ebben az idényben több percenként lő gólt, mint CR. És igazából Messi 14 gólja Ronaldo 24-e ellen van, tény, hogy az argentín kevesebbet játszott, de nem ennyivel, mire ő felhozta, hogy hozzáadja a gólpasszokat, meg kivonja a tizenegyeseket és az ő kanadai táblázat/perc mutatójában Messi a jobb. Mire persze jött a sok baromság, mert mindenki kiszámolta a maga táblázatát, kinek hányszorosak a góljai, esőben duplán számít, Messi magához képest gyenge gólokat szerez, így igazából csak fele annyit ér a gólja, amit ezzel meg azzal szorozva azt hozza ki, hogy kb 409 percenként talál a hálóba stb... érdemes visszaolvasni, ha unatkozik az emberh3x0r írta:Pont ma volt egy kis idom es kivancsisagbol NSO-n elolvastam a meccsunk alatt a hsz-eket. Ott is feljott a tema, hogy Ribery cimekben, CR meg golokban veri Messit. Az egyik nagy Messi fan meg felallitotta a sajat kanadai tablazatat, amibe ugye alapbol a golok es golpasszok szamitanak bele, de o kiszedte a 11-eseket es bizonyos golpasszokat is, mert szerinte azok nem voltak elegge tudatosak. Hat szakadtam rajta Szoval ne aggodj. Ha az egyik 20 golt lo, a masik 60-at, akkor is siman kihozzak, hogy az a jobb, amelyik 20-at lott :P
Amúgy nem szoktam belefolyni az ilyen vitákba, mert csak felhúzom magam a sok trollkodón, de ez annyira röhejes volt már.. és ezek még el is hiszik, hogy igazuk van...