Aranylabda
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Aranylabda
Modric 10ben? What?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. január 3., kedd 17:54-kor.
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
par emberket atrendeznek (pl maradona mindenkepp hatrebb, fenomen joval elorebb) es en george best helyere szivfajdalom nelkul be mernem modricot irni.
de masik 10-et is, szerintem o kilog a listarol.
de masik 10-et is, szerintem o kilog a listarol.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Legyen itt ez mondjuk.
@FourFourTwo all time top10-es listaja.
1) Lionel Messi
2) Diego Maradona
3) Cristiano Ronaldo
4) Pele
5) Zinedine Zidane
6) Johan Cruyff
7) George Best
8) Franz Beckenbauer
9) Ferenc Puskas
10) Ronaldo Nazario
Ez nem egy rossz lista, ha nem akarok rangsort allitani, mert azzal nyilvan nem ertek egyet. Best-et kivennem, es helyette Di Stefanot tennem be, es akkor szivom a fogam, amiert Modricot nem tudom tizbe szoritani.
@FourFourTwo all time top10-es listaja.
1) Lionel Messi
2) Diego Maradona
3) Cristiano Ronaldo
4) Pele
5) Zinedine Zidane
6) Johan Cruyff
7) George Best
8) Franz Beckenbauer
9) Ferenc Puskas
10) Ronaldo Nazario
Ez nem egy rossz lista, ha nem akarok rangsort allitani, mert azzal nyilvan nem ertek egyet. Best-et kivennem, es helyette Di Stefanot tennem be, es akkor szivom a fogam, amiert Modricot nem tudom tizbe szoritani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem mondom hogy nem jo De Bruyne, de Salah mindenben jobb volt tavaly, tobb kupa, tobb assziszt, tobb gol.
Bar tenyleg jo lenne tudni, hogy pontosan mi alapjan is adjak a pontokat.
Mert Salah evek ota huzoember a Poolban, megsincs ott valamiert sose,
Bar tenyleg jo lenne tudni, hogy pontosan mi alapjan is adjak a pontokat.

Azért az utóbbi időben, ha megnézed elég sokszor nem 433 volt az alap felállás, sőt (főleg a kicsik ellen) olyan szintű kötetlenséget lehetett tapasztalni, amire már nagyon régen nem volt példa.M1Ö írta:De ő nem 10-es amúgy? Nem láttam olyan sokszor játszani, de nem tűnt kkp-nak meg szélsőnek se. Mi meg szerintem még jó pár évig nem fogunk váltani a jól bevált 4-3-3-ról.ziro4vr írta: Musiala viszont patent, ha megunja a bajor kolbit jöhet bármikor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Oké, csak ha a Bayernben mondjuk még 4 évig 10est fog játszani, akkor milyen jobbszélsőt csinálnál belőle? Mert k.pályán felesleges lenne elpazarolni az erősségeit, jobbról meg nem úgy tudna szervezni. Bár, mintha játszott volna ott egy BL meccsen, mert Müller volt középen. Talán a a Barca elleni 2-0-án és ott is jól myomta.hehetheoriginal írta:Mindenhol megoldja, nem szukitenem be sehova.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehetheoriginal
Mindenhol megoldja, nem szukitenem be sehova. Kb ugy kezeli a sportagat, mintha kispalyan jatszana. Labdat szerez, golt lo, meg minden, ami a ketto kozottM1Ö írta:De ő nem 10-es amúgy? Nem láttam olyan sokszor játszani, de nem tűnt kkp-nak meg szélsőnek se. Mi meg szerintem még jó pár évig nem fogunk váltani szerintem a jól bevált 4-3-3-ról.ziro4vr írta: Musiala viszont patent, ha megunja a bajor kolbit jöhet bármikor.
Nyilvan kesobb, par serules meg sok km utan visszavesz, de addig a bayern lezabalja a gyumolcsoket
thereisonly1ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De ő nem 10-es amúgy? Nem láttam olyan sokszor játszani, de nem tűnt kkp-nak meg szélsőnek se. Mi meg szerintem még jó pár évig nem fogunk váltani a jól bevált 4-3-3-ról.ziro4vr írta: Musiala viszont patent, ha megunja a bajor kolbit jöhet bármikor.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehetheoriginal
Jatekoskent debruyne gecijo, plusz most hali miatt ulnek is a kulcspasszai a vegen, amikbol altalaban gol is van.
Fun fact halihoz, ha jol lattam, kb 150 golja van profikent, igy mar csak egy szezononkenti 40 gol kell 36 eves koraig, hogy beerje ceronaldot
easy
Musiala meg asszem davies neve is felmerult velunk, mindketto atombeton baszo ember, nincs az az isten, hogy igazolhatok lennenek.
Fun fact halihoz, ha jol lattam, kb 150 golja van profikent, igy mar csak egy szezononkenti 40 gol kell 36 eves koraig, hogy beerje ceronaldot

Musiala meg asszem davies neve is felmerult velunk, mindketto atombeton baszo ember, nincs az az isten, hogy igazolhatok lennenek.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ezt így azért nem mondanám. Annyi asszisztja van mint a fél PL-nek együttvéve. Elég brutális, az egyik legjobb kp-s akárhogy is nézed.Sierra írta:Nekem is ő a legnagyobb talány. Bár De Bruyne-t sem értem, nyert egy PL-t oszt annyi. Még csak kiemelkedő statisztikája sem volt sehol.Pad'em írta: Mané nekem továbbra is totál érthetetlen. Lehet paran keverték Vinivel
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én semmit, mert egyszer nem láttam játszani. A hype miatt vártam a győzelmet.hehetheoriginal írta: Abban a belingemben nem tudom mit lattok/latnak, full kozepszer volt, ahanyszor lattam jatszani, musiala pl szintekkel jobb nala mindenben.
Lesz is bajom boven, mar elore latom, ha elhozzuk csilliardokert a bvb-bol....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem jó az angol gyerek, de annyira jó, hogy vigye el egy angol topcsapat, nekünk nem ő kell.hehetheoriginal írta: Abban a belingemben nem tudom mit lattok/latnak, full kozepszer volt, ahanyszor lattam jatszani, musiala pl szintekkel jobb nala mindenben.
Musiala viszont patent, ha megunja a bajor kolbit jöhet bármikor.
Nem illik.
- hehetheoriginal
Abban a belingemben nem tudom mit lattok/latnak, full kozepszer volt, ahanyszor lattam jatszani, musiala pl szintekkel jobb nala mindenben.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vágom, hogy patent a srác, csak nálam most került fel a térképre.
Én is az angol győzelmet vártam egyébként, mégha haza is húzott a szívem.
Én is az angol győzelmet vártam egyébként, mégha haza is húzott a szívem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Szep folyamatosan epitettek be a bayernbe, kb egy eve mar alapember, es nemet valogatott kezdo is.
Gyors, eros, pedig még növésben van, technikas, jol lat a palyan, van esze, kombinativ es kreativ, jo befejezo,, ennyi idosen is higgadt es hidegveru, mar rutinos lassan, jol jartak vele nagyon, hogy nem a gyoker angolokat valasztotta.
Gyors, eros, pedig még növésben van, technikas, jol lat a palyan, van esze, kombinativ es kreativ, jo befejezo,, ennyi idosen is higgadt es hidegveru, mar rutinos lassan, jol jartak vele nagyon, hogy nem a gyoker angolokat valasztotta.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De ez a Musiala tavaly meg nem volt ennyire előtérben, nem?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Musiala az brutalis. Több poszton is jo, érett, intelligens, hidegvérű.
Gavinal nem tudok 1 példát sem felhozni pozitívumnak.
Egyszerűen minden irritáló benne. Az arrogáns torpedo játékstílusa a legkevesebb. Az a cipőfűző fetis, meg ahogy minden labdaerintésnél elkezdi megdugni a nyelvével a saját száját.
szia hehe,
Gavinal nem tudok 1 példát sem felhozni pozitívumnak.
Egyszerűen minden irritáló benne. Az arrogáns torpedo játékstílusa a legkevesebb. Az a cipőfűző fetis, meg ahogy minden labdaerintésnél elkezdi megdugni a nyelvével a saját száját.

szia hehe,

- ___Samy___
Kovezzetek meg, de nekem a Camavinga masodik helye is erosnek tunik. Oke, hogy a csapattal nyert egy par cimet, de tobbnyire kispadrol szallt be, a kezdot meg nem tudta megkozeliteni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehetheoriginal
Hat nem azert, de ebben a korosztályban messze musiala a legütősebb gyerek, camavinga, ha stabilizalna a jo format es tobb percet tudna jatszani, akkor lehet, de a nemetben nagyon sok van, kurvajo kis player.
De en orulok ennek, igy elhiszi a barcelona, hogy megint aranyba nyultak a la masiabol
De en orulok ennek, igy elhiszi a barcelona, hogy megint aranyba nyultak a la masiabol

thereisonly1ronaldo
Berti írta:Aki ért hozzá, az 3ba sem rakta tescos GattusotRealista24 írta:
Luka Modrić's votes for Kopa Trophy:
1. Camavinga
2. Gvardiol
3. Musiala

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K