Nélküle kezdett stabil lenni az MU.
not true. nagyjabol lattam a meccseiket.
a hibát hibára halmozo es bűngyenge megájr kirákásával, kázmér játszatásával kezdett stabil lenni. gyakorlatilag mindegy volt ki van elöl, stabilitás szempontjából.
de azert segit, ha be vannak szarva az ellenfél védői, mert egy korrekt csatárod van elöl.
felteszem a kérdést:
ha ez az edző valoban a csapat erdekeit es nem a vaskéz és ego szempontok szerint történő igazgatást helyezi előtérbe, akkor hogy lehet, hogy egy full egeszseges, az alapozást elejetol a vegeig vegigcsináló kázmért, hogy-hogy nem játszatta, miközben egy eriksen minden meccset szinten vadiuj erkezőként a kp-ra, végigjatszott? hogy hogy nem játszatta egészen addig, amig már "kénytelen" volt játszatni, mert annyival jobb bárkinél a kp-n?
ezek utan nekem ne magyarazza mar senki, hogy ez az ember szakmai alapokon hozza a döntéseit, legyen az bármely csapatrész.
en kinézem belole simán - de csak mert ezt tanulta a licensznél, nem azert mert ilyen ember - hogy nehogymár egy 80 millios uj sztarigazolas alapbol itt kiskiralynak erezze magat, én vagyok a fonok, majd en dontom el, hogy mikor fogsz elkezdeni jatszani, nevelo celzattal, hogy akkor majd mindenkit tegyunk szepen a neki megfelelo polcra..
de pont ezert nem valo egy ilyen kis ember egy ekkora csapat es ekkora jatekosok élére...