Premier League

Foci a Real Madridon túl...
filatáska

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. október 22., szombat 17:52

'shutterisland írta: sot, meg kisbetuvel es ekezet nelkul is irok melle.

nyelvtan kotetet nem fogok kiadni de forumozni azert ettol meg szeretek.
Nem is kell kiadni, elég ha megtanulod.
Amúgy meg nem nyelvtanilag volt rossz, hanem nem létező szót írtál.
Azt meg látom hogy szeretsz. Hogy tudsz -e elfogadható szinten, abban már vannak kételyeim.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 17:47

cart írta: A Liverpoolnal inkább a stábbal lehet valami gond, most is a fel kezdő sérült mar vagy 1 honapja, pedig még szezon eleje van. A mai meccsen is valami noname emberek játszottak a középpályán mert mindenki serült.
Lassan lehet edzokerdes lesz….csak nehogy egyszerre a Barcaval.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 22., szombat 17:39

A Liverpoolnal inkább a stábbal lehet valami gond, most is a fel kezdő sérült mar vagy 1 honapja, pedig még szezon eleje van. A mai meccsen is valami noname emberek játszottak a középpályán mert mindenki serült.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 17:34

Na ez nagy gól volt KdBtol :agree:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. október 22., szombat 17:09

Szerintem Haaland megrúgja az idény végén a 40 gólt simán, ha nem lesz sérült.
szinte biztos, foleg, hogy elsoszamu tizirugo is lett es ugye amig a liga fele a vb-n lesz, o rapihen majd a tavaszra.
Ez valami menő duma? :roll:
Máskor is figyeltem már, hogy vannak itt páran akik gyilkolják a magyar nyelvet.
sot, meg kisbetuvel es ekezet nelkul is irok melle.

nyelvtan kotetet nem fogok kiadni de forumozni azert ettol meg szeretek.

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. október 22., szombat 17:02

Szerintem Haaland megrúgja az idény végén a 40 gólt simán, ha nem lesz sérült.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. október 22., szombat 16:56

'shutterisland írta: golpacc
Ez valami menő duma? :roll:
Máskor is figyeltem már, hogy vannak itt páran akik gyilkolják a magyar nyelvet.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. október 22., szombat 16:30

ederson golpacc erlingnek, palirol lepattantak rendesen.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 22., szombat 16:17

terry76 írta: Eléggé lefőtt a kávé a Poolnak...Kíváncsi vagyok Kloop mikor áll (állítják) fel...
2 éve csontra ugyanezt csinálták. Egy brutál erős szezon után ugyanilyen fosul álltak a PL-ben. Akkor a 3. hely is neccesen lett meg nekik évvégén. Idén ugyanez van, tavaly hoztak egy nagyon erős szezont most meg ismét szenvednek. Kérdés mennyire türelmesek Kloppo iránt. Ha kibasznák, én a helyében bepróbálnám a Dortmunot. :D

terry76
Kedvenc játékosaid: Zidane
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: terry76 » 2022. október 22., szombat 16:01

Eléggé lefőtt a kávé a Poolnak...Kíváncsi vagyok Kloop mikor áll (állítják) fel...

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 9:03

Most a bolond noname diktátor azt mondja, hogy nem akarja eladni ceronaldot. :lol:
Komolytalan figura
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 18:58

Realista24 írta: Rafaela Pimenta tells
@SkySport
: “Release clause for Haaland? I can’t comment about that. He’s really top, top guy. His father is the secret”

…but yes, release clause is there — valid from 2024 for €200m. (Romano)

Rafaela Pimenta on a potential new deal for Erling Haaland at Man City: “I hope so! If they want to discuss today, we'd be happy. Why not? Always good!”, tells Sky Sport.

Ez a no vette at Raiola ugynokseget.
Haaland’s agent Rafaela Pimenta: “I think Erling will be the first player to be transferred for around a billion.”

Melto utod :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 17:10

Rafaela Pimenta tells
@SkySport
: “Release clause for Haaland? I can’t comment about that. He’s really top, top guy. His father is the secret”

…but yes, release clause is there — valid from 2024 for €200m. (Romano)

Rafaela Pimenta on a potential new deal for Erling Haaland at Man City: “I hope so! If they want to discuss today, we'd be happy. Why not? Always good!”, tells Sky Sport.

Ez a no vette at Raiola ugynokseget.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. október 21., péntek 15:11

hehetheoriginal írta:
De biztos vagyok benne,.hogy a módszerei adott környezetben, amit ahogy látjuk azért szeret ő alakítani, működnek HOSSZÚTÁVON.
miért? mi alapján?

en nem mondom, hogy szar edző, csak szar menedzser/pedagogus, bele se merek gondolni, ha egy ilyen ember kap egy mindenkori real madrid öltözőt, hát mi lenne ott.
vajon miért mindig azok a csapatok nyerik szarrá magukat korszakosan, ahol az edző ért a játékosok nyelvén?
Hogy neki kefőtt a kaffé
max a muban, az edző hibájából, de mint játékos nincs gond, fizikálisan se. max nem fogja/akarja majd senki megfizetni, ez benne van

Csak az Ajaxból tudok kiindulni.
Ott müködött ez a fazon, és latszik h olyan kaliberekkel is akar majd operálni. Minden bizonnyal nem véletlen. Képzeld el,.hogy nem játszatta volna 2004ben mondjuk Roby Carlost,.vagy 2015ben megmondaná Modricnak hogyan rúgja a labdát. (Ja ilyen f.sz volt, nem is tartott sokáig)

CR7 meg mint márkát nem tudom ki fogja majd megfizetni. Szerintem senki. 24es EBn visszavonulnék a helyében,.addig kéne valami átmenti kisebb klubot találni ahol játszhat, de trófeára (csapat és egyéni) esélye már nem lesz.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 15:07

De biztos vagyok benne,.hogy a módszerei adott környezetben, amit ahogy látjuk azért szeret ő alakítani, működnek HOSSZÚTÁVON.
miért? mi alapján?

en nem mondom, hogy szar edző, csak szar menedzser/pedagogus, bele se merek gondolni, ha egy ilyen ember kap egy mindenkori real madrid öltözőt, hát mi lenne ott.
vajon miért mindig azok a csapatok nyerik szarrá magukat korszakosan, ahol az edző ért a játékosok nyelvén?
Hogy neki kefőtt a kaffé
max a muban, az edző hibájából, de mint játékos nincs gond, fizikálisan se. max nem fogja/akarja majd senki megfizetni, ez benne van
thereisonly1ronaldo

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. október 21., péntek 15:02

Hehe, nekem nem szimpi ez a figura.
Olyan villanykörtés f.sznak tűnik mint a másik manchesteri kopasz meg Arteta.
Ahogy a másik kettőé is.
De hogy egy 15 évvel ezelőtti Milanban vagy Real Madridban max egy hónapig lett volna edző mind a 3 az kurvaélet.
De ez most más.
Nem mondon h nekem tetszik de a körülményeket figyelmbe véve a kifutása a dolognak az lesz hogy CR7 megy a levesbe. Hogy neki kefőtt a kaffé.
Ennyi.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 14:47

Nélküle kezdett stabil lenni az MU.
not true. nagyjabol lattam a meccseiket.

a hibát hibára halmozo es bűngyenge megájr kirákásával, kázmér játszatásával kezdett stabil lenni. gyakorlatilag mindegy volt ki van elöl, stabilitás szempontjából.
de azert segit, ha be vannak szarva az ellenfél védői, mert egy korrekt csatárod van elöl.

felteszem a kérdést:
ha ez az edző valoban a csapat erdekeit es nem a vaskéz és ego szempontok szerint történő igazgatást helyezi előtérbe, akkor hogy lehet, hogy egy full egeszseges, az alapozást elejetol a vegeig vegigcsináló kázmért, hogy-hogy nem játszatta, miközben egy eriksen minden meccset szinten vadiuj erkezőként a kp-ra, végigjatszott? hogy hogy nem játszatta egészen addig, amig már "kénytelen" volt játszatni, mert annyival jobb bárkinél a kp-n?
ezek utan nekem ne magyarazza mar senki, hogy ez az ember szakmai alapokon hozza a döntéseit, legyen az bármely csapatrész.
en kinézem belole simán - de csak mert ezt tanulta a licensznél, nem azert mert ilyen ember - hogy nehogymár egy 80 millios uj sztarigazolas alapbol itt kiskiralynak erezze magat, én vagyok a fonok, majd en dontom el, hogy mikor fogsz elkezdeni jatszani, nevelo celzattal, hogy akkor majd mindenkit tegyunk szepen a neki megfelelo polcra..
de pont ezert nem valo egy ilyen kis ember egy ekkora csapat es ekkora jatekosok élére...
thereisonly1ronaldo

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 21., péntek 14:45

Mondjuk nyaron elkoltottek 250 milliot igazolasokra, nyilvan jobban megy nekik iden, nem Ten Hag csinalt csodat magaban :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2022. október 21., péntek 14:47-kor.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. október 21., péntek 14:43

Viszont a Unitednek nem konnyu a sorsolasa, es igy van 4 ponttal a City mogott. A hetvegi Chelsea elleni meccs utanra mar jatszottak az osszes felsohazi csapattal 11 fordulo utan, utana mar csak olyan meccsek lesznek, akik a hatso 10-ben vannak. Egyaltalan nem allnak rosszul, igazabol az Arsenal hoz eddig emberfelettit, amugy a tobbi csapat nagyon egy kupacba mozog.

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. október 21., péntek 14:42

Babinho írta: Mondjuk milyen eredmények igazolják őt?
A man city elleni világi égés óta, megverték oda vissza a Nicosiát, az 15. Evertont 1-2-re, a Newcastle ellen X, most végre egy jó win a tottenham ellen...
Ez még nem igazol semmit a CR-Ten hag vitában, azt máshonnan kell megközelíteni. Persze ettől még lehet igaza, de őt még semmi nem igazolja...szerintem
A tavalyi évhez képest láthatóan stabilabb ez az MU azért.
Jó hát a City sokkal jobb, de jelenleg az MU elindult egy irányba,.ami határozottan pozitívabb jövőképet fest mint a tavalyi állapotuk.
Ezt azért ne vitassuk már el. Pool, Arsenal, Spurs. Hazai rangadók nyerve. Látható hogy pontversenyben lesznek a legjobb 4ért és nincs az a demorolaizált szar mint tavaly.
Lasd Pool elleni meccs.

Vissza: