Akkor minek olvasod pasztmek?filatáska írta: Ha ezen kiégsz, akkor mit szóljak én, akiknek pl. jimbot, réjt, raul4evert és hasonlókat, vagy mondjuk téged az f1 topicban kell olvasnom?

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 22., szombat 18:19
Akkor minek olvasod pasztmek?filatáska írta: Ha ezen kiégsz, akkor mit szóljak én, akiknek pl. jimbot, réjt, raul4evert és hasonlókat, vagy mondjuk téged az f1 topicban kell olvasnom?
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. október 22., szombat 18:15
Shutterbe kötöttem bele igen, véletlenül se a hülye dumájába.Remy írta: Kurva fontos volt belekötni amúgy Shutterbe. Előrébb vitted a topicot legalább.![]()
És akkor csodálkozunk, hogy kiég néha 1-1 fórumozó.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 22., szombat 18:01
Kurva fontos volt belekötni amúgy Shutterbe. Előrébb vitted a topicot legalább.filatáska írta:Nem is kell kiadni, elég ha megtanulod.'shutterisland írta: sot, meg kisbetuvel es ekezet nelkul is irok melle.
nyelvtan kotetet nem fogok kiadni de forumozni azert ettol meg szeretek.
Amúgy meg nem nyelvtanilag volt rossz, hanem nem létező szót írtál.
Azt meg látom hogy szeretsz. Hogy tudsz -e elfogadható szinten, abban már vannak kételyeim.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. október 22., szombat 17:56
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. október 22., szombat 17:52
Nem is kell kiadni, elég ha megtanulod.'shutterisland írta: sot, meg kisbetuvel es ekezet nelkul is irok melle.
nyelvtan kotetet nem fogok kiadni de forumozni azert ettol meg szeretek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 17:47
Lassan lehet edzokerdes lesz….csak nehogy egyszerre a Barcaval.cart írta: A Liverpoolnal inkább a stábbal lehet valami gond, most is a fel kezdő sérült mar vagy 1 honapja, pedig még szezon eleje van. A mai meccsen is valami noname emberek játszottak a középpályán mert mindenki serült.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 22., szombat 17:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 22., szombat 17:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. október 22., szombat 17:09
szinte biztos, foleg, hogy elsoszamu tizirugo is lett es ugye amig a liga fele a vb-n lesz, o rapihen majd a tavaszra.Szerintem Haaland megrúgja az idény végén a 40 gólt simán, ha nem lesz sérült.
sot, meg kisbetuvel es ekezet nelkul is irok melle.Ez valami menő duma?
Máskor is figyeltem már, hogy vannak itt páran akik gyilkolják a magyar nyelvet.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. október 22., szombat 17:02
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. október 22., szombat 16:56
Ez valami menő duma?'shutterisland írta: golpacc
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. október 22., szombat 16:30
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 22., szombat 16:17
2 éve csontra ugyanezt csinálták. Egy brutál erős szezon után ugyanilyen fosul álltak a PL-ben. Akkor a 3. hely is neccesen lett meg nekik évvégén. Idén ugyanez van, tavaly hoztak egy nagyon erős szezont most meg ismét szenvednek. Kérdés mennyire türelmesek Kloppo iránt. Ha kibasznák, én a helyében bepróbálnám a Dortmunot.terry76 írta: Eléggé lefőtt a kávé a Poolnak...Kíváncsi vagyok Kloop mikor áll (állítják) fel...
HozzászólásSzerző: terry76 » 2022. október 22., szombat 16:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 22., szombat 9:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 18:58
Haaland’s agent Rafaela Pimenta: “I think Erling will be the first player to be transferred for around a billion.”Realista24 írta: Rafaela Pimenta tells
@SkySport
: “Release clause for Haaland? I can’t comment about that. He’s really top, top guy. His father is the secret”
…but yes, release clause is there — valid from 2024 for €200m. (Romano)
Rafaela Pimenta on a potential new deal for Erling Haaland at Man City: “I hope so! If they want to discuss today, we'd be happy. Why not? Always good!”, tells Sky Sport.
Ez a no vette at Raiola ugynokseget.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 17:10
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. október 21., péntek 15:11
hehetheoriginal írta:miért? mi alapján?De biztos vagyok benne,.hogy a módszerei adott környezetben, amit ahogy látjuk azért szeret ő alakítani, működnek HOSSZÚTÁVON.
en nem mondom, hogy szar edző, csak szar menedzser/pedagogus, bele se merek gondolni, ha egy ilyen ember kap egy mindenkori real madrid öltözőt, hát mi lenne ott.
vajon miért mindig azok a csapatok nyerik szarrá magukat korszakosan, ahol az edző ért a játékosok nyelvén?
max a muban, az edző hibájából, de mint játékos nincs gond, fizikálisan se. max nem fogja/akarja majd senki megfizetni, ez benne vanHogy neki kefőtt a kaffé
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 15:07
miért? mi alapján?De biztos vagyok benne,.hogy a módszerei adott környezetben, amit ahogy látjuk azért szeret ő alakítani, működnek HOSSZÚTÁVON.
max a muban, az edző hibájából, de mint játékos nincs gond, fizikálisan se. max nem fogja/akarja majd senki megfizetni, ez benne vanHogy neki kefőtt a kaffé
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. október 21., péntek 15:02
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem