OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: OFF

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 13:40

amikor a nagyobbnál nagyobb bullshitjeid dőlnek meg évek alatt
pont errol beszeltem :lol:
Nemaerto olvasas, a potencial es a joslas kifejezesek kozotti kulonbseg ismerete,.stb
Koszonom hogy irtal :lol:
thereisonly1ronaldo

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. október 21., péntek 13:38

Az a baj hehe, hogy pont azt veszed személyeskedésnek amit te megengedsz magadnak.
Ostobázol embereket a véleményük miatt, és senki ne legyen érzékeny erre, mert hát hülyeséget beszél akkor ostoba.
De amikor a nagyobbnál nagyobb bullshitjeid dőlnek meg évek alatt, és azt valaki felhozza, hogy nesze neked megint egy fail hehe eye test, akkor azt személyeskedésnek veszed. Miközben pont te vagy az aki a véleményét nem véleményként adod elő (persze amikor már magyarázkodsz akkor igen), hanem full objektivitásnak. és ez azért sokakra nem igaz itt a fórumon.

hehe...téged itt mindenki leszar. meg mindenki mást is. itt senki nem kiváncsi szerintem személyekre. itt véleményt ütköztetünk, vitázunk, bosszankodunk, örülünk. senki nem kiváncsi arra, hogy leostobázzák. de ha valaki benyom valami failt, akkor trollkodni fog a nép. nem ostobázni...csak kóstolgatni. te ezt nem bírod megérteni, ezt csinálod 10 éve. (meg ezt fogod csinálni a köv 10 évben is). nem adja ki az agyad mi a rendszer. de ettől itt vagy, és az írásaid van hogy jók, meg leginkább néha viccesek. de ez az írásaidról szól. ne hidd, hogy rád itt kiváncsi valaki, arra sem kiváncsi senki kit ostobázol, meg hogy mi esik szarul. írjál vicceseket, ha meg ideges vagy...akkor is vicceseket írjál :lol: a trollkodást meg viseld mert mindenki viseli.
de most visszajöttél, és megint hittéritesz, meg küzdesz az igazságodért. nem vagy te bazdmeg elnyomva, ne rinyálj.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 13:37

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: Miutan xedik alkalommal kitett vmi zseni innen, atmentem anno - maradva nyilvan madridos, de persze valakik itt szokas szerint beneztek, hogy akkor ezentul barcadrukker lettem :lol: -, hogy fotballrol tarsalogjak, megiscsak a legnagyobb meccsek a vilagon minden evben a clasicok, de mikor jott valaki, hogy xavi jobb, mint zidane meg all time top kp, akkor nem tudtam magam tovabb az ellenséges teruleten álcázni, es onnan is kitettek, pedig hogy várt pár arc, hogy mennyire orulnek, hogy vegre ott vagyok, hogy megjott az eszem :lol:
Zseni a zsenit, igy helyes zsenikem. Milyen smilet rakja, hogy atmenjen?
Puszi.
Egy fokkal jobb, mint az agytröszt :kalapos:
Faust írta:Ti ketten amugy hol dolgoztok? Nem kell ember? :mrgreen:
Penteken ki a faszom dolgozik?
Dolgozzon akinek ket anyja van, nem azert elek hogy dolgozzak bazzeg :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 13:33

Faust írta: Ti ketten amugy hol dolgoztok? Nem kell ember?
hehe vezetes kozben csinalja gondolom (majd a kekfenyben meglajtuk merre jart), itt meg van felvetel :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 13:32

hehetheoriginal írta: Miutan xedik alkalommal kitett vmi zseni innen, atmentem anno - maradva nyilvan madridos, de persze valakik itt szokas szerint beneztek, hogy akkor ezentul barcadrukker lettem :lol: -, hogy fotballrol tarsalogjak, megiscsak a legnagyobb meccsek a vilagon minden evben a clasicok, de mikor jott valaki, hogy xavi jobb, mint zidane meg all time top kp, akkor nem tudtam magam tovabb az ellenséges teruleten álcázni, es onnan is kitettek, pedig hogy várt pár arc, hogy mennyire orulnek, hogy vegre ott vagyok, hogy megjott az eszem :lol:
Zseni a zsenit, igy helyes zsenikem. Milyen smilet rakja, hogy atmenjen?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 21., péntek 13:32

Ti ketten amugy hol dolgoztok? Nem kell ember? :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Faust 2022. október 21., péntek 13:33-kor.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 13:29

Miutan xedik alkalommal kitett vmi zseni innen, atmentem anno - maradva nyilvan madridos, de persze valakik itt szokas szerint beneztek, hogy akkor ezentul barcadrukker lettem :lol: -, hogy fotballrol tarsalogjak, megiscsak a legnagyobb meccsek a vilagon minden evben a clasicok, de mikor jott valaki, hogy xavi jobb, mint zidane meg all time top kp, akkor nem tudtam magam tovabb az ellenséges teruleten álcázni, es onnan is kitettek, pedig hogy várt pár arc, hogy mennyire orulnek, hogy vegre ott vagyok, hogy megjott az eszem :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 13:22

Arra sem emlkeszem, hogy szoktam oda jarni :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 21., péntek 13:10

A közösség egészét nézve az évszázad üzlete. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 21., péntek 13:09

Süti írta:
Remy írta:

Csak az F1 topicba ne jönne. :mrgreen:
Kössetek dealt, ő se megy oda, és te se. :mrgreen:
Hát ez kurvaszar deal. :mrgreen:

33!

Ja, még nem kell. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 21., péntek 13:08

Remy írta:

Kössetek dealt, ő se megy oda, és te se. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 21., péntek 13:00

Laci sokat fejlődött, türelmesebb lett, ez fix. Régen sokkal kevesebbért repültek az emberek. :D

Konkrétan politika topic szerintem nem is létezhetett volna. Nem hiába nem lehetett róla anno beszélni.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 12:58

Eurobarcan meg mindig old school moderalas van, egyik nap neztem.
5 törölt hsz, 1 het pihi.
Nem lehet hirt linkelni :lol: stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 21., péntek 12:54

hehetheoriginal írta: egyszerűbb es kényelmesebb kitenni az embert es szabad teret adni és bátoritani tovabb az ostobasagot?
De te miről beszélsz?
Pont azért megy ez a fórum mert minden hülye ki van szelektálva és nincs az hogy hónapokig elbassza pár ember az egész fórumot, rend van tartva, néha el van így is engedve a gyeplő, de mikor már sok egyből rá van szólva az emberekre.

Meg lehet nézni az eurobarcát, rohadt jó kis fórum volt anno, csak a focis témákban voltak vakvágànyon ( :mrgreen: ), volt bőven komment minden témában.

Aztán hagyták elszaporodni a sok hülyét, moderálás egy vicc volt (volt mikor valakit nem tettek ki hetekig, aki direkt a létező legkisebb betűvel kommentelt ami olvasható se volt már, meg más színnel volt minden betű az kommentjeiben és arra hivatkozott hogy ez nincs a szabályzatban és emiatt ki se tehetik és ő így tiltakozott a modik ellen akik nem csináltak semmit :lol: :lol: :lol:

Aztán lassan elszaporodtak a hülyék, akiket olvasni is fájó volt, nem tette ki őket senki, aztán a fórum nagy része megunta azt ma már csoda ha van napi 10 komment ha nincs meccsnap.

Kell a moderáció, a számok, az évek és a mai napig nagy aktivitás mind azt mutatja működik a dolog, ami nem kis szó.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 21., péntek 12:41

Kicsit dejavum van, mint mikor kartyazas kozben egyik haverom szarul jon ki, mert valaki nem azt a lapot rakta, amire o szamitott, ezzel nem csak sajat magat, hanem ot is megszivatta. Majd elkezdi visszajatszani, hogy miert tartottad meg az x lapot, amikor az a szin mar ketszer volt kint. Ha 3 korrel ezelott a masik lapot rakod, akkor el tudtad volna dobni a 10est es utolso korre mar csak 3asod marad, és a 9essel elviszi az egészet, amivel egyikotok se minuszoltok. Ember, nem tök mindegy mi volt? Bonts fel egy újabb zacsko chipset, adj a Sanyinak egy sort es keverd meg a lapokat, hogy tudjunk tovabb jatszani.

Hehe, egy vitaban nem kell tizedjere is nekimenni a masiknak vörös fejjel, anyazva, csak mert valamiert nem erti, amit mondani akarsz. Van az a pillanat, amikor el kell engedni az egészet, bezárni a fórumot, majd másnap visszamenni hatha van uj tema.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 12:36

Masik tema, meg Sierra eszmefuttatasara visszakanyarodva, hogy mindenkit kiteszek :lol:
Visszaneztem:
zsuninnyo: mast sertegetett, kozom nem volt hozza
4Rv: Barcas
hehe: nem kell kommentalni
raul 4 ever: rosszabb, mint raisen, de nem azert ment, mert szemelyeskedett velem
atesz: egyik legnagyobb idiota, aki valaha regisztralt, szinten az egesz forumot akasztotta ki
Remy: a BL donto kivanta meg
tubatibi: a csapatot fikazta
zsirosdeszka: legalja szintet tolt egy ideig, azota asszem no problem
Raisen: nem kell kommentalni
pesta: okosabb volt mindenkinel a forumon
tcskhun elment lepihenni ket hetre egy kirohanasa utan
Nou99: Barcas
Es akkor mar tobb mint egy evet mentem vissza, ebbol talan (egyebken nem) egyre lehet rafogni, hogy a velem valo konflikutsa miatt tavozott, ez hehe...bar, ha osszeszamolnam hanyan irtak, hogy rakjam mar ki...akkor meglepodne.

Ha mindenkit kitennek, akivel vitaztam az elmult mondjuk egy evben, ez a lista eleg hosszu lenne. Es ahogy latni, a politika topicban elkovoetett amokfutasaitok es szemelyeskedeseitek is eleg jol el lettek turve az elmult idoszakban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 12:28

hehetheoriginal írta: tehát te félreértésnek nevezed, én meg igazsagtalansagnak.
feltetelezve
akkor én is hadd feltetelezzek dolgokat emberekrol, ne legyen már mindig tiltás a vége, köszi.
Azt feltetelezel amit akarsz, de a te szavaiddal elve, latom nem erted, ezert leirom maskeppen, hatha sikerul: itt nem irhatsz le minden serto szot, amit masokrol gondolsz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 12:27

tehát te félreértésnek nevezed, én meg igazsagtalansagnak.
feltetelezve
akkor én is hadd feltetelezzek dolgokat emberekrol, ne legyen már mindig tiltás a vége, köszi.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 12:18

hehetheoriginal írta: neked nem gond?
mi tortent legutobb?
Akkor is lehagytam a smile-t (feltetelezve, hogy erted), aztan felultel egy szemelyeskedo vonatra, sot, nemcsak felultel te a masiniszta szerepet is felvetteed, aztan en ezt utnak inditottam zarka vegalomassal. Ez tortent legutobb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 12:14

neked nem gond?
mi tortent legutobb?
beláttam - mert ugye csak 1 velemenyt tudok fujni, ugyebár... -, hogy ha hazi nem edz rendesen, akkor nem meglepo, hogy nem játszik, legutobbi belga meccs elott is bulikázni volt, ha jol hallottam, szoval ha igy, akkor en is elengedem a kezét, es ezt le is irtam. a témáról irtam, a futballrol.
erre jon a bujtatott szemelyeskedes, hogy ugyeugye.
ezt kikértem magamnak - sztem teljesen jogosan - erre te adminként kitiltasz.
ez az én oldalam, ha nem igy láttad, akkor mondd el.
nem gondolod, hogy kicsit egyenlotlen, igazsagtalan?

(az ezelőtti kitiltásom, mikor asszem elhordtam a gecibe a gyereket az F1 topikban, ott lement a redőny - ott valoban az ember ostobasaga es ertetlensege miatt - szoval ha az ostobasagot az admin helyett az élet bünteti, a csunyaagressziv szöveg viszont tilos, akkor ott jogos a tiltás, azzal nem is volt bajom.)
thereisonly1ronaldo

Vissza: