pont errol beszeltemamikor a nagyobbnál nagyobb bullshitjeid dőlnek meg évek alatt

Nemaerto olvasas, a potencial es a joslas kifejezesek kozotti kulonbseg ismerete,.stb
Koszonom hogy irtal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 13:40
pont errol beszeltemamikor a nagyobbnál nagyobb bullshitjeid dőlnek meg évek alatt
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. október 21., péntek 13:38
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 13:37
Puszi.Realista24 írta:Zseni a zsenit, igy helyes zsenikem. Milyen smilet rakja, hogy atmenjen?hehetheoriginal írta: Miutan xedik alkalommal kitett vmi zseni innen, atmentem anno - maradva nyilvan madridos, de persze valakik itt szokas szerint beneztek, hogy akkor ezentul barcadrukker lettem-, hogy fotballrol tarsalogjak, megiscsak a legnagyobb meccsek a vilagon minden evben a clasicok, de mikor jott valaki, hogy xavi jobb, mint zidane meg all time top kp, akkor nem tudtam magam tovabb az ellenséges teruleten álcázni, es onnan is kitettek, pedig hogy várt pár arc, hogy mennyire orulnek, hogy vegre ott vagyok, hogy megjott az eszem
![]()
Penteken ki a faszom dolgozik?Faust írta:Ti ketten amugy hol dolgoztok? Nem kell ember?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 13:33
hehe vezetes kozben csinalja gondolom (majd a kekfenyben meglajtuk merre jart), itt meg van felvetelFaust írta: Ti ketten amugy hol dolgoztok? Nem kell ember?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 13:32
Zseni a zsenit, igy helyes zsenikem. Milyen smilet rakja, hogy atmenjen?hehetheoriginal írta: Miutan xedik alkalommal kitett vmi zseni innen, atmentem anno - maradva nyilvan madridos, de persze valakik itt szokas szerint beneztek, hogy akkor ezentul barcadrukker lettem-, hogy fotballrol tarsalogjak, megiscsak a legnagyobb meccsek a vilagon minden evben a clasicok, de mikor jott valaki, hogy xavi jobb, mint zidane meg all time top kp, akkor nem tudtam magam tovabb az ellenséges teruleten álcázni, es onnan is kitettek, pedig hogy várt pár arc, hogy mennyire orulnek, hogy vegre ott vagyok, hogy megjott az eszem
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 21., péntek 13:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 13:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 13:22
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 21., péntek 13:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 21., péntek 13:09
Hát ez kurvaszar deal.Süti írta:Kössetek dealt, ő se megy oda, és te se.Remy írta:
Csak az F1 topicba ne jönne.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 21., péntek 13:08
Kössetek dealt, ő se megy oda, és te se.Remy írta:
Csak az F1 topicba ne jönne.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 21., péntek 13:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 12:58
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 21., péntek 12:54
De te miről beszélsz?hehetheoriginal írta: egyszerűbb es kényelmesebb kitenni az embert es szabad teret adni és bátoritani tovabb az ostobasagot?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 21., péntek 12:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 12:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 12:28
Azt feltetelezel amit akarsz, de a te szavaiddal elve, latom nem erted, ezert leirom maskeppen, hatha sikerul: itt nem irhatsz le minden serto szot, amit masokrol gondolsz.hehetheoriginal írta: tehát te félreértésnek nevezed, én meg igazsagtalansagnak.
akkor én is hadd feltetelezzek dolgokat emberekrol, ne legyen már mindig tiltás a vége, köszi.feltetelezve
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 12:27
akkor én is hadd feltetelezzek dolgokat emberekrol, ne legyen már mindig tiltás a vége, köszi.feltetelezve
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 12:18
Akkor is lehagytam a smile-t (feltetelezve, hogy erted), aztan felultel egy szemelyeskedo vonatra, sot, nemcsak felultel te a masiniszta szerepet is felvetteed, aztan en ezt utnak inditottam zarka vegalomassal. Ez tortent legutobb.hehetheoriginal írta: neked nem gond?
mi tortent legutobb?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 12:14
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem