OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: OFF

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 12:27

tehát te félreértésnek nevezed, én meg igazsagtalansagnak.
feltetelezve
akkor én is hadd feltetelezzek dolgokat emberekrol, ne legyen már mindig tiltás a vége, köszi.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 12:18

hehetheoriginal írta: neked nem gond?
mi tortent legutobb?
Akkor is lehagytam a smile-t (feltetelezve, hogy erted), aztan felultel egy szemelyeskedo vonatra, sot, nemcsak felultel te a masiniszta szerepet is felvetteed, aztan en ezt utnak inditottam zarka vegalomassal. Ez tortent legutobb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 12:14

neked nem gond?
mi tortent legutobb?
beláttam - mert ugye csak 1 velemenyt tudok fujni, ugyebár... -, hogy ha hazi nem edz rendesen, akkor nem meglepo, hogy nem játszik, legutobbi belga meccs elott is bulikázni volt, ha jol hallottam, szoval ha igy, akkor en is elengedem a kezét, es ezt le is irtam. a témáról irtam, a futballrol.
erre jon a bujtatott szemelyeskedes, hogy ugyeugye.
ezt kikértem magamnak - sztem teljesen jogosan - erre te adminként kitiltasz.
ez az én oldalam, ha nem igy láttad, akkor mondd el.
nem gondolod, hogy kicsit egyenlotlen, igazsagtalan?

(az ezelőtti kitiltásom, mikor asszem elhordtam a gecibe a gyereket az F1 topikban, ott lement a redőny - ott valoban az ember ostobasaga es ertetlensege miatt - szoval ha az ostobasagot az admin helyett az élet bünteti, a csunyaagressziv szöveg viszont tilos, akkor ott jogos a tiltás, azzal nem is volt bajom.)
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 12:07

Na látod, a te sem érted és a menjel már innen te ostoba között mekkora a szakadék.
Persze vágom hogy ettől függetlenül ostobának tartasz, de amíg nem ezzel hányod tele a fórumot, nekem nem gond.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 12:03

ez amugy, hogy ugyanazokat mormolom állandoan, megint tévképzetbe kerult a fél forum, ahogy látom.
ha meccsrol meccsre szar a játék, és botladoznak elöl az emberek, hiaba van amugy brazil utlevelük, akkor mit irjon az ember az igazsagon kivul?

biztam haziban pl, hogy ha már egeszseges, akkor büntetni fog, de igy látva, hogy valszeg kutyafaszt se csinal edzesen, megertem, hogy nem jatszatjak.
aztan valverde idénre szintet lépett ugy néz ki, de elotte joggal volt kritizalva, nem hiaba nem kapott lehetoseget sokszor a serulesei utan.
most abszolut pozitiv, ahogy lefociztuk a barcát, es a minap az elcsét, full dominans, meg ugy is, hogy vini megrekedt (ez a sosem lesz szuk elit az én szememben téma), de rodrigoban végre látok vállalkozókedvet az 1v1-ekre, es valverde szintlépése viszi előre a csapatot az előrejátékban.
szoval arrol beszélek mindig, amit látok, ha ugyanazt mondom állandoan, az azert van, mert ugyanazt a szar vagy jo teljesitmenyt latom adott jatekostol vagy csapattol.
Azért mert valaki nem érti a véleményed vagy nem fogja fel amit írsz, attól meg nem ostoba, mert hehe és a valósága nem egyenlő a mindenkori igazsággal.
latom te se erted.
oké, nem ostoba. nekem mindegy.
de akkor legyen már hajlando végigvinni a vitát érvekkel es sajat szempontokkal, ne egybol tiltásért esedezzen. itt nem az a lényeg, hogy ki ostoba es ki tart kit ostobanak, hanem hogy elzarkoznak vagy ellehetetlenitik az ertelmes normalis vitát. én elhiszem, hogy bánt valakit, ha leostobázzák, de nem pont akkor kéne bebizonyitani, hogy nem igaz?
de ha meg se érti, meg se akarja érteni es egyszerűbb tiltani/tiltatni az embert, akkor hogy gondolhatnék mást róla, mint hogy ostoba vagy hogy muffin volt a jele az oviban, de még most is a munkahelyen a fiokján?
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 21., péntek 11:58

gutihaz14 írta:
Remy írta: Én adom hehét. Csak néha tényleg olyan, mint a kocsmában lévő ittas tag, aki amúgy jófej, csak néha rá kell szólni, hogy kussolj már el egy kicsit. :mrgreen:
es masnap ha mesz o ugyanott van fixen es ugyanazokat a sztorikat mantrazza naprol napra :mrgreen:
Azaz! Kikéri az olcsó fröccsöt a Rocky Cellar mellé reggel 8kor. Újságból nézi a tippmixet és mellé nyomatja a Ronaldós sztorikat a 90es évekből. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 11:55

hehetheoriginal írta: de miert?
az akkor sértés, ha vki amugy értelmes.
mert igy ez csak tény, ha valaki ostobaságrol tesz tanubizonysagot, akkor ő ostoba. nem szégyen az. őőő ja de, szégyen, de az most mindegy :lol: rá lehet cáfolni, ez is csak vélemény, el lehet érni, hogy vki megváltoztassa, pl első lépés, ha megérti, hogy mit írt a másik, aztán érvekkel alátámasztva megbeszélik az ő nézőpontját is.
nem igy lenne a normális?
vagy ez tul 90-es évek? nem trendi ma már?
egyszerűbb es kényelmesebb kitenni az embert es szabad teret adni és bátoritani tovabb az ostobasagot?
Azért mert valaki nem érti a véleményed vagy nem fogja fel amit írsz, attól meg nem ostoba, mert hehe és a valósága nem egyenlő a mindenkori igazsággal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 21., péntek 11:55

Remy írta: Én adom hehét. Csak néha tényleg olyan, mint a kocsmában lévő ittas tag, aki amúgy jófej, csak néha rá kell szólni, hogy kussolj már el egy kicsit. :mrgreen:
es masnap ha mesz o ugyanott van fixen es ugyanazokat a sztorikat mantrazza naprol napra :mrgreen:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 11:52

pff mindennek vége :lol:
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 21., péntek 11:45

Én adom hehét. Csak néha tényleg olyan, mint a kocsmában lévő ittas tag, aki amúgy jófej, csak néha rá kell szólni, hogy kussolj már el egy kicsit. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 11:39

de miert?
az akkor sértés, ha vki amugy értelmes.
mert igy ez csak tény, ha valaki ostobaságrol tesz tanubizonysagot, akkor ő ostoba. nem szégyen az. őőő ja de, szégyen, de az most mindegy :lol: rá lehet cáfolni, ez is csak vélemény, el lehet érni, hogy vki megváltoztassa, pl első lépés, ha megérti, hogy mit írt a másik, aztán érvekkel alátámasztva megbeszélik az ő nézőpontját is.
nem igy lenne a normális?
vagy ez tul 90-es évek? nem trendi ma már?
egyszerűbb es kényelmesebb kitenni az embert es szabad teret adni és bátoritani tovabb az ostobasagot?
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 11:32

hadd gondoljam már ostobanak őket, ha azok :lol:
Te meg engedd meg nekunk, hogy ha tobb usert is ostobazol, akkor kirakjalak. Win-win szituacio.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 11:30

egyaltalan nem tudok mindent, sőt. multkor is kérdeztem, mibe, hova merre erdemes befektetni :D
de pl csak egy példa, amikor megkérdőjelezik, pl az eye-testem eredmenyet, akkor nyilik a bicska :mrgreen:
meg akkor is, mikor az emberek nem fogjak fel mi a kulonbseg a potencial (ami az eye-testbol jön feligmeddig) meg a jóslás között, szoval ezek alapjan, akik konkretan a magyar nyelvet nem ertik es fogjak fel, hadd gondoljam már ostobanak őket, ha azok :lol:
aztan mint manapsag annyira divat, az egesz narrativát eltolják másik irányba, hogy probalok magyarazkodni, meg "túlpörögsz", stb.
mint mikor vki ha a zsidokrol beszél, az már default antiszemita, bármi is a téma :lol:
Egyebkent halkan megsugom neked, hogy te vagy itt az egyik legerzekenyebb.
lehet te erzekenysegnek latod, en csak nem tudom elengedni, ha valaki nem erti, amit mondok, addig nem hagyom abba, amig meg nem erti az allaspontom, csak probalom jobba tenni a vilagot :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 21., péntek 11:23

hehetheoriginal írta: ez csak azoknak a puhaságát, meg anya szoknyájához szaladgálását mutatja, hogy egy fórumon, ahol elvileg a vélemények és gondolatok cseréje lenne a fő tevekenyseg, ott a puha arcok valakit nem akarnak látni, csak mert bántja/sérti őket a ..... mi is? stilus? vagy mert vki másképp gondol valamit?
mennyire kell gyenge kisgyereknek lenni ehhez?
tehat ha van pár erzekeny kisember, akiknek a szavazata/downvote-ja összeadódik, akkor az reprezentativ a forum es a közösség egeszere, ugye? mert ha igen, akkor még jobban elmegy az ember kedve, ilyen hópehely emberek között "lenni", szóval kölcsönös, ők se akarják, én se akarom.
de nem gondolom, sztem a legtöbb arc itt normális, max 1-2 stiklivel, mint mindenki, csak kár, hogy pl pont azokban nincs annyi vér vagy gerinc, hogy akiknek tényleges, valós problémájuk van, azokkal lehessen megbeszelni a dolgokat, ezek általában a háttérben nyomulnak, privát üzikkel, szánalmasan.
túlpörögsz
lehet te/ti igy latjatok, de en csak vedem/magyarazom az en szempontjaimat, probalom ervekkel, tenyekkel alatamasztva. aztan ha valaki nem erti - mert szimplán ostoba (ez nem pc kérdése, sok a buta ember manapsag, nyilvan nem csak en tapasztalom) - vagy nem akarja erteni, ezert belekezd szemelyeskedesbe, akkor en nem fogok lefekudni, foleg ha igazsagtalansaggal talalom magam szembe (mint pl pár végleges eseteben).
az a helyzet hogy kurvára nem erről van szó. :D sztem kevés ember az, akire ezek vonatkoznak amit írsz. az a baj, hogy néha baromira unalmas vagy. ugyanazokat írod 36x heti szinten, ami már mindenkinek a könyökén jön ki. az mire jó? miért jó minden héten leírni azokat, amiket mindenki tud már évek óta?

a másik dolog meg az, hogy te is azt hiszed, hogy mindenhez értesz, mindent tudsz, mindenben okos vagy és amit te írsz az a frankó, mindig minden esetben. és akkor mellé társul a stílus ami szintén idegesítő sokszor.

Szerintem ez a két dolog ami bassza az itteni emberek csőrét.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 11:21

hehetheoriginal írta: ez csak azoknak a puhaságát, meg anya szoknyájához szaladgálását mutatja, hogy egy fórumon, ahol elvileg a vélemények és gondolatok cseréje lenne a fő tevekenyseg, ott a puha arcok valakit nem akarnak látni, csak mert bántja/sérti őket a ..... mi is? stilus? vagy mert vki másképp gondol valamit?
mennyire kell gyenge kisgyereknek lenni ehhez?
tehat ha van pár erzekeny kisember, akiknek a szavazata/downvote-ja összeadódik, akkor az reprezentativ a forum es a közösség egeszere, ugye? mert ha igen, akkor még jobban elmegy az ember kedve, ilyen hópehely emberek között "lenni", szóval kölcsönös, ők se akarják, én se akarom.
de nem gondolom, sztem a legtöbb arc itt normális, max 1-2 stiklivel, mint mindenki, csak kár, hogy pl pont azokban nincs annyi vér vagy gerinc, hogy akiknek tényleges, valós problémájuk van, azokkal lehessen megbeszelni a dolgokat, ezek általában a háttérben nyomulnak, privát üzikkel, szánalmasan.
túlpörögsz
lehet te/ti igy latjatok, de en csak vedem/magyarazom az en szempontjaimat, probalom ervekkel, tenyekkel alatamasztva. aztan ha valaki nem erti - mert szimplán ostoba (ez nem pc kérdése, sok a buta ember manapsag, nyilvan nem csak en tapasztalom) - vagy nem akarja erteni, ezert belekezd szemelyeskedesbe, akkor en nem fogok lefekudni, foleg ha igazsagtalansaggal talalom magam szembe (mint pl pár végleges eseteben).
A lenye, hogy nem te kezded a szemelyeskedest, mert ha valaki teged nem ert, az csak es kizarolag ostoba lehet. :smile:

Egyebkent halkan megsugom neked, hogy te vagy itt az egyik legerzekenyebb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 8:34

M1Ö írta: Srácok, főleg R24! Nem tudjátok, hogy vasárnap (okt. 23 miatt) nyitva lesz Fehérváron a Bory-vár?
Igen.
Október 23-án is
9:00 - 17:00 óráig
szeretettel várjuk látogatóinkat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. október 21., péntek 8:20

Srácok, főleg R24! Nem tudjátok, hogy vasárnap (okt. 23 miatt) nyitva lesz Fehérváron a Bory-vár?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 19., szerda 19:15

Realista24 írta: Power Automate-t valaki hasznalt mar excelben jovahagyasi folyamat kialakitasara?
Ha igen, batran irjon ram, koszi.
Nagyjából megoldottam, de pár pro tipp ha lapul valakinel, akkor ne tartsa magába.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 19., szerda 12:49

Halfkey írta: Mindent egy lapra tesz fel a magyar megfelelője :)
Valóban, köszi! :)

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 19., szerda 12:38

Mindent egy lapra tesz fel a magyar megfelelője :)

Vissza: