Hát ez kurvaszar deal.Süti írta:Kössetek dealt, ő se megy oda, és te se.Remy írta:
Csak az F1 topicba ne jönne.![]()
![]()

33!
Ja, még nem kell.

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 21., péntek 13:09
Hát ez kurvaszar deal.Süti írta:Kössetek dealt, ő se megy oda, és te se.Remy írta:
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 21., péntek 13:08
Kössetek dealt, ő se megy oda, és te se.Remy írta:
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 21., péntek 13:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 12:58
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 21., péntek 12:54
De te miről beszélsz?hehetheoriginal írta: egyszerűbb es kényelmesebb kitenni az embert es szabad teret adni és bátoritani tovabb az ostobasagot?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 21., péntek 12:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 12:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 12:28
Azt feltetelezel amit akarsz, de a te szavaiddal elve, latom nem erted, ezert leirom maskeppen, hatha sikerul: itt nem irhatsz le minden serto szot, amit masokrol gondolsz.hehetheoriginal írta: tehát te félreértésnek nevezed, én meg igazsagtalansagnak.
akkor én is hadd feltetelezzek dolgokat emberekrol, ne legyen már mindig tiltás a vége, köszi.feltetelezve
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 12:27
akkor én is hadd feltetelezzek dolgokat emberekrol, ne legyen már mindig tiltás a vége, köszi.feltetelezve
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 12:18
Akkor is lehagytam a smile-t (feltetelezve, hogy erted), aztan felultel egy szemelyeskedo vonatra, sot, nemcsak felultel te a masiniszta szerepet is felvetteed, aztan en ezt utnak inditottam zarka vegalomassal. Ez tortent legutobb.hehetheoriginal írta: neked nem gond?
mi tortent legutobb?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 12:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 12:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 12:03
latom te se erted.Azért mert valaki nem érti a véleményed vagy nem fogja fel amit írsz, attól meg nem ostoba, mert hehe és a valósága nem egyenlő a mindenkori igazsággal.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 21., péntek 11:58
Azaz! Kikéri az olcsó fröccsöt a Rocky Cellar mellé reggel 8kor. Újságból nézi a tippmixet és mellé nyomatja a Ronaldós sztorikat a 90es évekből.gutihaz14 írta:es masnap ha mesz o ugyanott van fixen es ugyanazokat a sztorikat mantrazza naprol napraRemy írta: Én adom hehét. Csak néha tényleg olyan, mint a kocsmában lévő ittas tag, aki amúgy jófej, csak néha rá kell szólni, hogy kussolj már el egy kicsit.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 11:55
Azért mert valaki nem érti a véleményed vagy nem fogja fel amit írsz, attól meg nem ostoba, mert hehe és a valósága nem egyenlő a mindenkori igazsággal.hehetheoriginal írta: de miert?
az akkor sértés, ha vki amugy értelmes.
mert igy ez csak tény, ha valaki ostobaságrol tesz tanubizonysagot, akkor ő ostoba. nem szégyen az. őőő ja de, szégyen, de az most mindegyrá lehet cáfolni, ez is csak vélemény, el lehet érni, hogy vki megváltoztassa, pl első lépés, ha megérti, hogy mit írt a másik, aztán érvekkel alátámasztva megbeszélik az ő nézőpontját is.
nem igy lenne a normális?
vagy ez tul 90-es évek? nem trendi ma már?
egyszerűbb es kényelmesebb kitenni az embert es szabad teret adni és bátoritani tovabb az ostobasagot?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 21., péntek 11:55
es masnap ha mesz o ugyanott van fixen es ugyanazokat a sztorikat mantrazza naprol napraRemy írta: Én adom hehét. Csak néha tényleg olyan, mint a kocsmában lévő ittas tag, aki amúgy jófej, csak néha rá kell szólni, hogy kussolj már el egy kicsit.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 11:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 21., péntek 11:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 11:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 11:32
Te meg engedd meg nekunk, hogy ha tobb usert is ostobazol, akkor kirakjalak. Win-win szituacio.hadd gondoljam már ostobanak őket, ha azok
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem