Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 7:11

rikko írta:
Realista24 írta:

Messi? :kalapos:
Jogos, csak Messi tett a közösbe rendesen ... Míg CR , ahogy te is mondtad 350 perc / gól... Nem mindegy...
A Barca nem lett destabilizalva az utolso evekben keret es penzugyileg, csak, hogy jo legyen neki?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 21., péntek 6:58

rikko írta:
Realista24 írta:

Jogos, csak Messi tett a közösbe rendesen ... Míg CR , ahogy te is mondtad 350 perc / gól... Nem mindegy...
Tavaly pont ilyen golatlagot hozott Messi is a francia bajnoksagban :mrgreen:

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. október 21., péntek 6:51

Realista24 írta:
BlancoMark írta: Ez az a személyisége ami a csúcsra vitte anno, és ez az a személyisége ami miatt most kicsit elkezdte döntögetni a saját szobrát. Pedig milyen szép lett volna a csúcson kiszállni, nem sok értelme van annak amit jelenleg csinál. Ha csak nem a játék szeretetéért, de ha ez a játék - és esetleg a klubja - szeretetéről szólna, akkor nem lenne probléma beállni csereként sem, akár az utolső tíz percre. Szerintem nagyon cink amit csinál, és jogosan rakták ki. Nem született meg az a játékos még, aki miatt destabilizálni kéne egy egész csapatot. Valószínűleg télen vége lesz ennek a kalandnak és aláírja az utolsó szerződését. Azt olvasni itt-ott, hogy a Chelsea akarja. Nem tudom, hogy képes-e ő még, ilyen szintű csapatoknak kezdőként komolyat nyújtani, talán inkább nem a válasz.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 21., péntek 6:46

Gerrard lapátra téve.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 21., péntek 6:06

Realista24 írta: Ahogy ma már írtam, nem kerek a történet.
Elvileg menni akart.
Elvileg Ten Haag engedte volna.
Elvileg Glazerek nem engedtek.
Gyakorlatilag viszont nyaron Mendes vegig udvarolta fel Europat, de senkinek nem kellett. Akik megengedhettek volna maguknak az o fizeteset, azok tudjak, hogy barmekkora marketing, barmilyen jo befejezo is CR, a jatek legalabb ennyi elemeben hatrany, ekkora fizetesert mar nem eri meg a kockazatot vagy csak eleve masra epitenek. Akikhez meg 37 evesen meg mindig befert volna, nekik a mostani fizuja harmada vagy negyede is sok.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. október 21., péntek 1:11

en tartom, hogy a bayernnel jart volna legjobban.

fix bajnoki cim egy ujabb ligaban, fixen legalabb 8 bl meccs, a csapat nagy resze beszel angolul.
teljesen turheto rotacio a mane-sane-gnabry-coman-muller-cr 6-ossal kb 4 posztra, 3 fronton harcban allo csapatnal.

szerintem a bayernnek is megerte volna lecserelni ra choupo motingot, amivel nagyobb fizuigenye lett volna a portugalnak, abbol meg azert sok visszajott volna marketingbol.

jovore meg mar a sporting is kerdeses, mert nem remekelnek a ligaban, egyaltalan nem biztos a bl fotabla sem.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. október 20., csütörtök 21:28

Ziro kebabosa szolt, hogy azert raktak ki, mert nem adta Karimnak nyilt gratulaciot az instan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. október 20., csütörtök 21:05

BlancoMark írta: Ez az a személyisége ami a csúcsra vitte anno, és ez az a személyisége ami miatt most kicsit elkezdte döntögetni a saját szobrát. Pedig milyen szép lett volna a csúcson kiszállni, nem sok értelme van annak amit jelenleg csinál. Ha csak nem a játék szeretetéért, de ha ez a játék - és esetleg a klubja - szeretetéről szólna, akkor nem lenne probléma beállni csereként sem, akár az utolső tíz percre. Szerintem nagyon cink amit csinál, és jogosan rakták ki. Nem született meg az a játékos még, aki miatt destabilizálni kéne egy egész csapatot. Valószínűleg télen vége lesz ennek a kalandnak és aláírja az utolsó szerződését. Azt olvasni itt-ott, hogy a Chelsea akarja. Nem tudom, hogy képes-e ő még, ilyen szintű csapatoknak kezdőként komolyat nyújtani, talán inkább nem a válasz.
Chelsea? Potter nem hülye.
Egy polccal lejjebb kell keresgéljen, hogy ne rombolja tovább a karrierjét.
BL gólok és bajnokság kellene még neki, a portugal bajnoki címre lenne esélyes, úgy hogy fix kezdő ember.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 20., csütörtök 20:01

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. október 20., csütörtök 19:52

Ez az a személyisége ami a csúcsra vitte anno, és ez az a személyisége ami miatt most kicsit elkezdte döntögetni a saját szobrát. Pedig milyen szép lett volna a csúcson kiszállni, nem sok értelme van annak amit jelenleg csinál. Ha csak nem a játék szeretetéért, de ha ez a játék - és esetleg a klubja - szeretetéről szólna, akkor nem lenne probléma beállni csereként sem, akár az utolső tíz percre. Szerintem nagyon cink amit csinál, és jogosan rakták ki. Nem született meg az a játékos még, aki miatt destabilizálni kéne egy egész csapatot. Valószínűleg télen vége lesz ennek a kalandnak és aláírja az utolsó szerződését. Azt olvasni itt-ott, hogy a Chelsea akarja. Nem tudom, hogy képes-e ő még, ilyen szintű csapatoknak kezdőként komolyat nyújtani, talán inkább nem a válasz.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 20., csütörtök 19:39

Ahogy ma már írtam, nem kerek a történet.
Elvileg menni akart.
Elvileg Ten Haag engedte volna.
Elvileg Glazerek nem engedtek.
Így a feszko teljesen megalapozott. Viszont ahogy Madridban, úgy Manchesterben sem helyezik a klub elé.
Ha tetszik neki, és a fanjainak, ha nem.
Szerintem ez így helyes.

Ha azt mondta hogy nem megyek be csereként, akkor ne akarjon ott lenni a Chelsea ellen sem. Slussz poén hogy valószínű már Manchesterben sem akar ott lenni, szóval ez win win szitu az en szememben.

A többit intézik a social médiában és a drukkerek és haterek egymás között.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. október 20., csütörtök 19:21

Egyszerűen nem tud eredményes lenni egy ilyen csapat ilyen szinten Ronaldoval a pályán, ezért ha akarnak valamit elérni, akkor max padrol tud beszállni.
Ez viszont nem Ronaldo kaliberű embernek való. Lépnie kellett volna a nyáron, de nem engedett a fizuból, így most jól beszopta.
Rossz látni, hogy ilyen szituba került, de magának köszönheti mert sem szerződés igényekből nem engedett, sem a pályán nem akar alkalmazkodni a csapat taktikájához.

Télen egy Sporting-Napoli jó állomás lehet neki vagy robbantson egy nagyot és valamelyik másik portugal klubhoz igazoljon szépen, amelyik továbbjut a BL csoportból.

Ten Haagot viszont nem szidnám, hogy küzd a kirúgás ellen.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. október 20., csütörtök 19:19

CR helyében megmondanám hogy többet nem lépek pályára bontsák fel a szerződésemet.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 20., csütörtök 19:12

Caraway írta: Cristiano Ronaldo refused to come on as a substitute for #mufc against Tottenham before he left Old Trafford [@ChrisWheelerDM]

Ronaldo has been dropped from the United squad vs Chelsea by Ten Hag. #mufc @samuelluckhurst

Cristiano will be banished from first-team squad after refusing to come on against Tottenham Hotspur.

#MUFC statement confirms he won't be part of Chelsea squad. @TheAthleticUK understands he won't train with seniors either.

Erik ten Hag's call.

Tokos ez a Ten Hag. Be akarta hozni, Ronaldo nem volt hajlando bejonni cserekent, szoval kibaszta a keretbol, es a csapattal sem edzhet.
Inkabb hulye mint tokos. Amiota megjott csak a farokméregetést nyomja vele.

Pedig sokat tudna adni cé még mindig ha az ilyen balfasz csapatok mint a juve meg a mu értenének ahhoz amit csinálnak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2022. október 20., csütörtök 19:05

Tíz éve költik a világ összes pénzét, és a lófasz eredmény mellé minden évben ki kell rakni valakit vagy valakiket a keretből magatartás miatt. Valaha volt legrosszabb keretmenedzselés történt Manchester vörös felében az elmúlt tíz évben.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 20., csütörtök 18:54

Jol is csinalta, ha ez igy van.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. október 20., csütörtök 18:53

Cristiano Ronaldo refused to come on as a substitute for #mufc against Tottenham before he left Old Trafford [@ChrisWheelerDM]

Ronaldo has been dropped from the United squad vs Chelsea by Ten Hag. #mufc @samuelluckhurst

Cristiano will be banished from first-team squad after refusing to come on against Tottenham Hotspur.

#MUFC statement confirms he won't be part of Chelsea squad. @TheAthleticUK understands he won't train with seniors either.

Erik ten Hag's call.

Tokos ez a Ten Hag. Be akarta hozni, Ronaldo nem volt hajlando bejonni cserekent, szoval kibaszta a keretbol, es a csapattal sem edzhet.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 20., csütörtök 16:35

petiamadridista írta:
pheco írta: Tényleg látványosan visszaesett, de engem a legjobban az basz fel, hogy Messi 2 évvel fiatalabb és hasonlóan visszaesett, sőt... CR tavaly egész jó számokat hozott, főleg ősszel, ráadásul a PL-ben és BL-ben. Messi meg a francia bajnokságban hozott kritikán aluli számokat, a BL-ben is csak a csoportkörben lőtt pár gólt. Jó tudom, assziszt meg kapufakirály lett közben :fpalm: , de akkor is nagyon látványos a kettős mérce a két játékosnál.
A sajtóban igen.
De ez 15 éve igy van.
Az FFnél már Messi a 30as listan se volt fent,.CR7 meg 20. lett szóval azért a szakma mashogy ítélte meg a kettőt és CR7et hozták ki jobbnak.
Direkt írtam hogy idén. Amiről te beszélsz az a tavalyi szezonra vonatkozik, amikor Messi trágyalé volt.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. október 20., csütörtök 16:31

pheco írta:
Anthony írta: Így csak a saját szobrát rombolja, ami mondjuk kvázi elkerülhetetlen volt, mivel ahogy nem tudja a prime számait hozni egyből rászáll a média és a trollok.
Tényleg látványosan visszaesett, de engem a legjobban az basz fel, hogy Messi 2 évvel fiatalabb és hasonlóan visszaesett, sőt... CR tavaly egész jó számokat hozott, főleg ősszel, ráadásul a PL-ben és BL-ben. Messi meg a francia bajnokságban hozott kritikán aluli számokat, a BL-ben is csak a csoportkörben lőtt pár gólt. Jó tudom, assziszt meg kapufakirály lett közben :fpalm: , de akkor is nagyon látványos a kettős mérce a két játékosnál.

A sajtóban igen.
De ez 15 éve igy van.
Az FFnél már Messi a 30as listan se volt fent,.CR7 meg 20. lett szóval azért a szakma mashogy ítélte meg a kettőt és CR7et hozták ki jobbnak.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 20., csütörtök 16:30

Messi tavaly visszaesett, de idén egyébként jó. Nyilván az nem releváns mert farmers league+elfogultság, de kering a neten sofascore kép, hogy neki a legnagyobb idén a meccsértékelések (pontozás) átlaga minden játékos közül.

Vissza: