A kerdesre nem valaszoltaldzsi91 írta:A story engem is hidegen hagyRealista24 írta: Engem nagyjából hidegen hagy a szitu dzsi.
De mit adott idén ez a CR a ManUnak?
350 percenként egy golt, összesen kettot.
Ezenkívül? Nem nézem a meccseiket, csak olvasom a híreket és elemzéseket, ezért kérdezem.nyár eleje óta feszültség van közte meg tenhag kozott amiert tavozni akart azóta csak folyamat provokálja az edző, hogy nincs megfelelő állapotban mert kihagyta az előszezont. Válogatottban nem hoz ilyen ótvar formát.
Ha valaki egy használható céronaldot akarna nem így állna hozzá mint pl tegnap. Ami egy ancelotti real esetében még beleis férne de annak a unitednek amelyik 6-1 szopik a citytol szerintem nem.
Tavaly tudta hozni magát a premjerligben. Amióta ez a kopasz van meg csak a feszkó van.

A valogatottban jatszott 4 teljes meccset, es egy meccsen rugott ket golt es adott egy golpasszt, Svajc ellen.
Betli a csehek odavissza es spanyolok ellen, illetve 28 perce volt meg szinten a spanyolok ellen eredmenytelenul.
Ten Haag lehet, hogy nem kezeli a legjobban, de amikor nem cserelte be a City ellen a vegen tiszteletbol, akkor az volt a baj. Most hogy be akarta cserelni a vegen, az a baj.
Ha megnezzuk az EL meccseket, akkor lathatod, hogy TH minden meccsen bizalmat szavazott neki kezdokent, es a marha eros ellenfelek ellen semmi erdemlegeset nem tudott alkotni.
Szoval miert is kene szamolnia vele, nem kispadoskent? Mit tudna adni, amit eddig nem tudott megmutatni?
Es en ertem, hogy le lehet irni, hogy de az egesz ManU egy romhalmaz, de a realistas az, hogy eggyel feljebb levo csapatoknal mar nincs hely CR-nek, meg a padon sem.