A Barca nem lett destabilizalva az utolso evekben keret es penzugyileg, csak, hogy jo legyen neki?rikko írta:Jogos, csak Messi tett a közösbe rendesen ... Míg CR , ahogy te is mondtad 350 perc / gól... Nem mindegy...Realista24 írta:
Messi?![]()

Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Tavaly pont ilyen golatlagot hozott Messi is a francia bajnoksagbanrikko írta:Jogos, csak Messi tett a közösbe rendesen ... Míg CR , ahogy te is mondtad 350 perc / gól... Nem mindegy...Realista24 írta:
Messi?![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Jogos, csak Messi tett a közösbe rendesen ... Míg CR , ahogy te is mondtad 350 perc / gól... Nem mindegy...Realista24 írta:Messi?BlancoMark írta: Ez az a személyisége ami a csúcsra vitte anno, és ez az a személyisége ami miatt most kicsit elkezdte döntögetni a saját szobrát. Pedig milyen szép lett volna a csúcson kiszállni, nem sok értelme van annak amit jelenleg csinál. Ha csak nem a játék szeretetéért, de ha ez a játék - és esetleg a klubja - szeretetéről szólna, akkor nem lenne probléma beállni csereként sem, akár az utolső tíz percre. Szerintem nagyon cink amit csinál, és jogosan rakták ki. Nem született meg az a játékos még, aki miatt destabilizálni kéne egy egész csapatot. Valószínűleg télen vége lesz ennek a kalandnak és aláírja az utolsó szerződését. Azt olvasni itt-ott, hogy a Chelsea akarja. Nem tudom, hogy képes-e ő még, ilyen szintű csapatoknak kezdőként komolyat nyújtani, talán inkább nem a válasz.![]()
Gerrard lapátra téve.
- h3x0r
Gyakorlatilag viszont nyaron Mendes vegig udvarolta fel Europat, de senkinek nem kellett. Akik megengedhettek volna maguknak az o fizeteset, azok tudjak, hogy barmekkora marketing, barmilyen jo befejezo is CR, a jatek legalabb ennyi elemeben hatrany, ekkora fizetesert mar nem eri meg a kockazatot vagy csak eleve masra epitenek. Akikhez meg 37 evesen meg mindig befert volna, nekik a mostani fizuja harmada vagy negyede is sok.Realista24 írta: Ahogy ma már írtam, nem kerek a történet.
Elvileg menni akart.
Elvileg Ten Haag engedte volna.
Elvileg Glazerek nem engedtek.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en tartom, hogy a bayernnel jart volna legjobban.
fix bajnoki cim egy ujabb ligaban, fixen legalabb 8 bl meccs, a csapat nagy resze beszel angolul.
teljesen turheto rotacio a mane-sane-gnabry-coman-muller-cr 6-ossal kb 4 posztra, 3 fronton harcban allo csapatnal.
szerintem a bayernnek is megerte volna lecserelni ra choupo motingot, amivel nagyobb fizuigenye lett volna a portugalnak, abbol meg azert sok visszajott volna marketingbol.
jovore meg mar a sporting is kerdeses, mert nem remekelnek a ligaban, egyaltalan nem biztos a bl fotabla sem.
fix bajnoki cim egy ujabb ligaban, fixen legalabb 8 bl meccs, a csapat nagy resze beszel angolul.
teljesen turheto rotacio a mane-sane-gnabry-coman-muller-cr 6-ossal kb 4 posztra, 3 fronton harcban allo csapatnal.
szerintem a bayernnek is megerte volna lecserelni ra choupo motingot, amivel nagyobb fizuigenye lett volna a portugalnak, abbol meg azert sok visszajott volna marketingbol.
jovore meg mar a sporting is kerdeses, mert nem remekelnek a ligaban, egyaltalan nem biztos a bl fotabla sem.
Ziro kebabosa szolt, hogy azert raktak ki, mert nem adta Karimnak nyilt gratulaciot az instan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Chelsea? Potter nem hülye.BlancoMark írta: Ez az a személyisége ami a csúcsra vitte anno, és ez az a személyisége ami miatt most kicsit elkezdte döntögetni a saját szobrát. Pedig milyen szép lett volna a csúcson kiszállni, nem sok értelme van annak amit jelenleg csinál. Ha csak nem a játék szeretetéért, de ha ez a játék - és esetleg a klubja - szeretetéről szólna, akkor nem lenne probléma beállni csereként sem, akár az utolső tíz percre. Szerintem nagyon cink amit csinál, és jogosan rakták ki. Nem született meg az a játékos még, aki miatt destabilizálni kéne egy egész csapatot. Valószínűleg télen vége lesz ennek a kalandnak és aláírja az utolsó szerződését. Azt olvasni itt-ott, hogy a Chelsea akarja. Nem tudom, hogy képes-e ő még, ilyen szintű csapatoknak kezdőként komolyat nyújtani, talán inkább nem a válasz.
Egy polccal lejjebb kell keresgéljen, hogy ne rombolja tovább a karrierjét.
BL gólok és bajnokság kellene még neki, a portugal bajnoki címre lenne esélyes, úgy hogy fix kezdő ember.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Messi?BlancoMark írta: Ez az a személyisége ami a csúcsra vitte anno, és ez az a személyisége ami miatt most kicsit elkezdte döntögetni a saját szobrát. Pedig milyen szép lett volna a csúcson kiszállni, nem sok értelme van annak amit jelenleg csinál. Ha csak nem a játék szeretetéért, de ha ez a játék - és esetleg a klubja - szeretetéről szólna, akkor nem lenne probléma beállni csereként sem, akár az utolső tíz percre. Szerintem nagyon cink amit csinál, és jogosan rakták ki. Nem született meg az a játékos még, aki miatt destabilizálni kéne egy egész csapatot. Valószínűleg télen vége lesz ennek a kalandnak és aláírja az utolsó szerződését. Azt olvasni itt-ott, hogy a Chelsea akarja. Nem tudom, hogy képes-e ő még, ilyen szintű csapatoknak kezdőként komolyat nyújtani, talán inkább nem a válasz.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Ez az a személyisége ami a csúcsra vitte anno, és ez az a személyisége ami miatt most kicsit elkezdte döntögetni a saját szobrát. Pedig milyen szép lett volna a csúcson kiszállni, nem sok értelme van annak amit jelenleg csinál. Ha csak nem a játék szeretetéért, de ha ez a játék - és esetleg a klubja - szeretetéről szólna, akkor nem lenne probléma beállni csereként sem, akár az utolső tíz percre. Szerintem nagyon cink amit csinál, és jogosan rakták ki. Nem született meg az a játékos még, aki miatt destabilizálni kéne egy egész csapatot. Valószínűleg télen vége lesz ennek a kalandnak és aláírja az utolsó szerződését. Azt olvasni itt-ott, hogy a Chelsea akarja. Nem tudom, hogy képes-e ő még, ilyen szintű csapatoknak kezdőként komolyat nyújtani, talán inkább nem a válasz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy ma már írtam, nem kerek a történet.
Elvileg menni akart.
Így a feszko teljesen megalapozott. Viszont ahogy Madridban, úgy Manchesterben sem helyezik a klub elé.
Ha tetszik neki, és a fanjainak, ha nem.
Szerintem ez így helyes.
Ha azt mondta hogy nem megyek be csereként, akkor ne akarjon ott lenni a Chelsea ellen sem. Slussz poén hogy valószínű már Manchesterben sem akar ott lenni, szóval ez win win szitu az en szememben.
A többit intézik a social médiában és a drukkerek és haterek egymás között.
Elvileg menni akart.
Így a feszko teljesen megalapozott. Viszont ahogy Madridban, úgy Manchesterben sem helyezik a klub elé.
Ha tetszik neki, és a fanjainak, ha nem.
Szerintem ez így helyes.
Ha azt mondta hogy nem megyek be csereként, akkor ne akarjon ott lenni a Chelsea ellen sem. Slussz poén hogy valószínű már Manchesterben sem akar ott lenni, szóval ez win win szitu az en szememben.
A többit intézik a social médiában és a drukkerek és haterek egymás között.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyszerűen nem tud eredményes lenni egy ilyen csapat ilyen szinten Ronaldoval a pályán, ezért ha akarnak valamit elérni, akkor max padrol tud beszállni.
Ez viszont nem Ronaldo kaliberű embernek való. Lépnie kellett volna a nyáron, de nem engedett a fizuból, így most jól beszopta.
Rossz látni, hogy ilyen szituba került, de magának köszönheti mert sem szerződés igényekből nem engedett, sem a pályán nem akar alkalmazkodni a csapat taktikájához.
Télen egy Sporting-Napoli jó állomás lehet neki vagy robbantson egy nagyot és valamelyik másik portugal klubhoz igazoljon szépen, amelyik továbbjut a BL csoportból.
Ten Haagot viszont nem szidnám, hogy küzd a kirúgás ellen.
Ez viszont nem Ronaldo kaliberű embernek való. Lépnie kellett volna a nyáron, de nem engedett a fizuból, így most jól beszopta.
Rossz látni, hogy ilyen szituba került, de magának köszönheti mert sem szerződés igényekből nem engedett, sem a pályán nem akar alkalmazkodni a csapat taktikájához.
Télen egy Sporting-Napoli jó állomás lehet neki vagy robbantson egy nagyot és valamelyik másik portugal klubhoz igazoljon szépen, amelyik továbbjut a BL csoportból.
Ten Haagot viszont nem szidnám, hogy küzd a kirúgás ellen.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
CR helyében megmondanám hogy többet nem lépek pályára bontsák fel a szerződésemet.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Inkabb hulye mint tokos. Amiota megjott csak a farokméregetést nyomja vele.Caraway írta: Cristiano Ronaldo refused to come on as a substitute for #mufc against Tottenham before he left Old Trafford [@ChrisWheelerDM]
Ronaldo has been dropped from the United squad vs Chelsea by Ten Hag. #mufc @samuelluckhurst
Cristiano will be banished from first-team squad after refusing to come on against Tottenham Hotspur.
#MUFC statement confirms he won't be part of Chelsea squad. @TheAthleticUK understands he won't train with seniors either.
Erik ten Hag's call.
Tokos ez a Ten Hag. Be akarta hozni, Ronaldo nem volt hajlando bejonni cserekent, szoval kibaszta a keretbol, es a csapattal sem edzhet.
Pedig sokat tudna adni cé még mindig ha az ilyen balfasz csapatok mint a juve meg a mu értenének ahhoz amit csinálnak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Tíz éve költik a világ összes pénzét, és a lófasz eredmény mellé minden évben ki kell rakni valakit vagy valakiket a keretből magatartás miatt. Valaha volt legrosszabb keretmenedzselés történt Manchester vörös felében az elmúlt tíz évben.
Jol is csinalta, ha ez igy van.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Cristiano Ronaldo refused to come on as a substitute for #mufc against Tottenham before he left Old Trafford [@ChrisWheelerDM]
Ronaldo has been dropped from the United squad vs Chelsea by Ten Hag. #mufc @samuelluckhurst
Cristiano will be banished from first-team squad after refusing to come on against Tottenham Hotspur.
#MUFC statement confirms he won't be part of Chelsea squad. @TheAthleticUK understands he won't train with seniors either.
Erik ten Hag's call.
Tokos ez a Ten Hag. Be akarta hozni, Ronaldo nem volt hajlando bejonni cserekent, szoval kibaszta a keretbol, es a csapattal sem edzhet.
Erik ten Hag's call.
Direkt írtam hogy idén. Amiről te beszélsz az a tavalyi szezonra vonatkozik, amikor Messi trágyalé volt.petiamadridista írta:A sajtóban igen.pheco írta: Tényleg látványosan visszaesett, de engem a legjobban az basz fel, hogy Messi 2 évvel fiatalabb és hasonlóan visszaesett, sőt... CR tavaly egész jó számokat hozott, főleg ősszel, ráadásul a PL-ben és BL-ben. Messi meg a francia bajnokságban hozott kritikán aluli számokat, a BL-ben is csak a csoportkörben lőtt pár gólt. Jó tudom, assziszt meg kapufakirály lett közben, de akkor is nagyon látványos a kettős mérce a két játékosnál.
De ez 15 éve igy van.
Az FFnél már Messi a 30as listan se volt fent,.CR7 meg 20. lett szóval azért a szakma mashogy ítélte meg a kettőt és CR7et hozták ki jobbnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
pheco írta:Tényleg látványosan visszaesett, de engem a legjobban az basz fel, hogy Messi 2 évvel fiatalabb és hasonlóan visszaesett, sőt... CR tavaly egész jó számokat hozott, főleg ősszel, ráadásul a PL-ben és BL-ben. Messi meg a francia bajnokságban hozott kritikán aluli számokat, a BL-ben is csak a csoportkörben lőtt pár gólt. Jó tudom, assziszt meg kapufakirály lett közbenAnthony írta: Így csak a saját szobrát rombolja, ami mondjuk kvázi elkerülhetetlen volt, mivel ahogy nem tudja a prime számait hozni egyből rászáll a média és a trollok., de akkor is nagyon látványos a kettős mérce a két játékosnál.
A sajtóban igen.
De ez 15 éve igy van.
Az FFnél már Messi a 30as listan se volt fent,.CR7 meg 20. lett szóval azért a szakma mashogy ítélte meg a kettőt és CR7et hozták ki jobbnak.
Messi tavaly visszaesett, de idén egyébként jó. Nyilván az nem releváns mert farmers league+elfogultság, de kering a neten sofascore kép, hogy neki a legnagyobb idén a meccsértékelések (pontozás) átlaga minden játékos közül.