Meg is rendeltem. Gondolom a 15 előbb jön ki, mint ez hozzám.Faust írta:Par napja mondta Remy, hogy iPhonet akar venni.![]()
![]()
Ezt nem hiszem el.
![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 2., szerda 12:28
Meg is rendeltem. Gondolom a 15 előbb jön ki, mint ez hozzám.Faust írta:Par napja mondta Remy, hogy iPhonet akar venni.![]()
![]()
Ezt nem hiszem el.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. november 2., szerda 12:13
Par napja mondta Remy, hogy iPhonet akar venni.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 2., szerda 12:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 2., szerda 8:46
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 27., csütörtök 19:53
A negatív jövedelemadó is része volt az ideológiájának (hogy a tényleges nézeteinek mennyire, azt már senki sem tudja), ami egy natúr alapjövedelem-koncepció. Gondolom fórumtársunk elsősorban erre gondolt az osztogatás alatt, mert felmerült a spanyoloknál, de mivel én sem követem a belpolitikájukat, így nem tudom, hogy végül bevezették-e.Halfkey írta: Na, ez alapvetõen nagyon jó hsz lett dortev
Emlékeim szerint viszont Friedman nem osztotta volna a pénzt hanem be sem szedte volna hogy ne kelljen újraelosztani, az azért nagy különbség, szóval azért nem eredeztetném tõle a pénzosztást.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 27., csütörtök 19:30
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 27., csütörtök 19:21
Ezen én is néztem, az etatizmus önmagában mindkét oldalon előfordul. Persze, ha valaki szigorúan az akadémiai definíciókat nézi és nem az empíriát, akkor… akkor sem értem, mert ebben az esetben Európában nincs baloldal, merthogy a szociálliberalizmus tipikusan centristra, de a jobboldallal azonosított laissez-faire gazdaságok is pont ugyanannyira vannak jelen, semennyire. A pénzosztás pedig egyenesen jobboldali eredetű koncepció, éppen a chicagoi iskola képviselői propagálták nagyon, mint Milton Friedman, míg a baloldal a klasszikus közgazdaságtan által megalapozott munkaérték-elméletet vitte tovább, ami éppenhogy ellentéte bárminemű osztogatásnak.Halfkey írta:Ezt áthozom ide, hogy mivan?Plusz ottvannak a (csöves)balos, pénzosztó, az állammajdmegoldja kormányok.Pont az újhullámos jobbos kormányok akik az állami megoldásokat nyomják, az állami pénzosztásról már nem is beszélve (Trump stimulus checkjei vagy nálunk a családi adó visszaigénylés).
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 27., csütörtök 17:58
Ezt áthozom ide, hogy mivan?Plusz ottvannak a (csöves)balos, pénzosztó, az állammajdmegoldja kormányok.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 25., kedd 20:38
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. október 25., kedd 20:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 25., kedd 20:16
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 25., kedd 19:49
"A Mandiner szerint a diák nem először nyúlt a trágárkodás eszközéhez"
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. október 25., kedd 18:58
Egészen korrektül előadta btw.. meg lehet nézni a méhedjárjonneszád "nő"t a "mihazánk" rendezvényén, annál még egy kiscsoportos ovis is szebben tud megszólalni
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 24., hétfő 19:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 13:57
semmi meglepő, semmi nem lesz belole, lépjunk is tovább.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 13:55
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 20., csütörtök 18:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 20., csütörtök 17:12
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 18., kedd 11:37
Ezért nem fog soha nyerni az ellenzék!!!444!!négy!!4 Tiszteletet a kemendolláriaknak!Pipita írta: A nemzet miniszterelnöke
A nemzet ünnepén
Budapest helyett az október 23-áról méltán elhíresült Kemendollárban fog beszédet mondani.
A pesti srácok irtó büszkék lennének.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. október 18., kedd 11:35
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem