Értékeld a legutóbbi meccset
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ha nem egy mezei sima 0:3 as bajnoki meccsen tortenik a kék halál a var rendszerben, hanem egy szoros BL dontoben, akkor gondolom nem irnak bocsánatkérő levelet.
Vagy esetleg a multkori elche valencia utani bakik miatt, elébe mentek a dolgoknak es bevallaltak gyorsan, mielőtt valamelyik önjelölt emberke behuzza a vonalakat otthon, majd kiteszi a netre, hogy köcsög birok már megint....
Vagy esetleg a multkori elche valencia utani bakik miatt, elébe mentek a dolgoknak es bevallaltak gyorsan, mielőtt valamelyik önjelölt emberke behuzza a vonalakat otthon, majd kiteszi a netre, hogy köcsög birok már megint....
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mi nem volt okos lépés? Elmondani, hogy hibáztak?Realista24 írta:Én már magát a hírt sem értem…már ez elég lehet egy lavinahoz a jövőben.Halfkey írta:
Fú, hát ezt ne, ez ronda precedenst teremtene.
Vagyis értem, de sztem nem volt okos lépés.
Amúgy igen, ez kicsaphatja a balhét jogosan, az Arsenal Liverpool meccsen is volt egy ugyanilyen szitu azt írják.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én már magát a hírt sem értem…már ez elég lehet egy lavinahoz a jövőben.Halfkey írta:Fú, hát ezt ne, ez ronda precedenst teremtene.realbeckham írta: Azt nem lehet, hogy átírják 0:4 re es alaba nevehez bekerül a gol? Vagy az a jelenlegi technikanak tul nagy falat?
Vagyis értem, de sztem nem volt okos lépés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Fú, hát ezt ne, ez ronda precedenst teremtene.realbeckham írta: Azt nem lehet, hogy átírják 0:4 re es alaba nevehez bekerül a gol? Vagy az a jelenlegi technikanak tul nagy falat?
- realbeckham
Azt nem lehet, hogy átírják 0:4 re es alaba nevehez bekerül a gol? Vagy az a jelenlegi technikanak tul nagy falat?
- Pad'em
RFEF has sent a letter to Real Madrid leaders saying that Alaba's goal last night was wrongfully disallowed. They claimed it's a mistake from their side and there will be work to prevent it from happening in La Liga again.
There was an issue in VAR's technology last night, as they called offside on Benzema on Alaba’s goal by counting his elbow. The incident has been noted and they are working to fix it. @diarioas
Bíztató az anyátok pcsáját. Milyen gyönyörű volt pedig. Lényeg, hogy megnyugtató alapokon nyugszik ez a technológia.
There was an issue in VAR's technology last night, as they called offside on Benzema on Alaba’s goal by counting his elbow. The incident has been noted and they are working to fix it. @diarioas
Bíztató az anyátok pcsáját. Milyen gyönyörű volt pedig. Lényeg, hogy megnyugtató alapokon nyugszik ez a technológia.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Erre csak ennyi:Realista24 írta: https://madridom.hu/blog/2022/10/20/az- ... lme-elott/
Hat ezek mennyire jo arcokÖrülök, hogy nem kaptak hat ervenyes golt
![]()

Tegnap este nagyon lájkoltam a látottakat.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- realbeckham
Gyönyörű akciók, szép piszi paszi, csodagolok.
Karim golorome tetszett, a sporinak is. Könnyed hangulat, oromfoci jellleggel, mosolygosan. Lunin
Ez a PeraMilla vagy ki nem tetszett. Hisztis kis agresszor gyökér.
Farkas Norbi. Most jo voltal oreg
Ilyenkor, mikor oldalakon keresztul szidva van itt, majd hetvegen hoz egy olyan meccset, ahol agyondicseri a realt, vagy mint most, percenkent benzemat, elgondolkodom, hogy fixen olvassa a forumot. Az oldalt magat anyag gyujtes miatt tuti, de gyanusan ide is be be kukucskal.
Karim golorome tetszett, a sporinak is. Könnyed hangulat, oromfoci jellleggel, mosolygosan. Lunin

Ez a PeraMilla vagy ki nem tetszett. Hisztis kis agresszor gyökér.
Farkas Norbi. Most jo voltal oreg

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A VARos gólöröm volt az este másik fénypontja.
Gif jöhet majd róla.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Lehet, hogy egy Elchén kívül sehol nem jegyzett szakmai elismerés, ennek ellenére egy olyan szívmelengető dolog, aminek simán lehet őszintén örülni, és szerintem kap is majd egy szép helyet nála.ferni írta: És még Karim fején is látszik, hogy ennek is tud örülni, ez nem egy kamu vigyor, bár mondjuk kétlem az Aranylaszti mellé fogja kirakni![]()
![]()

Kozben C meg egy instasztorit se engedett emg maganak.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
És még Karim fején is látszik, hogy ennek is tud örülni, ez nem egy kamu vigyor, bár mondjuk kétlem az Aranylaszti mellé fogja kirakni

-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Nagyon szép gesztus.Realista24 írta: https://madridom.hu/blog/2022/10/20/az- ... lme-elott/
Hat ezek mennyire jo arcokÖrülök, hogy nem kaptak hat ervenyes golt
![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://madridom.hu/blog/2022/10/20/az- ... lme-elott/
Hat ezek mennyire jo arcok
Örülök, hogy nem kaptak hat ervenyes golt
Hat ezek mennyire jo arcok

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
idén jobban forgatja a csapatot a mesterdzsi91 írta: Valaki amúgy elmagyarázná, hogy mit művel a csapatunk a fáradt ancelottival meg a 40 éveseinkel?
ez sokat érhet tavasszal

elől kevesebb a rotáció, de az a borzalmas cseréknek betudható...
mondjuk Asensiot lehetne néha kezdetni, had pihenjenek a többiek
Hazard és Mariano helyett bármelyik Castillás is megtenné

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Valaki amúgy elmagyarázná, hogy mit művel a csapatunk a fáradt ancelottival meg a 40 éveseinkel? 30/28 pont bl-ben 12/10. 14 meccs 2 dontetlen 0 vereség.
mindezt egy bl gyozelem es bajnoki cím kombo után.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Végülis Benzo mesterhármassal ünnepelt
Az egy dolog, hogy ez az Elche hullik vissza a szegundába postafordultával, de ez ma végre megint az aranylabdás Benz volt.
Micsoda kombik voltak ma *fapfap
Csucsumeni a bölényember. Átmegy a falon, szeme is van, labda is jó helyen nála. A tutiba tenyereltünk, Casemirót abszolút feledteti.
Rodrygo szintugrásban, Toni weltklass módban, Fedében meg csillag születik a szemünk láttára. Szerintem megint viszünk majd mindent
Hogy ne csak ömlengjek, azért ma is kaphattunk volna vagy kettőt ha nincs Lunin, a védelem nem túl szilárd egyelőre a sok forgatás miatt.

Micsoda kombik voltak ma *fapfap
Csucsumeni a bölényember. Átmegy a falon, szeme is van, labda is jó helyen nála. A tutiba tenyereltünk, Casemirót abszolút feledteti.
Rodrygo szintugrásban, Toni weltklass módban, Fedében meg csillag születik a szemünk láttára. Szerintem megint viszünk majd mindent

Hogy ne csak ömlengjek, azért ma is kaphattunk volna vagy kettőt ha nincs Lunin, a védelem nem túl szilárd egyelőre a sok forgatás miatt.
Az, hogy volt kontakt, még nem jelenti az, hogy valami tizi. Ha befújják, nem vonja vissza a VAR nyilván. Talán pont a videóbíró miatt fújnak be kevesebb kétes tizit, mert inkább továbbengedik, a var majd úgyis szól, ha egyértelmű a dolog.Halfkey írta: Kicsit erős kiröhögni aki szerint tizi, és belinkelni egy videót bizonyítékként ahol az első részen rajta sincsenek a játékosok, a másodikon meg ellentétes oldalról nem látod hogy van e kontakt vagy nincs.
Volt kontakt, labda sehol, ez bőven adható.
Nekem egyébként lewa jobb lába a mérvadó, ahogy kidobja oldalra, hogy pofára essen, amikor erre van ereje, ideje a támadónak, az nekem mindig gyanús...Ha befújják, nem kiálltok óriási csalást, de hangosan számonkérni sincs értelme.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Elolvasgattam odaát a kommenteket. A legtöbben bár vitatják az esetet, alapvetően a rossz taktikára, egyéni hibákra fogják a vereséget. Szóval nagyjábol rendben látják a dolgokat. Szerintem ha befujják ezt, akkor az egy jogos, de könnyen fújt tizi.
Szarjak bele a katalánokba hogy milyen műsört tudnak vágni a semmire! Ezt a nagy semmit max azok láthatják tizinek akiknek az agyát rózsaszín köd borítja, erre úgy előadják magukat, hogy még itt is egy-két nagytudású adhatónak ítéli.
Pofám leszakad!
Pofám leszakad!