Premier League
Re: Premier League
Jol is csinalta, ha ez igy van.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Cristiano Ronaldo refused to come on as a substitute for #mufc against Tottenham before he left Old Trafford [@ChrisWheelerDM]
Ronaldo has been dropped from the United squad vs Chelsea by Ten Hag. #mufc @samuelluckhurst
Cristiano will be banished from first-team squad after refusing to come on against Tottenham Hotspur.
#MUFC statement confirms he won't be part of Chelsea squad. @TheAthleticUK understands he won't train with seniors either.
Erik ten Hag's call.
Tokos ez a Ten Hag. Be akarta hozni, Ronaldo nem volt hajlando bejonni cserekent, szoval kibaszta a keretbol, es a csapattal sem edzhet.
Ronaldo has been dropped from the United squad vs Chelsea by Ten Hag. #mufc @samuelluckhurst
Cristiano will be banished from first-team squad after refusing to come on against Tottenham Hotspur.
#MUFC statement confirms he won't be part of Chelsea squad. @TheAthleticUK understands he won't train with seniors either.
Erik ten Hag's call.
Tokos ez a Ten Hag. Be akarta hozni, Ronaldo nem volt hajlando bejonni cserekent, szoval kibaszta a keretbol, es a csapattal sem edzhet.
Direkt írtam hogy idén. Amiről te beszélsz az a tavalyi szezonra vonatkozik, amikor Messi trágyalé volt.petiamadridista írta:A sajtóban igen.pheco írta: Tényleg látványosan visszaesett, de engem a legjobban az basz fel, hogy Messi 2 évvel fiatalabb és hasonlóan visszaesett, sőt... CR tavaly egész jó számokat hozott, főleg ősszel, ráadásul a PL-ben és BL-ben. Messi meg a francia bajnokságban hozott kritikán aluli számokat, a BL-ben is csak a csoportkörben lőtt pár gólt. Jó tudom, assziszt meg kapufakirály lett közben, de akkor is nagyon látványos a kettős mérce a két játékosnál.
De ez 15 éve igy van.
Az FFnél már Messi a 30as listan se volt fent,.CR7 meg 20. lett szóval azért a szakma mashogy ítélte meg a kettőt és CR7et hozták ki jobbnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
pheco írta:Tényleg látványosan visszaesett, de engem a legjobban az basz fel, hogy Messi 2 évvel fiatalabb és hasonlóan visszaesett, sőt... CR tavaly egész jó számokat hozott, főleg ősszel, ráadásul a PL-ben és BL-ben. Messi meg a francia bajnokságban hozott kritikán aluli számokat, a BL-ben is csak a csoportkörben lőtt pár gólt. Jó tudom, assziszt meg kapufakirály lett közbenAnthony írta: Így csak a saját szobrát rombolja, ami mondjuk kvázi elkerülhetetlen volt, mivel ahogy nem tudja a prime számait hozni egyből rászáll a média és a trollok., de akkor is nagyon látványos a kettős mérce a két játékosnál.
A sajtóban igen.
De ez 15 éve igy van.
Az FFnél már Messi a 30as listan se volt fent,.CR7 meg 20. lett szóval azért a szakma mashogy ítélte meg a kettőt és CR7et hozták ki jobbnak.
Messi tavaly visszaesett, de idén egyébként jó. Nyilván az nem releváns mert farmers league+elfogultság, de kering a neten sofascore kép, hogy neki a legnagyobb idén a meccsértékelések (pontozás) átlaga minden játékos közül.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Sok szar zúdult a nyakába idén. Messi múltéven bűngyenge volt, idénre azért felzárkózott és hiszem, hogy ezt CR is meg tudná csinálni.
Öreg, de nagyon jó állapotban van és ha megkapja a bizalmat, jön pár gól vagy a VB-n érnek el jó eredményt(a góljai kíséretében), akkor simán visszakapaszkodhat. Ten Hag világmegváltó filozófiájához kell a letámadás, szóval ebből a szempontból kicsit meg is kellene reguláznia magát. Amit én láttam belőle idén, ott nem a tudás vagy a robbanékonyság hiányzott belőle, hanem kurvára balszerencsés volt, illetve mintha nem lett volna kedve az egészhez. Ha már másra nem is, arra biztos jó lehet, hogy a 2 szélső és a csatárposzton rotálják egymást Rashforddal, Antonyval és Sanchoval (CR persze csak csatár lenne).
De amíg megígéri neki edzőba, hogy játszani fog, elküldi melegíteni, majd mást cserél be a helyére vagy amikor gól kell a csapatnak és helyette jön a támadócsere (aki ráadásul szélső, vagyis tulajdonképpen nem támadóbb mentalitású, hanem frissebb lesz a csapat), addig nem hiszem, hogy morálisan készen áll majd, bármilyen erős is ilyen tekintetben.
Nem tudjuk mi történt a nyáron, hogy szabad-e hinni a firkászoknak, de ha tényleg "hátba szúrta" a csapatát, próbálnám kihozni a helyzetből és belőle a maximumot. A régi önmagához képest nagyon visszaesett, de még bőven van benne kakaó és sokkal többet tudna adni ennek a csapatnak.
Öreg, de nagyon jó állapotban van és ha megkapja a bizalmat, jön pár gól vagy a VB-n érnek el jó eredményt(a góljai kíséretében), akkor simán visszakapaszkodhat. Ten Hag világmegváltó filozófiájához kell a letámadás, szóval ebből a szempontból kicsit meg is kellene reguláznia magát. Amit én láttam belőle idén, ott nem a tudás vagy a robbanékonyság hiányzott belőle, hanem kurvára balszerencsés volt, illetve mintha nem lett volna kedve az egészhez. Ha már másra nem is, arra biztos jó lehet, hogy a 2 szélső és a csatárposzton rotálják egymást Rashforddal, Antonyval és Sanchoval (CR persze csak csatár lenne).
De amíg megígéri neki edzőba, hogy játszani fog, elküldi melegíteni, majd mást cserél be a helyére vagy amikor gól kell a csapatnak és helyette jön a támadócsere (aki ráadásul szélső, vagyis tulajdonképpen nem támadóbb mentalitású, hanem frissebb lesz a csapat), addig nem hiszem, hogy morálisan készen áll majd, bármilyen erős is ilyen tekintetben.
Nem tudjuk mi történt a nyáron, hogy szabad-e hinni a firkászoknak, de ha tényleg "hátba szúrta" a csapatát, próbálnám kihozni a helyzetből és belőle a maximumot. A régi önmagához képest nagyon visszaesett, de még bőven van benne kakaó és sokkal többet tudna adni ennek a csapatnak.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tényleg látványosan visszaesett, de engem a legjobban az basz fel, hogy Messi 2 évvel fiatalabb és hasonlóan visszaesett, sőt... CR tavaly egész jó számokat hozott, főleg ősszel, ráadásul a PL-ben és BL-ben. Messi meg a francia bajnokságban hozott kritikán aluli számokat, a BL-ben is csak a csoportkörben lőtt pár gólt. Jó tudom, assziszt meg kapufakirály lett közbenAnthony írta: Így csak a saját szobrát rombolja, ami mondjuk kvázi elkerülhetetlen volt, mivel ahogy nem tudja a prime számait hozni egyből rászáll a média és a trollok.

kérdés h mennyire lesznek türelmesek a vezetőségben. Mondjuk ha idén elcsípnek egy BL helyet, akkor az végül is sikerként fogható fel náluk.petiamadridista írta:Pár év de összeáll az a csapat mint a g.cis bugyi.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Az a kopasz csávó érti a focit.
Annak ellenére h nekem nagyon ellenszenves pofának tűnik, szerintem érti a focit.
Az Ajax is érzi a hiányat. Nem véletlen.
Valszeg pár év alatt megkapja azokat akiket kér, elküldibazokat akik nem kellenek neki, és egy abszolút versenyképes United fog összeállni.
Így gondoltam akkor is amikor csúnyan verték őket idén párszor.
Pár év de összeáll az a csapat mint a g.cis bugyi.
Ugyanez volt a Poollal is. Viszont nem hiszem h egyszerre lesz vagy 6-7 bivaly angol csapat. Egyszerűen valakiknek törvényszerűen bukniuk is kell majd.
Ez lesz a nagyobb kérdés h mely csapatoknak. Spurs, Arsenal, mondjuj akik nem lesznek versenyképesek hosszútávon. Talaan a Pool visszaesik oda ahol volt Klopp előtt ?
Valakinek hullania is kell.
Annak ellenére h nekem nagyon ellenszenves pofának tűnik, szerintem érti a focit.
Az Ajax is érzi a hiányat. Nem véletlen.
Valszeg pár év alatt megkapja azokat akiket kér, elküldibazokat akik nem kellenek neki, és egy abszolút versenyképes United fog összeállni.
Így gondoltam akkor is amikor csúnyan verték őket idén párszor.
Pár év de összeáll az a csapat mint a g.cis bugyi.
Ugyanez volt a Poollal is. Viszont nem hiszem h egyszerre lesz vagy 6-7 bivaly angol csapat. Egyszerűen valakiknek törvényszerűen bukniuk is kell majd.
Ez lesz a nagyobb kérdés h mely csapatoknak. Spurs, Arsenal, mondjuj akik nem lesznek versenyképesek hosszútávon. Talaan a Pool visszaesik oda ahol volt Klopp előtt ?
Valakinek hullania is kell.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Milan vén centerekkel nyert bajnoki címet.Faust írta: Nincs neki mar jo kornyezet, allando kezdo mar sehol nem lesz, max olyan helyen ahol nem tudjak megfizetni. Patthelyzet ez, amig nem enged az egojabol. Bar szerintem csak a VB miatt b*ssza nagyon, hogy nem jatszik.
Lehet, hogy egy római kaland nagyot szólt volna, pláne, ha ott nyer bármit is, vagy esetleg gólkirály lesz, még meg is koronázzák.
El lett baszva az egesz MUs visszateres.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt irjak, hogy nyaron menni akart, edzoba elengedte volna, de a tulajok szoltak, hogy nope.Faust írta: Nincs neki mar jo kornyezet, allando kezdo mar sehol nem lesz, max olyan helyen ahol nem tudjak megfizetni. Patthelyzet ez, amig nem enged az egojabol. Bar szerintem csak a VB miatt b*ssza nagyon, hogy nem jatszik.
Szoval nagyon nincs min csodalkozni, hogy itt tartanak a felek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ah, az a Casemiro - Varane - Martinez haromszog zsenialis ott kozepen. Nem veletlen lett az elozo 3 meccs clean sheet, regota nem volt mar ilyen.Ursus írta: A meccset nem láttam viszont Casemirorol áradoznak a tegnapi meccs után a sajtóban, masterclass szintet emlegetnek.
CR sajnálatos és nem túl elegáns a tegnapi távozása az öltözőbe idő előtt de nála valahogy sohasem éreztem, hogy valaha is elfogadja a kiegészítő ember szerepet és átadja a fiataloknak a terepet. Ő mindenhol a legjobb akar lenni, ez repítette őt a csúcsra a sportban viszont ezekkel a dolgokkal a saját szobrát rombolja. Tényleg egy Sporting lenne neki a legjobb megoldás most. Hazai környezet, nevelőegyesület. Ott még akár pár kupa, BL gólok és gólkirályi cím becsúszhat Neki mondjuk a következő 2 szezonban de utána be kell látnia, hogy vége és ideje visszavonulni.
A legutobbi 11 meccs formaja 8-1-2, koztuk verve a Pool, Arsenal, Spurs harmas is. Egyre jobb a csapat, hetvegen pedig Chelsea-United meccs, kivancsi leszek idegenben mire mennek.
Nincs neki mar jo kornyezet, allando kezdo mar sehol nem lesz, max olyan helyen ahol nem tudjak megfizetni. Patthelyzet ez, amig nem enged az egojabol. Bar szerintem csak a VB miatt b*ssza nagyon, hogy nem jatszik.
-
A meccset nem láttam viszont Casemirorol áradoznak a tegnapi meccs után a sajtóban, masterclass szintet emlegetnek.
CR sajnálatos és nem túl elegáns a tegnapi távozása az öltözőbe idő előtt de nála valahogy sohasem éreztem, hogy valaha is elfogadja a kiegészítő ember szerepet és átadja a fiataloknak a terepet. Ő mindenhol a legjobb akar lenni, ez repítette őt a csúcsra a sportban viszont ezekkel a dolgokkal a saját szobrát rombolja. Tényleg egy Sporting lenne neki a legjobb megoldás most. Hazai környezet, nevelőegyesület. Ott még akár pár kupa, BL gólok és gólkirályi cím becsúszhat Neki mondjuk a következő 2 szezonban de utána be kell látnia, hogy vége és ideje visszavonulni.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez lett volna a leglogikusabb, legjobb dontes.Jim írta: Sportingba vissza kellett volna mennie a nyáron...
BL főtáblán indultak
ott ő lenne a király most is

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Azért na.. Amikor CR odament, az asszonyverő hüjegyerek még nem volt előzetesben, Sanco papírján még nedves volt a tinta, vették Varane-t is, Pogba is úgy tűnhetett, akar még focizni. Jobbnak nézett ki a csapat augusztusban tavaly, mint ami lett belőle tavaszra.
Nem csak a lovestory miatt ment haza, reális esély volt rá, hogy alakul valami.
Nem csak a lovestory miatt ment haza, reális esély volt rá, hogy alakul valami.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Tudjuk jól, hogy egyik sem kompatibilis vele. A faszi egy hatalmas maximalista, és míg úgy érzi, hogy van benne a top szinten, addig ő megy. Ezen felül a kihívások éltető erővel bírnak számára, ami a Unitedben adott volt a visszatérésénél, a hiúságának is tökéletes volt a szurkolók szeretete miatt (a Juve például szerintem eszébe sem jutott volna, ha nem kap tapsot).Anthony írta: Vissza kellett volna vonuljon a Juve után.
Vagy tényleg elmenjen egy Sportingba és mondja azt hogy lesz**** mindent, én már csak levezetek.
Így csak a saját szobrát rombolja, ami mondjuk kvázi elkerülhetetlen volt, mivel ahogy nem tudja a prime számait hozni egyből rászáll a média és a trollok.
Úgy kell csinálni ahogy anno ZZ, a csúcson abbahagyni.
Az egyik legszebb modern focisztori lett volna, ha bejön az, hogy sok éve után visszatér egy klublegenda, és vele együtt visszakerül a csapat a top szintre, amiről majd aztán filmek készülnek. Egyszerűen leszállt nála egy olyan rózsaszín köd, amire nem tudott nemet mondani.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Vissza kellett volna vonuljon a Juve után.
Vagy tényleg elmenjen egy Sportingba és mondja azt hogy lesz**** mindent, én már csak levezetek.
Így csak a saját szobrát rombolja, ami mondjuk kvázi elkerülhetetlen volt, mivel ahogy nem tudja a prime számait hozni egyből rászáll a média és a trollok.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem volt jo dontes a visszateres de osszessegeben inkabb ten haggal jart rosszul, mert erzekelhetoen nem szamol vele alapemberkent.
mondjuk a vb-t illetoen ez meg elsulhet neki jol is.
a portugal kezdoben szerintem nem kerdes a helye, a gamba osakabol is be lenne hivva, viszont rendesen kipihent lesz es utolso vb-jen mehet, ami a csovon kifer.
mondjuk a vb-t illetoen ez meg elsulhet neki jol is.
a portugal kezdoben szerintem nem kerdes a helye, a gamba osakabol is be lenne hivva, viszont rendesen kipihent lesz es utolso vb-jen mehet, ami a csovon kifer.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Sportingba vissza kellett volna mennie a nyáron...
BL főtáblán indultak
BL főtáblán indultak