kérdés h mennyire lesznek türelmesek a vezetőségben. Mondjuk ha idén elcsípnek egy BL helyet, akkor az végül is sikerként fogható fel náluk.petiamadridista írta:Pár év de összeáll az a csapat mint a g.cis bugyi.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 20., csütörtök 13:12
kérdés h mennyire lesznek türelmesek a vezetőségben. Mondjuk ha idén elcsípnek egy BL helyet, akkor az végül is sikerként fogható fel náluk.petiamadridista írta:Pár év de összeáll az a csapat mint a g.cis bugyi.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. október 20., csütörtök 12:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 20., csütörtök 12:31
Milan vén centerekkel nyert bajnoki címet.Faust írta: Nincs neki mar jo kornyezet, allando kezdo mar sehol nem lesz, max olyan helyen ahol nem tudjak megfizetni. Patthelyzet ez, amig nem enged az egojabol. Bar szerintem csak a VB miatt b*ssza nagyon, hogy nem jatszik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 20., csütörtök 12:02
Azt irjak, hogy nyaron menni akart, edzoba elengedte volna, de a tulajok szoltak, hogy nope.Faust írta: Nincs neki mar jo kornyezet, allando kezdo mar sehol nem lesz, max olyan helyen ahol nem tudjak megfizetni. Patthelyzet ez, amig nem enged az egojabol. Bar szerintem csak a VB miatt b*ssza nagyon, hogy nem jatszik.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. október 20., csütörtök 11:49
Ah, az a Casemiro - Varane - Martinez haromszog zsenialis ott kozepen. Nem veletlen lett az elozo 3 meccs clean sheet, regota nem volt mar ilyen.Ursus írta: A meccset nem láttam viszont Casemirorol áradoznak a tegnapi meccs után a sajtóban, masterclass szintet emlegetnek.
CR sajnálatos és nem túl elegáns a tegnapi távozása az öltözőbe idő előtt de nála valahogy sohasem éreztem, hogy valaha is elfogadja a kiegészítő ember szerepet és átadja a fiataloknak a terepet. Ő mindenhol a legjobb akar lenni, ez repítette őt a csúcsra a sportban viszont ezekkel a dolgokkal a saját szobrát rombolja. Tényleg egy Sporting lenne neki a legjobb megoldás most. Hazai környezet, nevelőegyesület. Ott még akár pár kupa, BL gólok és gólkirályi cím becsúszhat Neki mondjuk a következő 2 szezonban de utána be kell látnia, hogy vége és ideje visszavonulni.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 20., csütörtök 11:10
HozzászólásSzerző: Ursus » 2022. október 20., csütörtök 11:07
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. október 20., csütörtök 9:18
Ez lett volna a leglogikusabb, legjobb dontes.Jim írta: Sportingba vissza kellett volna mennie a nyáron...
BL főtáblán indultak
ott ő lenne a király most is
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. október 20., csütörtök 8:40
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 20., csütörtök 8:20
Tudjuk jól, hogy egyik sem kompatibilis vele. A faszi egy hatalmas maximalista, és míg úgy érzi, hogy van benne a top szinten, addig ő megy. Ezen felül a kihívások éltető erővel bírnak számára, ami a Unitedben adott volt a visszatérésénél, a hiúságának is tökéletes volt a szurkolók szeretete miatt (a Juve például szerintem eszébe sem jutott volna, ha nem kap tapsot).Anthony írta: Vissza kellett volna vonuljon a Juve után.
Vagy tényleg elmenjen egy Sportingba és mondja azt hogy lesz**** mindent, én már csak levezetek.
Így csak a saját szobrát rombolja, ami mondjuk kvázi elkerülhetetlen volt, mivel ahogy nem tudja a prime számait hozni egyből rászáll a média és a trollok.
Úgy kell csinálni ahogy anno ZZ, a csúcson abbahagyni.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. október 20., csütörtök 7:39
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. október 20., csütörtök 0:11
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. október 20., csütörtök 0:09
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 19., szerda 23:48
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 19., szerda 23:35
Mindenesetre mendes jól megkutyulta neki a karrierje utolsó éveit. Valszeg nem rakja majd ki a vitrinbe amit crtől kap. A juve kaland azért védhető de ez a unitedes visszatérés hatalmas fail és tök indokolatlan is volt. Maradtam volna torinoban amíg párizsban fel nem szabadul egy hely.petiamadridista írta: Lefőtt neki.
Ennyi.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. október 19., szerda 23:30
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 19., szerda 23:29
Hát azért ha elküldték melegíteni aztán elfogytak a cserék megértem ,hogy bepipult. Nyilván ha united szurkolo lennék lehet máshogy látnám mert első a csapat de azért nem egy taknyos kölyökről van szó. A státusza alapján azért annyi a minimum ha már elküldik melegíteni legalább becserélik. Én ezt tiszteletlenségnek vélem, legalábbis számomra érthető ,hogy bepipult. Ha nem ez volt a baja akkor visszavonom persze.Caraway írta:Igazabol fingom sincs mi jart a fejeben, de legalabb megint mindenki rola fog beszelni egy ilyen jo meccs utan.dzsi91 írta:
Nem az volt a baja, hogy elkuldték melegíteni aztán mégse állították be?![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 19., szerda 23:20
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. október 19., szerda 23:16
Igazabol fingom sincs mi jart a fejeben, de legalabb megint mindenki rola fog beszelni egy ilyen jo meccs utan.dzsi91 írta:Nem az volt a baja, hogy elkuldték melegíteni aztán mégse állították be?Caraway írta: Mondjuk ez mar ovoda szint amit CR csinal. A csapat a szezon eddigi legjobb teljesitmenyet hozza, erre beduzzogva sertodotten a 90.percben bemegy egyedul az oltozobe.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 19., szerda 23:15
Nem az volt a baja, hogy elkuldték melegíteni aztán mégse állították be?Caraway írta: Mondjuk ez mar ovoda szint amit CR csinal. A csapat a szezon eddigi legjobb teljesitmenyet hozza, erre beduzzogva sertodotten a 90.percben bemegy egyedul az oltozobe.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem