OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: OFF

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 21., péntek 11:30

egyaltalan nem tudok mindent, sőt. multkor is kérdeztem, mibe, hova merre erdemes befektetni :D
de pl csak egy példa, amikor megkérdőjelezik, pl az eye-testem eredmenyet, akkor nyilik a bicska :mrgreen:
meg akkor is, mikor az emberek nem fogjak fel mi a kulonbseg a potencial (ami az eye-testbol jön feligmeddig) meg a jóslás között, szoval ezek alapjan, akik konkretan a magyar nyelvet nem ertik es fogjak fel, hadd gondoljam már ostobanak őket, ha azok :lol:
aztan mint manapsag annyira divat, az egesz narrativát eltolják másik irányba, hogy probalok magyarazkodni, meg "túlpörögsz", stb.
mint mikor vki ha a zsidokrol beszél, az már default antiszemita, bármi is a téma :lol:
Egyebkent halkan megsugom neked, hogy te vagy itt az egyik legerzekenyebb.
lehet te erzekenysegnek latod, en csak nem tudom elengedni, ha valaki nem erti, amit mondok, addig nem hagyom abba, amig meg nem erti az allaspontom, csak probalom jobba tenni a vilagot :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 21., péntek 11:23

hehetheoriginal írta: ez csak azoknak a puhaságát, meg anya szoknyájához szaladgálását mutatja, hogy egy fórumon, ahol elvileg a vélemények és gondolatok cseréje lenne a fő tevekenyseg, ott a puha arcok valakit nem akarnak látni, csak mert bántja/sérti őket a ..... mi is? stilus? vagy mert vki másképp gondol valamit?
mennyire kell gyenge kisgyereknek lenni ehhez?
tehat ha van pár erzekeny kisember, akiknek a szavazata/downvote-ja összeadódik, akkor az reprezentativ a forum es a közösség egeszere, ugye? mert ha igen, akkor még jobban elmegy az ember kedve, ilyen hópehely emberek között "lenni", szóval kölcsönös, ők se akarják, én se akarom.
de nem gondolom, sztem a legtöbb arc itt normális, max 1-2 stiklivel, mint mindenki, csak kár, hogy pl pont azokban nincs annyi vér vagy gerinc, hogy akiknek tényleges, valós problémájuk van, azokkal lehessen megbeszelni a dolgokat, ezek általában a háttérben nyomulnak, privát üzikkel, szánalmasan.
túlpörögsz
lehet te/ti igy latjatok, de en csak vedem/magyarazom az en szempontjaimat, probalom ervekkel, tenyekkel alatamasztva. aztan ha valaki nem erti - mert szimplán ostoba (ez nem pc kérdése, sok a buta ember manapsag, nyilvan nem csak en tapasztalom) - vagy nem akarja erteni, ezert belekezd szemelyeskedesbe, akkor en nem fogok lefekudni, foleg ha igazsagtalansaggal talalom magam szembe (mint pl pár végleges eseteben).
az a helyzet hogy kurvára nem erről van szó. :D sztem kevés ember az, akire ezek vonatkoznak amit írsz. az a baj, hogy néha baromira unalmas vagy. ugyanazokat írod 36x heti szinten, ami már mindenkinek a könyökén jön ki. az mire jó? miért jó minden héten leírni azokat, amiket mindenki tud már évek óta?

a másik dolog meg az, hogy te is azt hiszed, hogy mindenhez értesz, mindent tudsz, mindenben okos vagy és amit te írsz az a frankó, mindig minden esetben. és akkor mellé társul a stílus ami szintén idegesítő sokszor.

Szerintem ez a két dolog ami bassza az itteni emberek csőrét.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 11:21

hehetheoriginal írta: ez csak azoknak a puhaságát, meg anya szoknyájához szaladgálását mutatja, hogy egy fórumon, ahol elvileg a vélemények és gondolatok cseréje lenne a fő tevekenyseg, ott a puha arcok valakit nem akarnak látni, csak mert bántja/sérti őket a ..... mi is? stilus? vagy mert vki másképp gondol valamit?
mennyire kell gyenge kisgyereknek lenni ehhez?
tehat ha van pár erzekeny kisember, akiknek a szavazata/downvote-ja összeadódik, akkor az reprezentativ a forum es a közösség egeszere, ugye? mert ha igen, akkor még jobban elmegy az ember kedve, ilyen hópehely emberek között "lenni", szóval kölcsönös, ők se akarják, én se akarom.
de nem gondolom, sztem a legtöbb arc itt normális, max 1-2 stiklivel, mint mindenki, csak kár, hogy pl pont azokban nincs annyi vér vagy gerinc, hogy akiknek tényleges, valós problémájuk van, azokkal lehessen megbeszelni a dolgokat, ezek általában a háttérben nyomulnak, privát üzikkel, szánalmasan.
túlpörögsz
lehet te/ti igy latjatok, de en csak vedem/magyarazom az en szempontjaimat, probalom ervekkel, tenyekkel alatamasztva. aztan ha valaki nem erti - mert szimplán ostoba (ez nem pc kérdése, sok a buta ember manapsag, nyilvan nem csak en tapasztalom) - vagy nem akarja erteni, ezert belekezd szemelyeskedesbe, akkor en nem fogok lefekudni, foleg ha igazsagtalansaggal talalom magam szembe (mint pl pár végleges eseteben).
A lenye, hogy nem te kezded a szemelyeskedest, mert ha valaki teged nem ert, az csak es kizarolag ostoba lehet. :smile:

Egyebkent halkan megsugom neked, hogy te vagy itt az egyik legerzekenyebb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 8:34

M1Ö írta: Srácok, főleg R24! Nem tudjátok, hogy vasárnap (okt. 23 miatt) nyitva lesz Fehérváron a Bory-vár?
Igen.
Október 23-án is
9:00 - 17:00 óráig
szeretettel várjuk látogatóinkat.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. október 21., péntek 8:20

Srácok, főleg R24! Nem tudjátok, hogy vasárnap (okt. 23 miatt) nyitva lesz Fehérváron a Bory-vár?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 19., szerda 19:15

Realista24 írta: Power Automate-t valaki hasznalt mar excelben jovahagyasi folyamat kialakitasara?
Ha igen, batran irjon ram, koszi.
Nagyjából megoldottam, de pár pro tipp ha lapul valakinel, akkor ne tartsa magába.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 19., szerda 12:49

Halfkey írta: Mindent egy lapra tesz fel a magyar megfelelője :)
Valóban, köszi! :)

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 19., szerda 12:38

Mindent egy lapra tesz fel a magyar megfelelője :)

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 19., szerda 11:20

gutihaz14 írta: olyan problemam van hogy a fb messenger kitiltott 3 napra mondvan hogy megsertettem az alapelveket. de ezt eloszor sima facebook irta ki hogy a kommentemmel sertettem amiben az a szep hogy evek ota nem kommentelek fbn. haverom detto tegnap este megkapta ugyanezt a buntit.

szerintem bug. kapott valaki ugyanilyen buntit?
Folyamatosan osztja ezeket a Facebook. Van egy nagyon hasznos angol közmondás, sajnos magyar megfelelőjéről nem tudok, így élek egy tükörfordítással:
Ne tedd minden tojásod egyetlen kosárba.

Nagyjából ma már minden telefon SMS alkalmazása ismeri az RCS protokollt is, ami tulajdonképpen olyasmi, mint a WhatsApp/Messenger/Telegram/iMessage, annyi különbséggel, hogy egy közkézben lévő nemzetközi szabvány amit a telefonszolgáltatók alapból biztosítanak. Ha le vagytok tiltva Messengerről, vagy éppen lerohadnak a szervereik, akkor simán tudtok azon keresztül kommunikálni.

Disclaimer: Kivéve Apple eszközök esetén, hagyományosan viharos viszonyt ápolnak a szabványokkal, míg az EU a tökükre nem lép.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 19., szerda 11:03

Power Automate-t valaki hasznalt mar excelben jovahagyasi folyamat kialakitasara?
Ha igen, batran irjon ram, koszi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. október 19., szerda 0:03

csababarca írta:
'shutterisland írta: volt mar valaki marokkoban, mondjuk marrakeshben ?
mik a gyakorlati tapasztalatok ?

tervezunk oda utazni aprilisban egy hetre, de google ir erdekes es tobbfelekeppen ertelmezheto dolgokat.
Én voltam, Agadir-Marrakesh volt a célpont.
Írj privátot konkrét kérdéssel, igyekszem válaszolni.
bocs az offert, de kimenok kozul nem megy tovabb a pu-m, talan a te bejovod lenne tele ?

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 18., kedd 19:23

El Sie7e írta:
gutihaz14 írta: olyan problemam van hogy a fb messenger kitiltott 3 napra mondvan hogy megsertettem az alapelveket. de ezt eloszor sima facebook irta ki hogy a kommentemmel sertettem amiben az a szep hogy evek ota nem kommentelek fbn. haverom detto tegnap este megkapta ugyanezt a buntit.

Időnként kiosztanak ilyet pár embernek, akar évekkel ezelőtti kommentre hivatkozva is (konkrétan h mi az oka azt nem árulják el)
Szóval egy dolgot tehetsz, kivarod a 3 nap leteltét
még egy ismerősöm kapott tiltást. marha érdekes
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. október 18., kedd 7:13

Időnként kiosztanak ilyet pár embernek, akar évekkel ezelőtti kommentre hivatkozva is (konkrétan h mi az oka azt nem árulják el)
Szóval egy dolgot tehetsz, kivarod a 3 nap leteltét
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 18., kedd 6:53

olyan problemam van hogy a fb messenger kitiltott 3 napra mondvan hogy megsertettem az alapelveket. de ezt eloszor sima facebook irta ki hogy a kommentemmel sertettem amiben az a szep hogy evek ota nem kommentelek fbn. haverom detto tegnap este megkapta ugyanezt a buntit.

valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. október 17., hétfő 21:44

csababarca írta:

tervezunk oda utazni aprilisban egy hetre, de google ir erdekes es tobbfelekeppen ertelmezheto dolgokat.
Az nekem is nagy celom, ha aktualis lesz, majd kereslek B-)
:goat:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. október 17., hétfő 21:40

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 17., hétfő 20:39

Utazómajom facebook csoportba érdemes belépni. Ott rá tudsz keresni posztokra hashtag alapján. Kb nincs olyan desztináció, amire ne tudnál rákeresni és ne írt volna már valaki valamilyen beszámolót.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. október 17., hétfő 20:35

volt mar valaki marokkoban, mondjuk marrakeshben ?

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2022. október 17., hétfő 15:17

Yazid írta: Segítsetek plíz

Lehet nagyon hülye kerdes lesz, baromnak néztek de van ez az otthonfelújítasi tamogatas, van olyan anyag számlam :

Számla összege: 16003
Fizetendő összeg: 16000

Vagy pont fonakul van ahol felfele kerekít 08a vége 10ft a fizetendő.

Szóval melyiket kell a listába beírni??
a fizetendot ird az osszesitobe.

bar nem ertem miert nem 16005,- lett a fizetendo.
joabulicsak

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. október 17., hétfő 14:56

Segítsetek plíz

Lehet nagyon hülye kerdes lesz, baromnak néztek de van ez az otthonfelújítasi tamogatas, van olyan anyag számlam :

Számla összege: 16003
Fizetendő összeg: 16000

Vagy pont fonakul van ahol felfele kerekít 08a vége 10ft a fizetendő.

Szóval melyiket kell a listába beírni??

Vissza: