Premier League
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Re: Premier League
Bocs a dupláért!
Spurs: Friedel, Walker, Dawson, Chiriches, Vertonghen, Paulinho, Dembélé, Townsend, Eriksen, Sigurdsson, Soldado.
Newcastle: Krul, Debuchy, Williamson, Yanga-Mbiwa, Santon, Sissoko, Tiote, Cabaye, Goufrran, Shola Ameobi, Remy.
Ez a Townsend-Eriksen-Siggy hármas nem tűnik rossznak elsőre, remélem, jól fognak muzsikálni.
COYS!
Spurs: Friedel, Walker, Dawson, Chiriches, Vertonghen, Paulinho, Dembélé, Townsend, Eriksen, Sigurdsson, Soldado.
Newcastle: Krul, Debuchy, Williamson, Yanga-Mbiwa, Santon, Sissoko, Tiote, Cabaye, Goufrran, Shola Ameobi, Remy.
Ez a Townsend-Eriksen-Siggy hármas nem tűnik rossznak elsőre, remélem, jól fognak muzsikálni.
COYS!
- GT37
Mourinho: "I am sure it was a penalty. I watched after the match from different angles and different speeds and no doubt it was a penalty." 
Hozzátette, hogy a bíró túl sokat tévedett a meccsen, és mindannyiszor a Chelsea kárára.

Hozzátette, hogy a bíró túl sokat tévedett a meccsen, és mindannyiszor a Chelsea kárára.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
itt a 11-es: http://www.fotbalnaplno.cz/sites/defaul ... 112013.gif
erről is biztos fognak majd napokig picsogni a médiába, mint nálunk az elche ellen. oohh...wait...
erről is biztos fognak majd napokig picsogni a médiába, mint nálunk az elche ellen. oohh...wait...

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én nem utáltam de Del Bosquét, se Capellót, se Schustert, sem pedig Pellegrinit... Mourinho bőven harcolt azért hogy megutáljam.
aztán két évre elfogadtam, sőt talán meg is kedveltem. Aztán jött a harmadik éve...
Mondjuk ez egyértelmű, én őt igazából a Madrid előtt is utáltam.Mourinho mikor idejött, ugyanez az ember volt, csak mindenki felhypeolta a BL győzelem miatt.

- GT37
Chelsea
96. perc
Hihetetlen.
Közben a Soton vágott egy négyest a Hullnak.
Lehet, hogy csak benyalt nektek, mert szeretné követni Bale-t meg Modricot Madridba.

Közben a Soton vágott egy négyest a Hullnak.

Ezt nem gondoltam volna róla

Lehet, hogy csak benyalt nektek, mert szeretné követni Bale-t meg Modricot Madridba.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Matt szavaiból sugárzik az Ancelotti imádat
...
Amùgy én is szakadok Josén... Ennek ellenére voltam olyan marha, hogy megtegyem mixen... Soha többet!!!! -.-

Amùgy én is szakadok Josén... Ennek ellenére voltam olyan marha, hogy megtegyem mixen... Soha többet!!!! -.-
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Mindig ez van. Idejön valaki nagy csínadrattával a fórum 3/4-e isteníti, ódákat zeng róla (többnyire nagyon kevés ok miatt), aztán amikor távozik akkor mindenki utálja, és nagy kő esik le a szívekről... Mourinho mikor idejött, ugyanez az ember volt, csak mindenki felhypeolta a BL győzelem miatt.lordgabi írta:Sosem gondoltam korábban, de én is így vagyok vele mostanában. Az utolsó szakasz, amit itt töltött nálunk, az hatalmas fekete pont, pedig mennyire bíztam benne, tiszteltem, amikor idejött + amikor a bajnokságot is sikerült behúzni, bármilyen is volt a személyisége olykor.Pipita írta:Egy gonosz kárörvendő kis gyökér vagyok, de igazán boldoggá tesznek a szpesölvan eredményei.![]()
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nekem Joséval semmi bajom, de a csapatát rühellem

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Sosem gondoltam korábban, de én is így vagyok vele mostanában. Az utolsó szakasz, amit itt töltött nálunk, az hatalmas fekete pont, pedig mennyire bíztam benne, tiszteltem, amikor idejött + amikor a bajnokságot is sikerült behúzni, bármilyen is volt a személyisége olykor.Pipita írta:Egy gonosz kárörvendő kis gyökér vagyok, de igazán boldoggá tesznek a szpesölvan eredményei.![]()

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Csak bemakkolták 96. percben 11-essel.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mourinhos "dráma" a végére.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Egy gonosz kárörvendő kis gyökér vagyok, de igazán boldoggá tesznek a szpesölvan eredményei.
elkiabáltam.
Más: Valaki meg tudná mondani, hogy az angol másodosztállyal mi a franc van? Nem adtak el közvetítési jogokat senkinek, vagy mi? Miért nem lehet streamet találni a meccseikre? Vagy én vagyok a béna? Rojadirectán meg Wiziwigen idén még egyszer sem láttam streamelt Championship meccset, és google sem segít rajtam, hiába keresnék a mostani Leeds meccshez...

elkiabáltam.

Más: Valaki meg tudná mondani, hogy az angol másodosztállyal mi a franc van? Nem adtak el közvetítési jogokat senkinek, vagy mi? Miért nem lehet streamet találni a meccseikre? Vagy én vagyok a béna? Rojadirectán meg Wiziwigen idén még egyszer sem láttam streamelt Championship meccset, és google sem segít rajtam, hiába keresnék a mostani Leeds meccshez...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pipita 2013. november 9., szombat 17:54-kor.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Chelsea

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
Ezért állok én is érthetetlenül a Spurs előtt. Teljesen korrekt, sok lehetőséget magában hordó keret. Bár nekem meggyőződésem, hogy Eriksen nem játszatása a kulcs. Tippszmikszet is csak akkor rakok rájuk mikor ha a dán kölök játszik'shutterisland írta:valóban nem szórják a spursnél a gólokat, viszont a védelmük ezzel párhuzamosan parádés.
egyrészt hátul lloris a világ egyik legjobb kapusa, ez a vertonghen mindegy, hogy a baloson vagy középen van, nagyszerűen tolja, walker a jelenlegi legjobb angol jobbhátvéd, az új román srác pedig meglepően magabiztosan nyitott.
másrészt a középpálya védekezőbb szerepkörében is megvannak.
elég masszívak, 5 gólt kapni 10 meccsen úgy, hogy már az arsenal, everton és chelsea ellen is játszottak, nem semmi.
a tavalyi 5. helyre simán van esélyük, tehát lebutítva bale távozása ellenére sem esik vissza a csapat.

Modric - Kroos
- GT37
BBarni írta:![]()
![]()
trollkodik az öreg!

A United majd a pályán válaszol, kikaptok 3-0-ra Rvp mesterhármasával, mi megcsapjuk a szarkákat, aztán jó lesz.

Nagyon kíváncsi leszek egyébként a kezdőnkre. Townsend alap, viszont Lamelának elég jól ment a játék az EL-ben, talán eljött az ideje annak, hogy ő is kezdhessen PL-meccsen.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Riporter: Milyen lesz a United Ferguson nélkül?
Wenger: Ne engem kérdezzenek, inkább a bírókat.

trollkodik az öreg!

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
valóban nem szórják a spursnél a gólokat, viszont a védelmük ezzel párhuzamosan parádés.
egyrészt hátul lloris a világ egyik legjobb kapusa, ez a vertonghen mindegy, hogy a baloson vagy középen van, nagyszerűen tolja, walker a jelenlegi legjobb angol jobbhátvéd, az új román srác pedig meglepően magabiztosan nyitott.
elég masszívak, 5 gólt kapni 10 meccsen úgy, hogy már az arsenal, everton és chelsea ellen is játszottak, nem semmi.
a tavalyi 5. helyre simán van esélyük, tehát lebutítva bale távozása ellenére sem esik vissza a csapat.
- ___Samy___
hát én ilyet még nem láttam

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K