"fiatal voltam és kellett a pénz"Realista24 írta: Azt irjak, hogy a Barca hamarosan Shakira uj zenejet fogja reklamozni a Spotify miatt a mezukon (mint Drake-kel is tettek). Ezt az uj albumot pedig a Piquevel valo szakitasuk inspiralta.

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. október 19., szerda 15:37
"fiatal voltam és kellett a pénz"Realista24 írta: Azt irjak, hogy a Barca hamarosan Shakira uj zenejet fogja reklamozni a Spotify miatt a mezukon (mint Drake-kel is tettek). Ezt az uj albumot pedig a Piquevel valo szakitasuk inspiralta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 19., szerda 15:18
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. október 19., szerda 1:32
+ a Bayern, a tények kedvéért.realbeckham írta: plusz a vilagon egyedikent plusszos a covid alatt.
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 18., kedd 22:32
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. október 18., kedd 20:42
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. október 17., hétfő 21:31
Halfkey írta: Ernesto vagy Fede?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 17., hétfő 20:57
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. október 17., hétfő 20:56
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 17., hétfő 19:47
Annyira kevés hiányzik pedig, hogy ebből a részrehajló szar címből szimplán csak szar cím legyen:dzsi91 írta: Nso: Felkészült és szenvedélyes edző, ebben mindenki egyetért, viszont a számok egyelőre nem az ő oldalán állnak.
![]()
![]()
Geci ha kiesnének a masodosztályba akkor is virágnyelven beszélnének róla. Az elmúlt 20 év legrosszabb barsza edzője hivatalosan de hát a számok nem állnak az ő oldalán
![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. október 17., hétfő 19:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 17., hétfő 19:18
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. október 17., hétfő 17:47
Arra lett volna sansz, hogy a realnak meg kelljen erőltetnie magát.rikko írta:
Garantálom, hogy ha mindenki egészséges, akkor nem kapunk ki. Vagy maximum nem ilyen marha hibák után.
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 17., hétfő 16:40
Én is emlékszem erre, de ez nem érv, és most tekintsünk el Xavi személyétől egy pillanatra.realbeckham írta: Én azt nem tudom megérteni, hogy miert van xavi ott ahol.
Ezt játékosként a sajat szurkolok akartak eltavolitani a klubtol addig a pillanatig, míg ossze nem ert az aranygeneracio korulotte.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. október 17., hétfő 16:27
Remélem hogy ezt hiszik Barcelonában is.Garantálom, hogy ha mindenki egészséges, akkor nem kapunk ki. Vagy maximum nem ilyen marha hibák után.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. október 17., hétfő 16:24
Na, közben másnak is szemet szúrt...Realista24 írta:rikko írta:
Garantálom, hogy ha mindenki egészséges, akkor nem kapunk ki. Vagy maximum nem ilyen marha hibák után.
Garantalod? Mire fel? Meg ugy irod, mintha valami B csapat allt volna ki.
Ez az arrogancia jellemzi az egesz katalan brigadot.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. október 17., hétfő 16:23
Garantálod? Jajj, dehogynem. De ezt senki nem fogja már megtudni. Teljesen felesleges a - mi lett volna ha - dolgokba belemenni. Nálunk is hiányzott aki miatt BL-t nyertünk.rikko írta:Vele együtt Pique , Robi ( bár nem volt gáz) is mehetne. Alba is. Eltűnne a sok negatív ember. Lehetne egy sokkal jobb morális alapra felhúzott csapatunk. De sajnos ez az utóbbi 5-8 évben nem nagyon jött össze.csababarca írta:
Ez úgy fog történni, hogy lehet leülteti, de DeJong elkövet egy hibát (amiből Busquets mondjuk meccsenként 4-5t csinál...), aztán a szurkolók mutogatnak hogy hát ezért nem lehet Busquetset kihagyni, blablabla.
Meg Xavi is majd visszarakja az első adandó alkalommal.
Adná az ég, hogy elfelejtenék végre.
De amit Eric, Busquets művel az megye zs
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. október 17., hétfő 16:20
Az utóbbi 2 meccsen ütött csak be a kaki (mondjuk a BLben nagyon).realbeckham írta: Én azt nem tudom megérteni, hogy miert van xavi ott ahol.
Ezt játékosként a sajat szurkolok akartak eltavolitani a klubtol addig a pillanatig, míg ossze nem ert az aranygeneracio korulotte. Ugyanezt az erthetetlen bizalmat a semmire es delszopast elvezi edzői szerepben is az amugy jatekoskent teljesen kozepszer tipikus spanyol kp s ember, akire edzőként talan a kozepszer is hízelgő. Nem elég az elmult 20 ev legszarabb statja. Nem elég a tanacstalan bamba tekintete. Az ember csak gesztikulal.
Nalunk egy true madridista Solarit is kiraktu k, ha éreztük, hogy valami nem jo. Lett is eredmeny utana. Értem én, hogy a barca szeretett volna egy saját zidane t, aki a csucsra viszi a klubot es volt egy komoly arab tapasztalata es tutorial videoja a tiki takarol a YTon, de baszki. A kokler zsinorban 2. éve viszi őket az uefa kupaba, úgy, hogy most a vilag osszes hitelet felvették, meg eskuvok is vannak a Spotifyban. Beszarok.
Hogyan van ennek munkaja még? Mi az elképzelés? Mi a szar folyik kataliniaban, hogy elturik ezt a szégyent?
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. október 17., hétfő 16:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 17., hétfő 16:13
rikko írta:
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. október 17., hétfő 16:12
Igazából az Busquets baja, hogy iszonyatosan kevés a fizikum. Az esze és rutinja megvan a poszthoz. De emelkedése mint a T72-es tanknak. Sebessége inkább nevezhető lassúságnak.raul 4 ever írta:Zavarni nem zavar, de FdJ-t berakni Busi helyére eléggé pazarlás, szerintem kkp-ként jó, bár persze van annyira jó játékos, hogy ilyen XabiAlonso féle stílus is megy neki a védelem előtt, de szerintem egy normális vkp+FdJ+Pedri hármas többet érne.csababarca írta:
Ez úgy fog történni, hogy lehet leülteti, de DeJong elkövet egy hibát (amiből Busquets mondjuk meccsenként 4-5t csinál...), aztán a szurkolók mutogatnak hogy hát ezért nem lehet Busquetset kihagyni, blablabla.
Meg Xavi is majd visszarakja az első adandó alkalommal.
Adná az ég, hogy elfelejtenék végre.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem