Szerintem meg a Norbitól etikátlan, hogy ő kommentátorkodásra adta a fejét. Nincs hozzá se szókincse se hangja se elfogulatlansága. Ő egy nagyon jó riporter aki ért a spanyol focihoz de azon kívül lofasz az egész ember.dortev írta:Alapvetően távol áll tőlem, hogy Norbit megvédjem, hálistennek évek óta a hangját sem hallottam, de egyszerűen szerintem etikátlan dolog vele szemben a csatorna részéről, hogy neki adják az El Clásicot. Egy igazi szurkoló teli van érzelmekkel, és objektíven lehozni a legnagyobb történelmi rivális elleni meccset gyakorlatilag lehetetlen. Biztos van pár olyan kommentátor akinek ez megy, de hatalmas kihívás lehet. Én inkább a csatornát venném elő ilyen esetekben. Norbi azért mégsem egy Ray Hudson szintű karakter, hogy pótolhatatlan legyen egy-egy meccsre.dzsi91 írta:
Gec ezen rohogtem tegnap, hogy az ilyen statokat fasszoponorbi nem reklámozta![]()
Tényleg, amúgy Horváth Ferenc felszívódott a magyar La Liga közvetítésekből? Ezer éve nem hallottam a fórumon emlegetve, pedig ő sem volt piskóta, annak ellenére, hogy saját bevallása szerint madridista.
Az egész meccsen kamu szájról olvasást nyom fiktív történetek olvas le játékosok szájáról a góloknál meg kb annyit tud kinyögni:[ nézzék benzema HOGY támadta a labdát stb]
Mint ahogy tehnap is láttuk, statisztikákat hallgat el csakmert ő inkább szopkodni szeretné csávit. Ez a faszkalap amúgy pontosan tudja, hogy mennyire tudja befolyásolni a nézőket az ilyen faszságokkal és már 15 éve mossa a magyarok agyát.