Téged sem érdemlünk meg te, aztán mégis vagy nekünk

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. október 16., vasárnap 23:14
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. október 16., vasárnap 22:07
Puyol miert?dzsi91 írta: Iniestat meg puyolt mindig szokas kiemelni a barszasok kozul pedig ők is jónagy faszkalapok voltak. De valoban a piqe suarez jessica alba buszkec sorhoz kanyarban sem voltak.
Ps.: félelmetes, hogy buszkec akit már úgy 2013 környékén vissza kellett volna vonultassanak még mindig ott kolbászol a kezdőjükben.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. október 16., vasárnap 22:06
A hívői mindig mondják, hogy nélküle még rosszabbak lennénk:Ddzsi91 írta:
Ps.: félelmetes, hogy buszkec akit már úgy 2013 környékén vissza kellett volna vonultassanak még mindig ott kolbászol a kezdőjükben.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 16., vasárnap 22:04
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. október 16., vasárnap 22:00
A tudasat soha nem kerdojeleztem meg, de a palyan valo viselkedese annyira irritalo volt sokszor, hogy utni tudtam volna. A biro folyamatos befolyasolasa, rinyalasa, stb stb. A Barca sulit o is elvegezte, mindig ott volt a biro fulen. De emlekszem tole alattomos megoldasokra is. Akire soha nem tudtam haragudni, az Puyol volt. A palyan kokemeny volt, de mindig tudta, hol a helye, es mikor hogyan kell cselekedni. Palyan kivul is egy szeretheto karakter.realmadrid95 írta:lestat írta:
Suárez Alba Pique inieste xavi messi...áh én utálom mind![]()
![]()
Iniesta? Egyeduli Barca jatekos Dinho mellett, aki vegtelenul szimpatikus volt mindig is.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. október 16., vasárnap 21:57
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 16., vasárnap 21:51
De kevésbé mondhatják a culék, hogy egy játékos szabotálja a csapatot, míg egy edző esetén kb. bármikor előhúzhatják ezt a konteót. Pusztán ezért hoztam fel. A háttérben megbújó Espanyol szál pedig még egy kis extra adalék a paranoid gondolatokhoz.Remy írta: Ahogy auba és Lewa is elvileg Real fan. Érdekelt bárkit is? Nem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 16., vasárnap 21:34
Ahogy auba és Lewa is elvileg Real fan. Érdekelt bárkit is? Nem.dortev írta:Pochettino amúgy nem nagy madridista? Nyilván profi és félre tudja tenni, ahogy gondolom Laporta is, de a szurkolóik szemét szerintem bántaná, főleg hogy nem idegenkednek a Real Madriddal kapcsolatos konteóktól.Remy írta: Tuchel vagy Pochettino érkezik majd vajon?![]()
Remélem, hogy Rafa Márquezt lépteti majd elő, ha Xavinak ajtót mutatna.
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 16., vasárnap 21:32
Pochettino amúgy nem nagy madridista? Nyilván profi és félre tudja tenni, ahogy gondolom Laporta is, de a szurkolóik szemét szerintem bántaná, főleg hogy nem idegenkednek a Real Madriddal kapcsolatos konteóktól.Remy írta: Tuchel vagy Pochettino érkezik majd vajon?![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 16., vasárnap 21:30
Jó hát gvardiolat sem rúgták ki soha de azért barszelonaban meg munchenben sem kisérte ki senki a reptérre amikor “felállt”a padról.terry76 írta: Xavit nem fogják kirúgni,önként fog elmenni ,ha nem lesz valamilyen kupa,vagy a bajnokság.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. október 16., vasárnap 21:29
Vagy ezt kommunikálják majd.terry76 írta: Xavit nem fogják kirúgni,önként fog elmenni ,ha nem lesz valamilyen kupa,vagy a bajnokság.
HozzászólásSzerző: terry76 » 2022. október 16., vasárnap 21:26
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. október 16., vasárnap 21:24
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 16., vasárnap 21:21
Nemlesz nézőjük se a bl kiesés után. Laporta politikus. Pontosan tudja mikor hol kell belenyúlni, hogy az érdeklődés fennmaradjon a szurkolókban. Simaláb leszerepelt, tavasszal a kutyat nem érdekli majd a barsza ha ő lesz a vezér. Viszont egy új edzővel új remények blabla. Megint kíváncsi lesz majd minden kulé, hogy egy pokettino mitkezd a nyáron összevásárolt kerettel.petiamadridista írta: Szezon végén rúgják ki.
Előtte nincs értelme.
Persze a BL csoportkiesés nagyon nagy kudarc, de a ligában még bőven jók.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. október 16., vasárnap 21:18
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 16., vasárnap 21:17
Előrelépés lenne de egyszerűen a keretük nem üti meg a szintet azzal meg nemtudnak mit kezdeni ők sem.Halfkey írta: Egyiknek sem örülnék, sztem előrelépés mindkettő.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 16., vasárnap 21:15
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 16., vasárnap 21:15
Ahogy lefújták az inter plzen meccset sztemRealista24 írta: Vajon mikor rúgják ki?
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 16., vasárnap 21:12
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 16., vasárnap 21:12
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem