Az jó hadd menjen.Realista24 írta: Laporta meccs után ment a birokhoz magyarázatot kérni.

Még talán így jobb is mintha meglettek volna alázva.Hadd legyen az bennük hogy jók.
Ezt a Gavit remélem legyalulja majd valaki.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. október 16., vasárnap 19:26
Az jó hadd menjen.Realista24 írta: Laporta meccs után ment a birokhoz magyarázatot kérni.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 16., vasárnap 19:24
Hát azért Messi is idesorolható bőven, főleg hogy szétalázott minket 12 éven keresztül.flori írta: 20 éve nézek meccseket, de ilyen irritáló kis szarzsák még nem volt a túloldalon.
Xavineta meg robog szépen.![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. október 16., vasárnap 19:22
Es kapott?Realista24 írta: Laporta meccs után ment a birokhoz magyarázatot kérni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 16., vasárnap 19:20
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. október 16., vasárnap 19:10
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 16., vasárnap 19:08
Kurva jóó, imádom ezeket.haszi írta: Hangolódásként itt egy kvíz a Clasico-k gólszerzőivel 2000-től. Huhh hát emlékeztem, hogy mindig minden szerencsétlen gólt lőtt nekünk tőlük, viszont sok név nem ugrott be. Mint pl. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mingueza, Malcom, Mathieu, Jeffren, Ferran Torres (bár ez most volt)
145/200
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 16., vasárnap 19:07
Várjál. Én nem azt mondtam hogy egyértelmű tizi. De ha jól látom te is azt írod hogy alig volt kontakt. Tehát akkor volt kontakt még szerinted is. Ergo ha kikapunk egy köcsög bírót az valószínűleg befújja.ferni írta:Alig volt valami kontakt, nem attól esett el, aki ezt nem látja vak, persze hogy nem tizi.Tjacks írta:
A fű meg zöld. Ki nem akar esni tizi situban?![]()
Rodrigonak meg ha rátalpaltak a lábára, alap tizi, elég hülye szögből mutatták a bírónak is, de úgy festett a sarkával bizony rálépett a brazil lábára a Barcás.
Szintkülönbség volt a kèt csapat között, örüljön a Barca hogy pár percig reménykedhettek az Xben.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 16., vasárnap 19:03
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. október 16., vasárnap 18:59
én Benzemán éreztem végig azt hogy lassabb mint tavaly. nem az élességről vagy a gólokról van szó hanem sima futási sebességről. tavaly felért Vinivel a támadásoknál most 1-2 méterrel le van maradva kicsit.dzsi91 írta: Benzema meg birkózik mindenkivel teszi veszi stb.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. október 16., vasárnap 18:57
Szerintem meg inkább csak frusztrált.dzsi91 írta: Én amugy lewandowskin is azt látom, hogy kezd fizikálisan belesimulni ebbe a barszába. Enreváltnak tűnik, kb nemtud elmnyomni védőket. Nem tudom, hogy ez korral jár vagy barszáék miatt ilyen. Bayernben erősebbnek tűnt.
Benzema meg birkózik mindenkivel teszi veszi stb.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 16., vasárnap 18:56
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 16., vasárnap 18:55
Alig volt valami kontakt, nem attól esett el, aki ezt nem látja vak, persze hogy nem tizi.Tjacks írta:A fű meg zöld. Ki nem akar esni tizi situban?ferni írta: Lewa esni akart.![]()
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. október 16., vasárnap 18:53
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 16., vasárnap 18:49
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 16., vasárnap 18:46
Azert az a morata-griezmann duo…na…Babinho írta: Xavi most két hétig megint bírózhat, hál istennek önkritika 0 lesz.
Gavinál nagyobb csicska most nincs a LaLigában. Ha van tipp mégis akkor jöhet...
HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. október 16., vasárnap 18:43
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 16., vasárnap 18:38
A fű meg zöld. Ki nem akar esni tizi situban?ferni írta: Lewa esni akart.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. október 16., vasárnap 18:33
visszanézték. ment a játék és beszéltek a fülére és mondták hogy semmi. látszik hogy fogja a headsetet csak nem kellett megállitani a játékot.ferni írta: Lewa esni akart, kb semmi kontakt nem volt.
Ha visszanézetik a sporival se tizi.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. október 16., vasárnap 18:32
Villarreal, Bilbao, (Bayern), Valencia idegenben, aztan kiesesi rangado a Plzen ellen, meg lehet mutatni a nem kis es kozepcsapatok ellen is'shutterisland írta: grat a 3 ponthoz, megerdemelt, iden sincs egy polcon a ket csapat.
a bajnoksag meg ettol fuggetlenul azert szoros lehet, mert a kis- es kozepcsapatok ellen stabilabbak vagyunk, mint tavaly, es ha okosak, akkor csak erre fokuszalunk es az EL-re nem forditunk tul sok energiat.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. október 16., vasárnap 18:32
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem