még egy ismerősöm kapott tiltást. marha érdekesEl Sie7e írta:Időnként kiosztanak ilyet pár embernek, akar évekkel ezelőtti kommentre hivatkozva is (konkrétan h mi az oka azt nem árulják el)gutihaz14 írta: olyan problemam van hogy a fb messenger kitiltott 3 napra mondvan hogy megsertettem az alapelveket. de ezt eloszor sima facebook irta ki hogy a kommentemmel sertettem amiben az a szep hogy evek ota nem kommentelek fbn. haverom detto tegnap este megkapta ugyanezt a buntit.
szerintem bug. kapott valaki ugyanilyen buntit?
Szóval egy dolgot tehetsz, kivarod a 3 nap leteltét

OFF
Re: OFF
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Időnként kiosztanak ilyet pár embernek, akar évekkel ezelőtti kommentre hivatkozva is (konkrétan h mi az oka azt nem árulják el)gutihaz14 írta: olyan problemam van hogy a fb messenger kitiltott 3 napra mondvan hogy megsertettem az alapelveket. de ezt eloszor sima facebook irta ki hogy a kommentemmel sertettem amiben az a szep hogy evek ota nem kommentelek fbn. haverom detto tegnap este megkapta ugyanezt a buntit.
Szóval egy dolgot tehetsz, kivarod a 3 nap leteltét
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
olyan problemam van hogy a fb messenger kitiltott 3 napra mondvan hogy megsertettem az alapelveket. de ezt eloszor sima facebook irta ki hogy a kommentemmel sertettem amiben az a szep hogy evek ota nem kommentelek fbn. haverom detto tegnap este megkapta ugyanezt a buntit.
valamelyik univerzumban:

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Az nekem is nagy celom, ha aktualis lesz, majd kereslekcsababarca írta:Én voltam, Agadir-Marrakesh volt a célpont.'shutterisland írta: volt mar valaki marokkoban, mondjuk marrakeshben ?
mik a gyakorlati tapasztalatok ?
tervezunk oda utazni aprilisban egy hetre, de google ir erdekes es tobbfelekeppen ertelmezheto dolgokat.
Írj privátot konkrét kérdéssel, igyekszem válaszolni.

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Én voltam, Agadir-Marrakesh volt a célpont.'shutterisland írta: volt mar valaki marokkoban, mondjuk marrakeshben ?
tervezunk oda utazni aprilisban egy hetre, de google ir erdekes es tobbfelekeppen ertelmezheto dolgokat.
Írj privátot konkrét kérdéssel, igyekszem válaszolni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Utazómajom facebook csoportba érdemes belépni. Ott rá tudsz keresni posztokra hashtag alapján. Kb nincs olyan desztináció, amire ne tudnál rákeresni és ne írt volna már valaki valamilyen beszámolót.'shutterisland írta: volt mar valaki marokkoban, mondjuk marrakeshben ?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
volt mar valaki marokkoban, mondjuk marrakeshben ?
a fizetendot ird az osszesitobe.Yazid írta: Segítsetek plíz
Lehet nagyon hülye kerdes lesz, baromnak néztek de van ez az otthonfelújítasi tamogatas, van olyan anyag számlam :
Számla összege: 16003
Fizetendő összeg: 16000
Vagy pont fonakul van ahol felfele kerekít 08a vége 10ft a fizetendő.
Szóval melyiket kell a listába beírni??
bar nem ertem miert nem 16005,- lett a fizetendo.
joabulicsak
Segítsetek plíz
Lehet nagyon hülye kerdes lesz, baromnak néztek de van ez az otthonfelújítasi tamogatas, van olyan anyag számlam :
Csak érted, ez egy olyan példa mintha azt mondanám hogy ebben a helyzetben jó ha jön egy új ügyfél 100 milliós bevétellel. Igen, csak minden más helyzetben isEttől függetlenül a példám alátámasztja azt, hogy miért van értelme új embert felvenni adott esetben.

De abban egyetértek, hogy ha előfordul akkor ez egy ‘jó alkalom’ meghozni egy ilyen döntést, sokkal könnyebb átvinni. Azért tipikusan nem a nem kívánatos alkalmazottak szoktak fizuért pattogni, de valóban van ilyen.
És persze sokan pont ezért, mert ha nem is mindenki, de jól dokumentáltan az emberek nagy része többet tart a teljesítményéről mint mások. Százalékosan a kivételek között nagy a nők és kisebbségek aránya, ami pl hat a bérkülönbségekre is.De MINDENKI azt gondolja magáról, hogy ő az első kategóriába tartozik, csak mert máshol többet kapna…hány ilyet láttam váltani és elvégezni. Jóságos ég…
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igen, ha a vezetőség, HR proaktív, akkor aki olyan megkapja évről évre az emelést vagy promotalast Akkor aki olyan, jön a quality replacement…vagy megvárják amíg felmond amiért nem kap emelést, közben berendezkedve és felkészülve erre a verzióra.Halfkey írta: Jobb embert akkor is megérheti felvenni, ha amúgy nem kért többet a jelenlegi kolléga.
De MINDENKI azt gondolja magáról, hogy ő az első kategóriába tartozik, csak mert máshol többet kapna…hány ilyet láttam váltani és elvégezni. Jóságos ég…
Ettől függetlenül a példám alátámasztja azt, hogy miért van értelme új embert felvenni adott esetben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jobb embert akkor is megérheti felvenni, ha amúgy nem kért többet a jelenlegi kolléga.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A fizetés bili egy folyamatosan kiborult bili.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De a felvetés eleve téves. Részben.
Nem mindenki drágábban keres, sőt. Szamoa cég tud olcsóbban vagy maximum ugyanannyiért felvenni embert, mint aki elmegy 20-50%os pluszt kérve, várva.
Kisebb cégtől érkező, munkanélküli (ennek is több oka lehet), új környezetre vágyó.
De maradjunk a ti példátoknál, nézzük meg egy sales pozíciót. Ott van a János kolléga 5 éve, ismer mindent a céggel kapcsolatban, folyamatok, termékek, stb. Mégis jön Jakab, akinek lövése nincs a rendszerekről, mégis kétszer nagyobb sikerrel kecsegtet a portfóliója, kapcsolati tőkéje, tudása. Többet is ker.
János hiába ígéri meg hogy 8 helyett 10orat fog dolgozni, ha megfeszul sem lesz olyan sikeres, mint amilyen Jakab lesz.
János kaphatna 30% emelést 20-50% teljesítmény növekedés reményében, de Jakab 50% több fizuert kétszer annyit fog hozni, mert olyan a portfóliója.
Nem mindenki drágábban keres, sőt. Szamoa cég tud olcsóbban vagy maximum ugyanannyiért felvenni embert, mint aki elmegy 20-50%os pluszt kérve, várva.
Kisebb cégtől érkező, munkanélküli (ennek is több oka lehet), új környezetre vágyó.
De maradjunk a ti példátoknál, nézzük meg egy sales pozíciót. Ott van a János kolléga 5 éve, ismer mindent a céggel kapcsolatban, folyamatok, termékek, stb. Mégis jön Jakab, akinek lövése nincs a rendszerekről, mégis kétszer nagyobb sikerrel kecsegtet a portfóliója, kapcsolati tőkéje, tudása. Többet is ker.
János hiába ígéri meg hogy 8 helyett 10orat fog dolgozni, ha megfeszul sem lesz olyan sikeres, mint amilyen Jakab lesz.
János kaphatna 30% emelést 20-50% teljesítmény növekedés reményében, de Jakab 50% több fizuert kétszer annyit fog hozni, mert olyan a portfóliója.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az a baj ezek behoznak millió új szempontot. Persze, sok esetben jobb az új ember, de nem azért mert a régi megkérte volna a piaci árát. Igen, lehet hogy túl jó képzett embert foglalkoztatunk és ugyanazt el tudja végezni egy juniorabb. Belső előléptetés is olyan téma ami persze hogy jobban megéri, hiszen eleve ha ezt az embert elő tudnánk mozgatni az lenne az ideális megoldás.
De innen indultunk:
Szerk: azt hiszem ott a különbség Realista hogy te azt mondod hogy emiatt kiborul a bili, én meg azt hogy a bili már ki van borulva, max emiatt veszed észre.
De innen indultunk:
Nem éri meg. Minden fentitől függően ez alapvetően nem éri meg. Ha akiről beszélünk ez az ember szar, ez az ember túlképzett, a munkája kiváltható stb akkor azok másik kérdések, nem volt hatékony eddig a szervezet, amin attól függetlenül kell(ene) változtatni hogy több pénzt kér-e egy munkavállaló vagy nem. Ha ott derülnek ezek ki, akkor nagy baj van.Számomra alapvetően érthetetlen továbbra is, hogy miért éri meg jobban új embert vadászni nagyobb pénzért, mint megtartani és megbecsülni azt aki ott van, és már ismeri a folyamatokat, körülményeket, rendszereket.
Szerk: azt hiszem ott a különbség Realista hogy te azt mondod hogy emiatt kiborul a bili, én meg azt hogy a bili már ki van borulva, max emiatt veszed észre.
A cegnek jobban megeri olyan embert tarani aki elvan mint a tok es orul az eves 3-5% emelesnek, mint aki tisztaban van mennyit er a tudasa a piacon es azt ervenyesiteni is akarja.
Peldaul en amikor vittem az ajanlatokat minden evben hogy mashol mennyit fizetnek hirtelen mindig lett valahonnan +20% egybol, csak azzal pusz munkat adtam a managernek hogy menjen engedelyt kerni a HR meg egyeb helyeken.
Peldaul en amikor vittem az ajanlatokat minden evben hogy mashol mennyit fizetnek hirtelen mindig lett valahonnan +20% egybol, csak azzal pusz munkat adtam a managernek hogy menjen engedelyt kerni a HR meg egyeb helyeken.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem olvasod amit írok, vagy nem érted. Nem mesélte, együtt dolgoztunk, a problémákon, megelozesen és azok megoldásain is.
Az hogy melyik olcsóbb? Rövidtávon megtartani, hosszútávon nem biztos. És a tapasztalataim, nem mendemondák, nem a barátom barátja mesélte sztorik, azt mutattak, hogy sok esetben jobb az új ember vagy a cégen belüli átszervezés, promotalas.
Az hogy melyik olcsóbb? Rövidtávon megtartani, hosszútávon nem biztos. És a tapasztalataim, nem mendemondák, nem a barátom barátja mesélte sztorik, azt mutattak, hogy sok esetben jobb az új ember vagy a cégen belüli átszervezés, promotalas.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pont erre utaltam mint baj egyébként: a vezető/CEO sok esetben sajnos maga az akadály, nem a megoldás. Hogy ezt így neked elmesélte azt természetesen elhiszem (miért ne tenném), de ez egy rossz diagnózis volt a részéről, talált egy tünetet de nem a problémát. Szerintem egyébként ez pont nem az a téma amiből "kiszállni" kellene, mert hátha van itt is egy-két vezető aki elgondolkodik azon is hogy mik az alternatívák 
Faszságról annyit, hogy szerintem van különbség a hangnem és egy használt szó között - szerintem egyáltalán nem írtam erős hangnemben, használtam egy magyar töltelékszót. De persze ha nem így ment át vettem, legközelebb máshogy fogok fogalmazni. Plusz itt alapvetően egyébként nem politikai álláspontokról meg szubjektív dolgokról írtam, hanem hogy melyik olcsóbb két számszerűsíthető, és gyakran számszerűsített kiadás közül.

Faszságról annyit, hogy szerintem van különbség a hangnem és egy használt szó között - szerintem egyáltalán nem írtam erős hangnemben, használtam egy magyar töltelékszót. De persze ha nem így ment át vettem, legközelebb máshogy fogok fogalmazni. Plusz itt alapvetően egyébként nem politikai álláspontokról meg szubjektív dolgokról írtam, hanem hogy melyik olcsóbb két számszerűsíthető, és gyakran számszerűsített kiadás közül.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Igazabol en azt nem ertem, hogy miert jonnek ez a “faszsag” szovegek. Nekem van egy alap elvem, ha egyet ertunk oke, ha nem, akkor tiszteletben tartom, meg ha valaki “faszsagot” mond. Leginkabb politikanal, vallasnal jon gyakran szembe velem az, hogy hihetetlen hany szemszogbol latjuk a vilagot. Ez a velemenyed? Normalis hangnemben kifejted, igy latod, akkor nem degradalom le a velemenyed ezzel a szoval. Meg, ha igazam is van barmiben,(nyilvan mindig igazam van, mivel magammal mar csak egyet ertek.) akkor sem akarom masra raeroltetni. Elmondom az allaspontom, nem egyezik? Akkor ennyi, mashogy latjuk, de ez a faszsag szoveg engem is felbasz neha.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem gázoltal, nincs rám hatással a fórumon kapott bármilyen visszajelzés.
Szimplán leírtam a véleményem és kiszálltam a témából., hiszen mindent jobban tudsz a témában expertkent (ezt elismerésnek szánom, mielőtt felreerted) , meg azt is amit tapasztaltam az elmúlt 5 évben, ket országert felelős CEOval közvetlenül dolgozva (ezt már nem).
Szimplán leírtam a véleményem és kiszálltam a témából., hiszen mindent jobban tudsz a témában expertkent (ezt elismerésnek szánom, mielőtt felreerted) , meg azt is amit tapasztaltam az elmúlt 5 évben, ket országert felelős CEOval közvetlenül dolgozva (ezt már nem).
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema