Az a bajom ezzel az egesszel, hogy nagyon lenezik az oroszokat. Es ha a vegen igy is lesz, hogy reszeltek az oroszoknak, olyan szinten taccsra teszik a vilagot, hogy az nem igaz. Ha kell, szerintem magukkal rantanak mindenkit. Es nem az atomra gondolok, bar az sem “elhanyagolhato”, hanem arra, hogy addig haboruznak, amig vege nem lesz, vagy igy, vagy ugy. Magasrol tesznek a vezetoik arra, hogy az orosz tarsadalom ehen hal, vagy kidolgoztatjak a beluket, akar csak a masodik vilaghaboruban. Barmire kepesek. Es nem a haza szereteteert allnak katonanak, hanem parancsra, kulonben elvisznek, bortonbe zarnak, jobb esetben.Norbi90 írta:azokra gondolsz akik skandinavia meg a szomszédos országok felé menekülnek a behivás elől? hát velük aztán sokra mennek. a többi meg azste tudj merre van arcal,nem egy video kering a neten, egy réten vannak étlenul szomjasan, akkora a szervezettség, persze énis mint ti, innen onnan twitter , híroldalakról, meg családtól hallok dolgokat.Ha Putin megérzi, hogy közel a vég, akkor lesz csak igazán meredek a dolog. Illetve a sok behívott katona nem gondolom, hogy a háború végének közeledtét vetítené előre.
Putin a profikat már bedobta, ők elbukni látszanak.
Oroszország egymaga, nem veheti fel a versenyt europaval és usával, se pénzbe , se technikába.tudom tudom náluk a gáz meg a benzin, de europanak usanak megvan a szellemi és az anyagi tökéje is hogy ha telelesz a faszuk más alternativa után néznek. Ha taktikai atom lesz akkor tudja Putin oroszorszagnak ko. földel teszik egyenlővé, ha pedig atomháboru akkor meg teljesen midnegy midnenkinek mert akkor mindenkinek gatya. Putyin nem jöhet ki győztesen, vagy igy vagy ugy de neki, oroszorszagnak reszeltek.Érdekelne hogy ezt mire alapozod.
Tok jo, hogy az USA, meg az EU osszefog, meg mas alternativakat keresnek, csak kozben megy az ido, es tonkremennek a gazdasagok, emberek halnak meg, millioszamra vandorolnak a fegyverek, kornyezetvedelem le van szarva, stb. Szoval a nagy haboruzas kozben az emberiseg egyre melyebbre sullyed. Tehat arra is celzok, hogy egyaltalan nem mindegy, mikor lesz vege ennek az egesznek.